121

Re: Paįvairinimui

reikia jei tai nekaltas melas,kartais is padetiers isisukti!o ka tau reiskia nekaltas melas?

122

man...ash manau kad melas yra gerai.. bet ne wisada.. smile
na man pawyzdziui nepatinka jei man meluoja.. bet jei reikia tai reikia.. .:)
kelnes ar sijonai? ka tu mielaiu renkiesi ir kodel?

123

ziurint kur???ar kelionese ar darbo metu?nes jei išsiruosiu i turistini zygi su dviraciais tai su sijonu nepatogu jei tai darbo metu sijonas-tai grazu ir stilinga moteriskai atrodo....o kaip tau atrodo sijonas tinka viosiems gyvenimo atvejams?

124

as ir manau , kad sijonai tik tam tikriem gywenimo atwejams ,  nes ne wisada patogu ir panasiai.. smile
ar turi tikru draugu?

125

As turbut neturiu... sad
O kas yra tikras draugas?

126

tas kuriuo pasitiki..kaip tame posakyje: ,,pazinsi drauga nelaimeje".Ar ne liudna be draugu??

127

nu sakyciau nera draugu nera gyvenimo... kuo dar galima uzsimineti be draugu?

128

knygu skaitymu, gamtos grozejimusi, extremaliu sportu... a svarbu tureti ta vienintely geriausia drauga?

129

manau kad swarbu....  bet tokiu tikru wieninteliu labai maza... 
ka tau reishkia tawo draugai?

130

http://warezstudio.yours.lt kas cea yra?

131

nemiegam zmogeliukai smile

132

Liudna be draugu, nes neturiu kuom pasitiketi ir bijau nelaimiu... big_smile
Ka tokiu atveju daryti?

133

sedet prie pc... big_smile big_smile big_smile kompas ishtikimas ir patikimas draugas... big_smile nu a nuo nelaimiu niekas nera asaugotas.. smile
megstamiausias pauoshalas.. ir kodel?

134

nera toki, todel ir megstamiausias big_smile kodel neatraso sms? big_smile

135

neatrasho ,nes kalba su sawo peda big_smile
geresnio kausimo nebus? big_smile

136

ciuju ne. geresnio atsakymo nebus? :DDD

137

big_smile bus! geras klausimas reikalauja gero atsakymo. kokiu kwailiausiu gandu girdejai apie sawe?(jei ishwis girdi... big_smile )

138

mmmm. iskart atsiprasau uz keiksazodzius... bet senyvo amziaus moteriske man pasake "tu is p*zdu gaujos, ar kaip ten? " :DDDDDDDDDDDDDDD ka vasara veiksit?

139

atostogausim, saules gausim, atsigausim =] kuo didesni ragaj, tuo grazesnis briedis?

140

big_smile gal ir nieko ta moterishke...  tik mane galbut labiua domina , kas ten pas tawe per gaujos big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile he he...
wasara mokysiuos 11 klases kursa ,kad per mokslo metus galeciau nesimokint ... big_smile ne ne juokauju... big_smile gywenu shia diena..  todel dar nezinau ka weiksiu.. ta wasara labai toli big_smile
ka  weiksit ziema ?:D
Agne, kuo didenis briedis tuo grazesni ragai big_smile