281

Re: Paįvairinimui

mmmm atiduociau ne tik mylimam zmogui gyvybe.. bet ir draugui:)
o tu?:)

282

as irgi atiduociau... smile

o negaila butu vien del to, kad pati esi dar jauna ir tikrai dar daug ka galetum nuveikt gyvenime...?

283

mm savo gyvenimo svajone jau ispildziau:) na aisq kuriasi ju ir nauju.. bet pacia pagrindine jau ivykdziau... mmm na o siep is tiesu butu gaila kitu zmoniu kurie bendravimo su manim, draugu seimos ir t.t.... nes pasiaukodama del vieno nuvili labai daug smile

mmm ar daznai santykiuose zengi pirma zingsi ir emiesi iniciatyvos?:)

284

priklauso nuo to ka reikia daryt... smile sheip esu drasi...  bet su zmogum, kuriam kazka jauciu jauciuosi labai nedrasiai... cia mano blogoji savybe... ir nezinau kaip jos atsikratyt...:)

kokia ta svajone? jei ne paslaptis? big_smile kazkaip labai jau idomu pasidare:)

285

mmm cia prie visu nesakysiu smile tongue nes vel busu apsaukta kaip kazin kas big_smile
o kaip reikia ismokt buti drasiam? smile

286

ismokt? tikriausiai neimanoma... smile  bet bent jau pasistengt kazkaip galima...:) bent jau pabandyt... smile  o gal su laiku visai atsikratysiu sios savybes:)

buvai apshaukta?  uz ka?:)

287

uz tai kad mano nuomone nesutapo su daugelio, uz tai kad i daugeli dalyku irgi ziuriu kitaip , uz tai kad domiuos kitais dalykais nei kitos panos, ir kad neginu visu panu visais klausimais ir t.t... as blogiu blogis ;D big_smile nedrasus blogis smile

mm ka cia paklaust smile
mm nemegstamiausias valgis?:)

288

hm...nemegstamiausias? daug ko nemegstu...:) pwz... nemegstu makaronu... big_smile nekenciu blynu...:) na cia ne patiekalas, bet priesingai nei kiti negaliu nei gurksnio kavos isgert...  nes nepakenciu jos skonio ir mane nuo jos pykina.. smile

as manau , kad but kitokiai nei visi yra nuostabu... ir be to.. nemanau, kad tu blogis.. bent jau is tiek kiek teko pasiskaityt tawo zodziu... big_smile tai va..  gal cia tau bus siokia tokia paguoda smile

patinka jura? kodel?

289

laabai ivairia=) nuo nuotaikos priklauso ir nuo to, ant kokios "bangos" tuo metu uzplaukus bunu=) arba kokios naujos muzikos gavus..=)

ka megstat veikti nakti?:D

290

nakti? megstu miegoti  ;D

koks filmas tau sukelia pasislykstejima?

291

neziuriu tokiu kurie man slykstus .. big_smile

esi tranzaves(-usi)?:)

292

ne nesu dar...:)

ka sende veiksi???:DD

293

eisiu prie vandens telkinio...atgaivinti kuneli... big_smile

manai, kad turi tikra drauga, kuris taves niekada nepaliktu bedoje?

294

aisku kad turiu!!!! netgi 2 :::713

ar megsti sportuoti?

295

megstu, bet nepasakyciau, kad sportuoju.. big_smile

kramtai nagus?

296

senu senovei nebe. big_smile

ar turi augintini

297

turiu.. smile  tai mano berniukas ;D

kokia dantu pasta naudoji ir kodel?

298

Nemoku parasyti pavadinimo tos, kuria naudoju...  ;D tai parasysiu tos, kuria naudojau praejusia savaite.  "Colgate", nes tokia nusipirkau.
Kokia patogiausia avalyne..?

299

hm... tinkamo dydzio, manyciau wink

bijai daktaro "adatos"?:D

300

kartays bijau kay bijau, o kay ebijau tay nebijau big_smile
ar lankaysi cirke? :::526