441

Re: Paįvairinimui

Manau labai gerai. Lietuviai pasistengė laimėti prieš Rusus. smile ir dar be to Lietuvių imtynininkas laimėjo brozą. Respect smile
Koks jūsų mėgstamiausias atlikėjas ir daina..?

442

nera man tokios..o daina keiciasi kikeviena sekunde..man dabar reiktu tokios kuri mane nuramintu...
Tavo zalingi/kenksmingi iprociai?nagu kramtymas, plauku sukimas, balso praradimas ar kita..

443

Kramtomoji guma... Jau žaizdos skrandy atsirado smile

Kokios profesijos norėtumėt?

444

ten kur mokysiuos tokios ir noreciau o tai bus tik tarp tu kurie zino skelbti nesinori...
Be kurio is kosmetikos priemoniu neisiveestumet?as be vazelino

445

be veido kremo anei kur smile
jei leistu nukeliauti ten, kur labai svajoji..ir leistu pasirinkti antra zmogu, ka imtum?

446

hmm del antro zmogaus pagalvociau.. siaip savo eterio kolege imciaus jei sutiktu jei moteri ar net mama...o de vaikino tai gal savo broli  imciau (Andriu) o vykti tai noreciau i Brazilija nezinau kodel bet ji mane traukia..
Ar maziems vaikams reikia zinot kad Kaledu senelio nera?o gal jis yra?

447

eik tu sau, Vaiva big_smile nesitikejau :|vien jau uz ta minti, kad ir as pretenduociau i kelione as leisciau tau kanors kita pasirinkt big_smile
gal ir kvailai nuskambes, bet as tai uz Kaledu seneli :|jis yra, bet tik toks dede cia, su tokiu darbu :Dvisai noreciau isidarbint jo laisku atrasinejimo ar skaitymo sferoje big_smile
kuri lietuviska pasaka graziausia? smile

448

Ingrida> vis tiek tave imciaus nes manau turetume apie ka kalbetis smile zinai tiesioginis eteris niekaip neisenka wink
O velnias..tai bent pakliuvau..nes as nemegau pasaku, tiksliau nebuvau tokia pasaku fanatike kaip visi kiti vaikai, man egzistavo tik viena knyga smile Pepe Ilgakojine smile  ir tai ne lietuviska,aplamai nesu perskaiciusi daug lietuviu rasytoju knygu bet A.Zurbos "Integralas" pamane man patiko ir V.Racisko knygos apie Zuika Padukeli..
Tai jei apie knygas,tai kuria knyga siulytum paskaityti? vaikamas? paaugliams? ir em a kas po ju eina ;D

449

na, as irgi kazkaip su tom pasakom tai..kazkaip neseke man ju niekas, o pati nlb megstu skaityt smile
vaikams-Antuanas de Sent-Egziuperi "Mazasis princas", paaugliams - Paulo Coelho "Alchemika", o suaugusiems :Dkokia nors..kaip sulaukus tiek ir tiek metu, moket dziaugtis gyvenimu big_smile
ar issaugojote paskutine savo pazymiu knygele? big_smile

450

Paaugliam " alchemikas " ei na sau... a ji ne per sunki knyga?m?
em a..neturiu tokios nes elektronines kaip buvo tai neturiu..be nuo 1-10 yra knygutes smile
Ar patinka gauti dovanas? ir koks jausmas tada? (as kai gaunu tai nezinau kur sprukti..ypac jei man geles dovanoja o ow)

451

neper sunki..tie paaugliai juk dabar tokie protingi..esme ta, kad nesvarbu kokiam amziuj tu skaitysi ta knyga, bet tu visvien kazka suprasi..kita karta tu ja perskaitysi po kokiu 7 metu..kazka suvoksi kitaip..tame ir idomumas, manau...o senovej..visi juk tik rimtus kurinius ir teskaitydavo...
hmm, o tai neatspasudina tu knyguciu jums?
nepatinka man gauti dovanas...minejau jau kazkada, kad nemoku parodyt, kad man patinka ta dovana...bent jau man taip atrodo...
ar turi koki ideala?

452

nea neturiu jokio idealo..ir jei jie atsiranda po sekundes dingsta smile
Kokia radio stotis geriausia?

453

klausydavau m-1, europienhitradio..db nebeklausau radijo...
koks animacinis filmukas, jo herojus labiausiai isimintinas?

454

Ingrida tavo blogas atsakymas ;D o kur musu radio?m?
hmm garfilas smile man visada patikdavo,beto man ir lazanija patinka smile skanu..

nemegstamiausias zmoniu iprotis?

455

Vaiva, tai kaip tai blogas yikes as juk jo vedeja, o ne klausytoja big_smile neklausau as ka mes ten priblevyzgojam, nes tai nebepakatojama big_smile
hmm...kitu menkinimas...ar cia dar kokie paprastesni turetu but...ai, kai, net nzn kaip paaiskint, per dantis taip pertraukia ora ir toks garsas buna baisus :Darba spjaudymasis :?
ar daug jums reiskia zmogaus balsas?

456

Tiesa,pasakius man jis nieko nereiskia, kuo as kalta jei mano balsas nepatinka? ir jei as bliaunu o ne cypauju kalbedama..siaip niekas nera sakes kad blogas mano balsas,tik jis praversdavo raiskiojo skaitymo konkursiuose smile
Ka manai apie zmones kurie nuo musu skiriasi..kai truksta siek tiek proto,tiksliau kai yra nurasyti ar kaip ten sako? (sns buvo atejes pas mane tiksliau pas tevu,siaip nepasakytum kad jis kvailas atmintis puiki bet bet...)

457

Truputi atsilikusius? hm... turejau kazkada toki klasioka, nebuvo nei adaptuotas, nei kvailas, bet elgesi tai kaip nesveikas... todel ir su juo elgesi kaip su tokiu..."nurasytu" smile man gaila tokiu zmoniu big_smile

Lankaisi baznycioj?:)

458

retai joje lankausi..seniau dazniau
ytoj tau svente?ar paprasta eiline diena?

459

Rytoj paprasta eiline diena...
Kaip pasikeistu tavo poziuris i zmogu, jei suzinotum, kad tas zmogus, kuri laikai nuostabiu, kazkada buvo degradaves narkomanas, ir dabar dar reatkarciais neatsisako tu "skanestu" (tik tu to nezinojai iki sio momento)?

460

pirma labai nustebciau..kodel as sito nepastebejau..o visu antra zodelis retkarciais reiskiasi tikiuosi ne kiekviena savaite..labiau tada isigilinciau i si zmogu kodel jis sitaip daro..juk jis ir zmogus gali klysti..
Ar tavo manymu egzistuoja Nso?