Re: Paįvairinimui
OHO
Nesilankau... Na užeinu kartais, kai būna cirkas ir pasitaiko proga... Bet ne reguliariai
Kas tavo nuomone yra laisvė?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui
OHO
Nesilankau... Na užeinu kartais, kai būna cirkas ir pasitaiko proga... Bet ne reguliariai
Vieniems laisve yra, kai neturi vaiku, nesi vedes ar istekejusi, kai esi nuo nieko nepriklausomas. Man laisve yra, kai esi laimingas ir tau nieko netruksta. Manau, kad nera visiskai laisvu zmoniu.
Vieniems laisve yra, kai neturi vaiku, nesi vedes ar istekejusi, kai esi nuo nieko nepriklausomas. Man laisve yra, kai esi laimingas ir tau nieko netruksta. Manau, kad nera visiskai laisvu zmoniu.
o klausimas koks?
OHO
![]()
![]()
Laisve, mano nuomone yra labai saunus dalykelis ;]~ Ji neapciuopama ir neuzuodziama, bet pajuntama plaukeliu galiukais :] Jeigu paklaustumet mano suzadetines, kas yra laisve, ji atsakytu, kad tai toks jausmas, kai veza tave vyrelis dviraciu ir tu atsisedus ir isskleidus rankas i sonus, uzmerkus akis ir atlosus galva gali pajusti begaline tustybe osiant medziams aplinkui... :]
Kas jums gyvenime yra vertybe?
nuoširdumas, sąžiningumas, pasitikėjimas... manau būtų patys svariausi iš visų mano vertybių, nors jų yra daug
Gerda, 17 wrote:OHO
![]()
![]()
Laisve, mano nuomone yra labai saunus dalykelis ;]~ Ji neapciuopama ir neuzuodziama, bet pajuntama plaukeliu galiukais :] Jeigu paklaustumet mano suzadetines, kas yra laisve, ji atsakytu, kad tai toks jausmas, kai veza tave vyrelis dviraciu ir tu atsisedus ir isskleidus rankas i sonus, uzmerkus akis ir atlosus galva gali pajusti begaline tustybe osiant medziams aplinkui... :]
Kas jums gyvenime yra vertybe?
vertybe-tai, ko dabar labai pasigendu...tai, kas nekinta per amzius... yra negincyjama...geriau pavyzdziais ...savigarba, draugiskumas, nesavanaudiskumas, mokejimas pasidziaugti kito laime, sugebejimas save pateikti kitu nezeminant...vat taip vat
Ar del savo uzsibrezto tikslo sugebetumet kitiems lipti per galvas? (jei tai butu vienintele galimybe ta tiksla pasiekti)
gal tai parodys, ad nesu is tu, kurios pasiekia uzsibrezta tiksla, bet negaliu lipti per galvas, nemoku skaudinti ir padaryti blogai... man atrodo, jei as taip pasielgsiu, taip pasielgs ir su animi, na visada bandau pabuti kito zmogaus kailyje. todel sakau, kad atsisakyciau arba kaip nors ieskociau kitos iseites..
kuo vadovaujiesi labiau: intuicija ir sirdimi ar protu?
Taip, sugebeciau... bet jeigu tiksla pasiekciau perlipes per tuos zmones ir jie jeigu nukentetu ten baisiausiai... Tai jausciausi visaip kaltas ir ieskociau budu kaip atsidekoti tiems zmonems, reabilituoti juos kur nors kur jie taip pat galetu sekmingai ka nors pasiekti... Ziurint kokio tikslo yra siekiama ar tai kokie rinkimai ir reikia perlipt per varzovus kad laimet.. ar tai darbe nuzeminti viena kazkokiais faktais, kad pats papult i norima darbo pozicija... na.. ESME kad noreciau poto atsiprasyti ir atsilyginti
vat.
as geras zmogas
O kas ir kodel jums yra svarbiau: seima (mama ir tetis) ar laimingas gyvenimas su antraja puse? (cia kai buna gincai tarp tevu ir, reiskias, vaikinu (arba net suzadetiniu))
Taip, sugebeciau... bet jeigu tiksla pasiekciau perlipes per tuos zmones ir jie jeigu nukentetu ten baisiausiai... Tai jausciausi visaip kaltas ir ieskociau budu kaip atsidekoti tiems zmonems, reabilituoti juos kur nors kur jie taip pat galetu sekmingai ka nors pasiekti... Ziurint kokio tikslo yra siekiama
ar tai kokie rinkimai ir reikia perlipt per varzovus kad laimet.. ar tai darbe nuzeminti viena kazkokiais faktais, kad pats papult i norima darbo pozicija... na.. ESME kad noreciau poto atsiprasyti ir atsilyginti
vat.
as geras zmogas
![]()
O kas ir kodel jums yra svarbiau: seima (mama ir tetis) ar laimingas gyvenimas su antraja puse? (cia kai buna gincai tarp tevu ir, reiskias, vaikinu (arba net suzadetiniu))
tevai savo laime rado, todel manau ju kisimasis i mano gyvenima neturetu buti (nebent pagristas, o siaip ju vapaliones tai nekreipciau demesio). savo laime turiu kurti pati, jei tai bus mano klaida, vadinasiu suklupsiu as, ne jie, ir man is tu klaidu mokytis...
Auris, 20 wrote:Taip, sugebeciau... bet jeigu tiksla pasiekciau perlipes per tuos zmones ir jie jeigu nukentetu ten baisiausiai... Tai jausciausi visaip kaltas ir ieskociau budu kaip atsidekoti tiems zmonems, reabilituoti juos kur nors kur jie taip pat galetu sekmingai ka nors pasiekti... Ziurint kokio tikslo yra siekiama
ar tai kokie rinkimai ir reikia perlipt per varzovus kad laimet.. ar tai darbe nuzeminti viena kazkokiais faktais, kad pats papult i norima darbo pozicija... na.. ESME kad noreciau poto atsiprasyti ir atsilyginti
vat.
as geras zmogas
![]()
tevai savo laime rado, todel manau ju kisimasis i mano gyvenima neturetu buti (nebent pagristas, o siaip ju vapaliones tai nekreipciau demesio). savo laime turiu kurti pati, jei tai bus mano klaida, vadinasiu suklupsiu as, ne jie, ir man is tu klaidu mokytis...
atsiprasau, nepamaciau, kad parasei pirma.. :?
Vadovaujuos protu ;D Esu minties zmogas, tad protas man labai svarbu. Jeigu neraukiu apie vykstancius procesus, butinai svieciuosi. Taciau daugiausia mano sprendimu visgi priima intuicija be jos kaip be ranku, nes labai daznai buna, kad turi kelesdesimt pasirinkimu kaip elgtis ir tik intuicija tau nurodo kuris geriausias ko gero butu
O sirdis... pft! Su sirdim tai ir nugrybauji kryziaus zygius ir nieko gero nenuveiki. Vat.
koks tavo poziuris i religija? (galima siaurinti i vien krikscionybe, jei norima)
net nezinau, matyt esu realybes zmogus, netikiu tuom ko nepatyriau ar nemaciau, todel netikiu dievu, budama biologe, tikiu darvino teorija, o ne dievo pats tikejimas, tai tiesiog saviitaiga kazkuom tiketi, kas gal pades, taciau zmogus issikapanoja pats... siu dienu krikscionybes ir kiti religiniai keliai, man tera komercija, kur tai matyta, kad baznycia kainyna sudarytu, kiek kas kainuoja, apsurdas...
teigciau, kad labiau tikiu likimu....
ar grizti prie kazkada isyrusiu santykiu, bandant suklijuoti suduzusias sukes?
net nezinau, matyt esu realybes zmogus, netikiu tuom ko nepatyriau ar nemaciau, todel netikiu dievu, budama biologe, tikiu darvino teorija, o ne dievo
pats tikejimas, tai tiesiog saviitaiga kazkuom tiketi, kas gal pades, taciau zmogus issikapanoja pats... siu dienu krikscionybes ir kiti religiniai keliai, man tera komercija, kur tai matyta, kad baznycia kainyna sudarytu, kiek kas kainuoja, apsurdas...
teigciau, kad labiau tikiu likimu....
ar grizti prie kazkada isyrusiu santykiu, bandant suklijuoti suduzusias sukes?
tikrai buvau grizusi prie isyrusiu santykiu ir klijavau taip tariamas sukes bet isvada viena vistiek tie santykiai isirs ir bus dar skaudziau skirtis todel neverta. kas svarbai karjera ar antroji puse trugdanti jusm tobuleti?
kaip antroji puse gali trukdyt tobuleti? Tokiu atveju tokios antrosios puses kuri kaip jungas ar inkaras nukrites tave stabdo reikia atsikratyti...
Manau antroji puse turi kaip tik padeti tobulet ir siekt visko, o ne but kaip plytgalis ant kelio :] Tai turbut karjera svarbu. Bet antroji puse svarbiau.
:D:D
kokius turi hobius ? :}
niu mano tej pvz alkoholis ;D o jei rimtai tej sportas ko nori pasiekti ateity?
Noriu gyventi taip, kad neskaudetu galva del finansu. Nenoriu turet belekiek visko, nes tada jausciausi kaltas, kad vartoju daugiau negu kiti, ir del manes kyla globalinis atsilimas
Bet noriu turet tiek, kad butu linksma gyvent ir galima butu savo antraja puse pralinksminti ne tik kazkokiom staigmenelem, bet visokiom isvykom po pasauli ir neikainojamais naujais patyrimais.
vat tai butu pasiekimas
nesutinkat?
ka manote apie globalini atsilima? )
Manau, kad nieko nemanau... Jis tiesiog yra, nors girdejau kazkur, kad po truputeli ten viskas tvarkosi...
Ka manai apie -/+35 metu vyra tebesedinti prie kompiuteriniu zaidimu?
Manau, kad nieko nemanau... Jis tiesiog yra, nors girdejau kazkur, kad po truputeli ten viskas tvarkosi...
![]()
zinok, tokiu dideliu vaiku, su kiekviena diena vis daugiau.... jau geriau prie zaidimu, nei pas kitas bobas
aip manote, kokio amziaus jau reiktu pradeti kurti seima?
Gerda, 18 wrote:Manau, kad nieko nemanau... Jis tiesiog yra, nors girdejau kazkur, kad po truputeli ten viskas tvarkosi...
![]()
zinok, tokiu dideliu vaiku, su kiekviena diena vis daugiau.... jau geriau prie zaidimu, nei pas kitas bobas
![]()
aip manote, kokio amziaus jau reiktu pradeti kurti seima?
Manau ne amziuje turbut esme. O esme paciam pasiruosime, ar zmogus yra nusiteikes ir tikrai pasiruoses apturet seimyninius gincus, barnius, konfliktus ir visa kitokia palaima ;D Kas be go, koja kojon eina ir materialinis pasiruosimas. Juk reikes is kazko islaikyt ta seima. Tai be materialinio pagrindo ne pro kur. O kas del amziaus, tai kad ir nuo 14 ;D (kad bent legaliai istatymais butu)
Ar zole jums narkotikas ? )
ne viskas uzveza, kas pievoje auga....
kaip daznai jums nesimiega?
hm....gal kai kankina kokia nors bloga nuojauta....
Ar šiukšlini?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui