61

Re: Paįvairinimui

oj oj, nemaisau... xixi.. ot dabar dar labiau sugundei savo trigrasi kist... big_smile

62

Aleksandras, 21 wrote:

oj oj, nemaisau... xixi.. ot dabar dar labiau sugundei savo trigrasi kist... big_smile

kishk kishk..  cia znk wisai nieko.. wink

63

ai,man tai juokingai atrodo,zymiai geriau atrodo pliki:D o ka manai,kai berniokai vaiksto i soliariumus?pati juose lankais?

64

nesilankau... man uztenka tokio rusumo koki turiu naturaliai... smile ten paskui wisokiu nesamoniu su oda buna.. brrrr... big_smile
o berniokai..  nepatinka man ten toki beibiai kur nieko kito nemato kaip tik sawo ishwaizda..  nor gal ir.. mmm ... ;D cia pagal nuotaika tikriausiai... smile
kiek laiko praleidi prie pc?

65

priklauso nuo oro salygu,jei toks kaip sian galiu sedet tol kol mama nepradeda ant manes vaziuot,o kai oras geras manes cia ne su ziburiu nerasi....o pati daug laiko praleidi?

66

Paskutiniu metu mano megstamiausias uzsiemimas internetas (darbo metu)

67

ash tj nedaug.. kartais 2 wal.. kartais wisa diena..  cia pagal nuotaika... smile
kas tau labiausiai patinka tawyje?

68

na kaskaip nesu savimyle egoiste..patinka man savo isvaizda savas gyvenimas bet delto nesikraustau is proto...yra kaip yra

69

Viktorija, 24 wrote:

na kaskaip nesu savimyle egoiste..patinka man savo isvaizda savas gyvenimas bet delto nesikraustau is proto...yra kaip yra

tju atsakyk y klausima ir paskui uzduok sawo.. smile cia tipo tox kaip ir zaidimas gaunas.. smile

70

ko del sedi namie prie neto kai lauke saule zeme ridinejais??

71

uz mazdaug puses walandos eisiu laukan .. smile  tixliau miestan,.. smile
tawo sawjoniu waikinas turetu atrodyti... ?

72

mano svajoniu vaikinas.....tox....kaip einsteinas,protingas ir visa kita,turetu buti ir pavaru deze.....aisku butinas ir tiuningas,geriausia juodos spalvos.....ir  butinai RYZAS:D  kokia knyga paskutini karta skaitai???

73

big_smile lebas Ievute smile neblogs tas tawo swajoniu  waikinas... smile
diewu mishka..  dabar skaitau.. smile
posakis kury dazniausia wartoji? smile

74

labutis:D dazniausiai vartoju:ne tavo reikalas,va sita man atrodo dazniausiai sakau,ir lb uzknisu:D gyvunelis kuriuo slykstiesi?:)

75

vorai-fui kaip as jun emegstu...kokia sporto saka megstamiausia?

76

mmmm,tikriausiai plaukimas,nes td vaikinai buna maximaliai apsinuogine:D  ko atsisakytum del karjeros?

77

alaus bonkes big_smile skaniausias vaisius?

78

bananai ir melionai ir dar arbuzai bendriau visi egzotiski vaisiai skanus, gyvunas kuri mielai laikytum namuose?;)

79

suniuka...tavyje nemegstamiausias bruozas??

80

hm..  tikriausiai atwirumas.. ir per didelis uzsispyrimas.. big_smile
ka galetum padaryt del mylimo zmogaus ?:>