461

Re: Paįvairinimui

Egzistuoja. Žiema ar vasara?:D

462

Monika, 14 wrote:

Egzistuoja. Žiema ar vasara?:D

vesi vasara big_smile:D:D
ar yra tokiu zmoniu, kuriais galejote pasitiketi 100% susitikus tris kartus?

463

as manau kad tokiu zminiu yra,bet ar mes galim kazin taip greit prisileisti zmones prie saves tiek arti?as manau kad tarp svetimu zmoniu turi buti truputeli atstumas..
skaniausias maistas?

464

Cepelinai..mmm :::520 big_smile
Kokį kvapą labiausiai mėgsti?

465

jei jau apie kvapus, tai.. neutral Lor..mmm smile
jei rinktumetes ciucika, kokios veisles? (triju sarasiuka, prasytume) tongue

466

beveisles rinkciausi juk ir tokiu reikia... viena zinau kad pas amne pudelis tikrai negyventu.. wink
Ar nieko neveikimas vargina?

467

Na, nieko neveikimas privercia kazka veikti, kad "nenurautu stogo" taip sakant. Nieko neveikdamas, sumastau ka nuveikti :-)
Kuris tau meilesnis: suniukas ar kaciukas? (nesvarbu kokia veisle)...

468

Šuniukas:::750 gi geriausias žmogaus draugas.. smile ir šiaip jie man mielesni ir žaismingesni nei katės..
Mėgstamiausias vaisius?

469

Ananasas ir mandarinas. :-)
Kokiam muzikos stiliui jauti didziausia silpnybe (labiausia patinka)? (Ne grupej, ne atlikejui, o muzikos stiliui ;-) )

470

hmm man cia priklauso nuo dienos... siaip tai dainuojamoji poezija ir pop labiausiai pasireiskia..
Kaip galima gauti pover point ?(jei ka as blondine ) big_smile ir be aukstu materiju man i atsakyma atsakot

471

Susirast ir parsisiust is interneto Microsoft Office 2007 (ar senesnes versijas, kaip XP, 2000, 97 ir t.t) instalke ir susiinstalint ;-)
Ar yra galimybe irasyti Audio-CD-Video-CD-Mix? Ta prasme, ar gali buti toks irasymo budas, kad eitu irasyti pusiau Audio-CD, pusiau Video-CD (gali buti ir Supervideo-CD)? ;-)

472

Rimvydai> aciu bet jau neberekia,patikek toki viena is neto parsisiunciau akd dziaugiuos  kad viska lagina,kaskoki s..parsisunciau o istrint neisiena tai nervinuos pastoviai,jei kur noriu ieiti tai turiu spausti desini kad galeciau pasirnkti programa su kuria atidarytu..uj negaliu jau mane tai veikia..o del tavo klausimuko tai tikrai neatsakysiu ne man jis tikrai

473

Rimvydas, 24 wrote:

Susirast ir parsisiust is interneto Microsoft Office 2007 (ar senesnes versijas, kaip XP, 2000, 97 ir t.t) instalke ir susiinstalint ;-)
Ar yra galimybe irasyti Audio-CD-Video-CD-Mix? Ta prasme, ar gali buti toks irasymo budas, kad eitu irasyti pusiau Audio-CD, pusiau Video-CD (gali buti ir Supervideo-CD)? ;-)

cia klausimas? big_smile

474

Gerda>o dar kyla kalusimu???

475

kyla ;D

Ka gavai dovanu nuo Santos? big_smile

476

ne nuo jos negavau dar drauges skaitosi (Santa mano draugele) smile
Kur dingo visi gerieji zmones?

477

Isvyko i geruju zmoniu sala ;D

Didziausias laimetas prizas?

478

http://img144.imageshack.us/my.php?image=p1010289.jpg

479

Simona, aš taip pat norėčiau tokio prizo... big_smile Tik nežinau, ką su juo veikčiau...

Ar žinai, kodėl dvylikapirštė žarna vadinama dvylikapiršte? big_smile

480

todel kad ji yra mazdaug dvilikos coliu arba inciu arba swed tum arba ilgis atitinka dvylikos pirstu per platuma ilgy....

swed. tum reiskia nykstis ir tai atitinka nykscio ploty 2,54 cm, panasei kaip foot- peda 30,48cm kille is labai senoviniu matavimu   smile