81

Re: kaip susirasti mergina???????

nerealus dalykas susirasti merginą ... jei nesi nusikaltėlis, jei esi nuoširdus, jei nemoki meluoti ir apgaudinėti, jei esi ištikimas ir daug negeri - tavęs nė viena nemylės, nes merginos myli tik už trūkumus

82

Audrius, 26 пишет:

nerealus dalykas susirasti merginą ... jei nesi nusikaltėlis, jei esi nuoširdus, jei nemoki meluoti ir apgaudinėti, jei esi ištikimas ir daug negeri - tavęs nė viena nemylės, nes merginos myli tik už trūkumus

cia tai sventa teisybe!

83

jo tiesa nieko nepasakysi

84

Cia tikru tiesa ir kad ir kiek stengtumeis itikti jom visada bus minusu ir trugdziu...

85

Nijolė, 20 пишет:
Meilė, 16 пишет:

siaip grazios panikes buna pasikelusios labiau nei vaikinai,lb ziuri i bachuro isvaizda.

ziuri ne i isvaizda, o i tai, ar jis ja traukia ar ne.. nes isiziurejimai visokie ir patikimai manau paremti kazkokia neaiskia trauka ;D jei kazkoks cinkelis yra, tai ir pati puls i glebi, nera, tai nera wink

grazuoles mano manymu ziuri i pingus o ne i isvaizda ar trauka wink

86

Edmundas, 26 пишет:

patarkit kaip susirasti paprasta graze ir faina mergina nusibodo buti vienam siam gyvenime

tokiu atveju tau reikia susirasti ne viena mergina, ir stengtis, kad jos nesusitiktu smile

87

PATARIMAS, elgtis su merginomis teisingai yra NETEISINGAI.

88

(Bandiciokas, 

nusirengi nuogai, eini miestu issitrauki savo meskere ir zvejoji mergas (tik pries tai reikia biski masala patrint, kad geriau kibtu) )

ir manai kad merga tuom gali suzvejoti ka big_smile as nemanau kokia merga galetu i toki zureti apsnuogines mieste tai juokas per asaras smile

ir beto noreciau pazureti as isdrystum iseiti i miesta nuogas big_smile:D kazin ar isdrystum ...

89

Doroteja, 21 пишет:
Nijolė, 20 пишет:
Meilė, 16 пишет:

siaip grazios panikes buna pasikelusios labiau nei vaikinai,lb ziuri i bachuro isvaizda.

ziuri ne i isvaizda, o i tai, ar jis ja traukia ar ne.. nes isiziurejimai visokie ir patikimai manau paremti kazkokia neaiskia trauka ;D jei kazkoks cinkelis yra, tai ir pati puls i glebi, nera, tai nera wink

grazuoles mano manymu ziuri i pingus o ne i isvaizda ar trauka wink

na, Doroteja, kazkodel abejociau... saves baisia nelaikau (tikrai man grozio kazkas negailejo... akis ir veidrodi turiu... ) ... i tave paziurejus ir nedrisciau baisia vadinti.. tai pamastyk, ka parasei :?

90

kaip susirasti ta normalu vaikina... niekur jo nerandu...ir tiek jau daug metu JO ieskau....

91

Jurga, 26 пишет:

kaip susirasti ta normalu vaikina... niekur jo nerandu...ir tiek jau daug metu JO ieskau....

kas iesko tas randa arba renatos zodziai, butu atsakymas i tavo komentara.

Na o temos autoriui patarimas but savimi,bendrauk, parodyk save ir tiek, susirasi megina pagal save, ta prasme verta taves, o tu jos, merginu yra is ko rinktis. wink tokiu atveju jei daug zurnalu wink vartai ir ieskai panasios merginos, na tai...kaip bebutu kirvis atitinka kota dazniausiai, kad ir vaikinas kvazimodas butu,o pana esmeralda smile tikiuos supratau ka norejau pasakyt smile

92

Kas nori buti mano mergina :::b25

93

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile jo lengva sneketi sunku padaryti smile

94

palaukit palaukit gerbiamieji :::819nori sakyt, kad per 2 metus nieko taip ir neradai jokio tinkamo varianto? :::041

95

O ka? smile As irgi vis dar vienisas - nieko cia nuostabaus wink Sauniausi vaikinai visada vienisi wink Nes mergos zioplos ir uzsirauna ant lepsiu ;D O mes esam per daug kuklus, kad joms pasakyti, kas cia geriausias big_smile~

96

na tu tai jau Auri ne toks ir kuklus man atrodo wink

97

Auris, 21 пишет:

O ka? smile As irgi vis dar vienisas - nieko cia nuostabaus wink Sauniausi vaikinai visada vienisi wink Nes mergos zioplos ir uzsirauna ant lepsiu ;D O mes esam per daug kuklus, kad joms pasakyti, kas cia geriausias big_smile~

o brolau, tu teisus smile)) dažnai būni visai šalia jų, o jos dairosi dairosi, bet nemato smile)) ech... tos mūsų mergaitės smile)) bet aš savajai spėjau parodyti, kad "ei, aš čia smile) " gal ir tu kokiai mergiotei kumštelk gerokokai i pašonę, kad atsimerktų wink))

98

galetumet ir kumstelt hmm as nieko pries :::044:::044:::044:::a48

99

Ingrida, 22 пишет:

galetumet ir kumstelt hmm as nieko pries :::044:::044:::044:::a48

tai kad Ingridėle, tu jo turbūt nematai smile)) į dangų žiūri

100

Airidas, 24 пишет:
Auris, 21 пишет:

o brolau, tu teisus smile)) dažnai būni visai šalia jų, o jos dairosi dairosi, bet nemato smile)) ech... tos mūsų mergaitės smile)) bet aš savajai spėjau parodyti, kad "ei, aš čia smile) " gal ir tu kokiai mergiotei kumštelk gerokokai i pašonę, kad atsimerktų wink))

Aciu uz nuostabu empyriska patarima wink Butinai kumstelsiu, jei kada gyvenime sutiksiu pasiruosusia kumstelejimui ;D