Re: Paįvairinimui
oj oj, nemaisau... xixi.. ot dabar dar labiau sugundei savo trigrasi kist...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui
kishk kishk.. cia znk wisai nieko..
ai,man tai juokingai atrodo,zymiai geriau atrodo pliki:D o ka manai,kai berniokai vaiksto i soliariumus?pati juose lankais?
nesilankau... man uztenka tokio rusumo koki turiu naturaliai... ten paskui wisokiu nesamoniu su oda buna.. brrrr...
o berniokai.. nepatinka man ten toki beibiai kur nieko kito nemato kaip tik sawo ishwaizda.. nor gal ir.. mmm ... ;D cia pagal nuotaika tikriausiai...
kiek laiko praleidi prie pc?
priklauso nuo oro salygu,jei toks kaip sian galiu sedet tol kol mama nepradeda ant manes vaziuot,o kai oras geras manes cia ne su ziburiu nerasi....o pati daug laiko praleidi?
Paskutiniu metu mano megstamiausias uzsiemimas internetas (darbo metu)
ash tj nedaug.. kartais 2 wal.. kartais wisa diena.. cia pagal nuotaika...
kas tau labiausiai patinka tawyje?
na kaskaip nesu savimyle egoiste..patinka man savo isvaizda savas gyvenimas bet delto nesikraustau is proto...yra kaip yra
na kaskaip nesu savimyle egoiste..patinka man savo isvaizda savas gyvenimas bet delto nesikraustau is proto...yra kaip yra
tju atsakyk y klausima ir paskui uzduok sawo.. cia tipo tox kaip ir zaidimas gaunas..
ko del sedi namie prie neto kai lauke saule zeme ridinejais??
uz mazdaug puses walandos eisiu laukan .. tixliau miestan,..
tawo sawjoniu waikinas turetu atrodyti... ?
mano svajoniu vaikinas.....tox....kaip einsteinas,protingas ir visa kita,turetu buti ir pavaru deze.....aisku butinas ir tiuningas,geriausia juodos spalvos.....ir butinai RYZAS:D kokia knyga paskutini karta skaitai???
lebas Ievute
neblogs tas tawo swajoniu waikinas...
diewu mishka.. dabar skaitau..
posakis kury dazniausia wartoji?
labutis:D dazniausiai vartoju:ne tavo reikalas,va sita man atrodo dazniausiai sakau,ir lb uzknisu:D gyvunelis kuriuo slykstiesi?:)
vorai-fui kaip as jun emegstu...kokia sporto saka megstamiausia?
mmmm,tikriausiai plaukimas,nes td vaikinai buna maximaliai apsinuogine:D ko atsisakytum del karjeros?
alaus bonkes skaniausias vaisius?
bananai ir melionai ir dar arbuzai bendriau visi egzotiski vaisiai skanus, gyvunas kuri mielai laikytum namuose?;)
suniuka...tavyje nemegstamiausias bruozas??
hm.. tikriausiai atwirumas.. ir per didelis uzsispyrimas..
ka galetum padaryt del mylimo zmogaus ?:>
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui