Re: Paįvairinimui
Egzistuoja. Žiema ar vasara?:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui
vesi vasara :D:D
ar yra tokiu zmoniu, kuriais galejote pasitiketi 100% susitikus tris kartus?
as manau kad tokiu zminiu yra,bet ar mes galim kazin taip greit prisileisti zmones prie saves tiek arti?as manau kad tarp svetimu zmoniu turi buti truputeli atstumas..
skaniausias maistas?
Cepelinai..mmm
Kokį kvapą labiausiai mėgsti?
jei jau apie kvapus, tai.. Lor..mmm
jei rinktumetes ciucika, kokios veisles? (triju sarasiuka, prasytume)
beveisles rinkciausi juk ir tokiu reikia... viena zinau kad pas amne pudelis tikrai negyventu..
Ar nieko neveikimas vargina?
Na, nieko neveikimas privercia kazka veikti, kad "nenurautu stogo" taip sakant. Nieko neveikdamas, sumastau ka nuveikti :-)
Kuris tau meilesnis: suniukas ar kaciukas? (nesvarbu kokia veisle)...
Šuniukas gi geriausias žmogaus draugas..
ir šiaip jie man mielesni ir žaismingesni nei katės..
Mėgstamiausias vaisius?
Ananasas ir mandarinas. :-)
Kokiam muzikos stiliui jauti didziausia silpnybe (labiausia patinka)? (Ne grupej, ne atlikejui, o muzikos stiliui ;-) )
hmm man cia priklauso nuo dienos... siaip tai dainuojamoji poezija ir pop labiausiai pasireiskia..
Kaip galima gauti pover point ?(jei ka as blondine ) ir be aukstu materiju man i atsakyma atsakot
Susirast ir parsisiust is interneto Microsoft Office 2007 (ar senesnes versijas, kaip XP, 2000, 97 ir t.t) instalke ir susiinstalint ;-)
Ar yra galimybe irasyti Audio-CD-Video-CD-Mix? Ta prasme, ar gali buti toks irasymo budas, kad eitu irasyti pusiau Audio-CD, pusiau Video-CD (gali buti ir Supervideo-CD)? ;-)
Rimvydai> aciu bet jau neberekia,patikek toki viena is neto parsisiunciau akd dziaugiuos kad viska lagina,kaskoki s..parsisunciau o istrint neisiena tai nervinuos pastoviai,jei kur noriu ieiti tai turiu spausti desini kad galeciau pasirnkti programa su kuria atidarytu..uj negaliu jau mane tai veikia..o del tavo klausimuko tai tikrai neatsakysiu ne man jis tikrai
Susirast ir parsisiust is interneto Microsoft Office 2007 (ar senesnes versijas, kaip XP, 2000, 97 ir t.t) instalke ir susiinstalint ;-)
Ar yra galimybe irasyti Audio-CD-Video-CD-Mix? Ta prasme, ar gali buti toks irasymo budas, kad eitu irasyti pusiau Audio-CD, pusiau Video-CD (gali buti ir Supervideo-CD)? ;-)
cia klausimas?
Gerda>o dar kyla kalusimu???
kyla ;D
Ka gavai dovanu nuo Santos?
ne nuo jos negavau dar drauges skaitosi (Santa mano draugele)
Kur dingo visi gerieji zmones?
Isvyko i geruju zmoniu sala ;D
Didziausias laimetas prizas?
http://img144.imageshack.us/my.php?image=p1010289.jpg
Simona, aš taip pat norėčiau tokio prizo... Tik nežinau, ką su juo veikčiau...
Ar žinai, kodėl dvylikapirštė žarna vadinama dvylikapiršte?
todel kad ji yra mazdaug dvilikos coliu arba inciu arba swed tum arba ilgis atitinka dvylikos pirstu per platuma ilgy....
swed. tum reiskia nykstis ir tai atitinka nykscio ploty 2,54 cm, panasei kaip foot- peda 30,48cm kille is labai senoviniu matavimu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui