301

Re: Paįvairinimui

OHO big_smile

Nesilankau... Na užeinu kartais, kai būna cirkas ir pasitaiko proga... Bet ne reguliariai big_smile

Kas tavo nuomone yra laisvė?

302

Vieniems laisve yra, kai neturi vaiku, nesi vedes ar istekejusi, kai esi nuo nieko nepriklausomas. Man laisve yra, kai esi laimingas ir tau nieko netruksta. Manau, kad nera visiskai laisvu zmoniu. smile

303

Redute, 23 wrote:

Vieniems laisve yra, kai neturi vaiku, nesi vedes ar istekejusi, kai esi nuo nieko nepriklausomas. Man laisve yra, kai esi laimingas ir tau nieko netruksta. Manau, kad nera visiskai laisvu zmoniu. smile

o klausimas koks?

304

Gerda, 17 wrote:

OHO big_smile

Nesilankau... Na užeinu kartais, kai būna cirkas ir pasitaiko proga... Bet ne reguliariai big_smile

Laisve, mano nuomone yra labai saunus dalykelis ;]~ Ji neapciuopama ir neuzuodziama, bet pajuntama plaukeliu galiukais :] Jeigu paklaustumet mano suzadetines, kas yra laisve, ji atsakytu, kad tai toks jausmas, kai veza tave vyrelis dviraciu ir tu atsisedus ir isskleidus rankas i sonus, uzmerkus akis ir atlosus galva gali pajusti begaline tustybe osiant medziams aplinkui... :]

Kas jums gyvenime yra vertybe?

305

nuoširdumas, sąžiningumas, pasitikėjimas... manau būtų patys svariausi iš visų mano vertybių, nors jų yra daug smile

306

Auris, 20 wrote:
Gerda, 17 wrote:

OHO big_smile

Laisve, mano nuomone yra labai saunus dalykelis ;]~ Ji neapciuopama ir neuzuodziama, bet pajuntama plaukeliu galiukais :] Jeigu paklaustumet mano suzadetines, kas yra laisve, ji atsakytu, kad tai toks jausmas, kai veza tave vyrelis dviraciu ir tu atsisedus ir isskleidus rankas i sonus, uzmerkus akis ir atlosus galva gali pajusti begaline tustybe osiant medziams aplinkui... :]

Kas jums gyvenime yra vertybe?

vertybe-tai, ko dabar labai pasigendu...tai, kas nekinta per amzius... yra negincyjama...geriau pavyzdziais  smile ...savigarba, draugiskumas, nesavanaudiskumas, mokejimas pasidziaugti kito laime, sugebejimas save pateikti kitu nezeminant...vat taip vat smile
Ar del savo uzsibrezto tikslo sugebetumet kitiems lipti per galvas? (jei tai butu vienintele galimybe ta tiksla pasiekti)

307

gal tai parodys, ad nesu is tu, kurios pasiekia uzsibrezta tiksla, bet negaliu lipti per galvas, nemoku skaudinti ir padaryti blogai... man atrodo, jei as taip pasielgsiu, taip pasielgs ir su animi, na visada bandau pabuti kito zmogaus kailyje. todel sakau, kad atsisakyciau arba kaip nors ieskociau kitos iseites..
kuo vadovaujiesi labiau: intuicija ir sirdimi ar protu?

308

Taip, sugebeciau... bet jeigu tiksla pasiekciau perlipes per tuos zmones ir jie jeigu nukentetu ten baisiausiai... Tai jausciausi visaip kaltas ir ieskociau budu kaip atsidekoti tiems zmonems, reabilituoti juos kur nors kur jie taip pat galetu sekmingai ka nors pasiekti... Ziurint kokio tikslo yra siekiama smile ar tai kokie rinkimai ir reikia perlipt per varzovus kad laimet.. ar tai darbe nuzeminti viena kazkokiais faktais, kad pats papult i norima darbo pozicija... na.. ESME kad noreciau poto atsiprasyti ir atsilyginti big_smile vat. big_smile as geras zmogas big_smile

O kas ir kodel jums yra svarbiau: seima (mama ir tetis) ar laimingas gyvenimas su antraja puse? (cia kai buna gincai tarp tevu ir, reiskias, vaikinu (arba net suzadetiniu))

309

Auris, 20 wrote:

Taip, sugebeciau... bet jeigu tiksla pasiekciau perlipes per tuos zmones ir jie jeigu nukentetu ten baisiausiai... Tai jausciausi visaip kaltas ir ieskociau budu kaip atsidekoti tiems zmonems, reabilituoti juos kur nors kur jie taip pat galetu sekmingai ka nors pasiekti... Ziurint kokio tikslo yra siekiama smile ar tai kokie rinkimai ir reikia perlipt per varzovus kad laimet.. ar tai darbe nuzeminti viena kazkokiais faktais, kad pats papult i norima darbo pozicija... na.. ESME kad noreciau poto atsiprasyti ir atsilyginti big_smile vat. big_smile as geras zmogas big_smile

O kas ir kodel jums yra svarbiau: seima (mama ir tetis) ar laimingas gyvenimas su antraja puse? (cia kai buna gincai tarp tevu ir, reiskias, vaikinu (arba net suzadetiniu))

tevai savo laime rado, todel manau ju kisimasis i mano gyvenima neturetu buti (nebent pagristas, o siaip ju vapaliones tai nekreipciau demesio). savo laime turiu kurti pati, jei tai bus mano klaida, vadinasiu suklupsiu as, ne jie, ir man is tu klaidu mokytis...

310

Lina, 19 wrote:
Auris, 20 wrote:

tevai savo laime rado, todel manau ju kisimasis i mano gyvenima neturetu buti (nebent pagristas, o siaip ju vapaliones tai nekreipciau demesio). savo laime turiu kurti pati, jei tai bus mano klaida, vadinasiu suklupsiu as, ne jie, ir man is tu klaidu mokytis...

atsiprasau, nepamaciau, kad parasei pirma.. :?

Vadovaujuos protu ;D Esu minties zmogas, tad protas man labai svarbu. Jeigu neraukiu apie vykstancius procesus, butinai svieciuosi. Taciau daugiausia mano sprendimu visgi priima intuicija smile be jos kaip be ranku, nes labai daznai buna, kad turi kelesdesimt pasirinkimu kaip elgtis ir tik intuicija tau nurodo kuris geriausias ko gero butu big_smile

O sirdis... pft! big_smile Su sirdim tai ir nugrybauji kryziaus zygius ir nieko gero nenuveiki. Vat.

koks tavo poziuris i religija? smile (galima siaurinti i vien krikscionybe, jei norima)

311

net nezinau, matyt esu realybes zmogus, netikiu tuom ko nepatyriau ar nemaciau, todel netikiu dievu, budama biologe, tikiu darvino teorija, o ne dievo big_smile pats tikejimas, tai tiesiog saviitaiga kazkuom tiketi, kas gal pades, taciau zmogus issikapanoja pats... siu dienu krikscionybes ir kiti religiniai keliai, man tera komercija, kur tai matyta, kad baznycia kainyna sudarytu, kiek kas kainuoja, apsurdas...
teigciau, kad labiau tikiu likimu....
ar grizti prie kazkada isyrusiu santykiu, bandant suklijuoti suduzusias sukes?

312

Lina, 19 wrote:

net nezinau, matyt esu realybes zmogus, netikiu tuom ko nepatyriau ar nemaciau, todel netikiu dievu, budama biologe, tikiu darvino teorija, o ne dievo big_smile pats tikejimas, tai tiesiog saviitaiga kazkuom tiketi, kas gal pades, taciau zmogus issikapanoja pats... siu dienu krikscionybes ir kiti religiniai keliai, man tera komercija, kur tai matyta, kad baznycia kainyna sudarytu, kiek kas kainuoja, apsurdas...
teigciau, kad labiau tikiu likimu....
ar grizti prie kazkada isyrusiu santykiu, bandant suklijuoti suduzusias sukes?

tikrai buvau grizusi prie isyrusiu santykiu ir klijavau taip tariamas sukes bet isvada viena vistiek  tie santykiai isirs ir bus dar skaudziau skirtis todel neverta. kas svarbai karjera ar antroji puse trugdanti jusm tobuleti? :::822

313

kaip antroji puse gali trukdyt tobuleti? big_smile Tokiu atveju tokios antrosios puses kuri kaip jungas ar inkaras nukrites tave stabdo reikia atsikratyti... big_smile big_smile Manau antroji puse turi kaip tik padeti tobulet ir siekt visko, o ne but kaip plytgalis ant kelio :] Tai turbut karjera svarbu. Bet antroji puse svarbiau. big_smile:D:D

kokius turi hobius ? :}

314

niu mano tej pvz alkoholis ;D o jei rimtai tej sportas :::608 ko nori pasiekti ateity? :::858

315

Noriu gyventi taip, kad neskaudetu galva del finansu. Nenoriu turet belekiek visko, nes tada jausciausi kaltas, kad vartoju daugiau negu kiti, ir del manes kyla globalinis atsilimas big_smile big_smile big_smile Bet noriu turet tiek, kad butu linksma gyvent ir galima butu savo antraja puse pralinksminti ne tik kazkokiom staigmenelem, bet visokiom isvykom po pasauli ir neikainojamais naujais patyrimais. wink vat tai butu pasiekimas big_smile nesutinkat? big_smile

ka manote apie globalini atsilima? big_smile)

316

Manau, kad nieko nemanau... Jis tiesiog yra, nors girdejau kazkur, kad po truputeli ten viskas tvarkosi... big_smile

Ka manai apie -/+35 metu vyra tebesedinti prie kompiuteriniu zaidimu?

317

Gerda, 18 wrote:

Manau, kad nieko nemanau... Jis tiesiog yra, nors girdejau kazkur, kad po truputeli ten viskas tvarkosi... big_smile

zinok, tokiu dideliu vaiku, su kiekviena diena vis daugiau.... jau geriau prie zaidimu, nei pas kitas bobas smile
aip manote, kokio amziaus jau reiktu pradeti kurti seima?

318

Lina, 19 wrote:
Gerda, 18 wrote:

zinok, tokiu dideliu vaiku, su kiekviena diena vis daugiau.... jau geriau prie zaidimu, nei pas kitas bobas smile
aip manote, kokio amziaus jau reiktu pradeti kurti seima?

Manau ne amziuje turbut esme. O esme paciam pasiruosime, ar zmogus yra nusiteikes ir tikrai pasiruoses apturet seimyninius gincus, barnius, konfliktus ir visa kitokia palaima ;D Kas be go, koja kojon eina ir materialinis pasiruosimas. wink Juk reikes is kazko islaikyt ta seima. Tai be materialinio pagrindo ne pro kur. O kas del amziaus, tai kad ir nuo 14 ;D (kad bent legaliai istatymais butu)

Ar zole jums narkotikas ? big_smile)

319

ne viskas uzveza, kas pievoje auga....

kaip daznai jums nesimiega?

320

hm....gal kai kankina kokia nors bloga nuojauta.... smile
Ar šiukšlini?