21

Re: Tiu Fu

Vestuves, kas tai? Santuoku rumuose, kur uztvirtinama santuoka, ten nesiskaito, tai valstybine istaiga. Santuoka skaitoma tuomet, kai abu sutuoktiniu tevai palaiko tokia sajunga ir kunigelis aznycioje ja pasventina. Bet neduok dieve, jei vienas is tevu pranes, jog jis buo pries tokia santuoka, tokos vestuves nueina vejais. Tad, santuoka ne santuoku rumuose daroma, o poros tevai tai nulemia.

22

Re: Tiu Fu

Zmogaus ranka, jis tiesiog sveikatos eliksyras, bet kai moterys savo nagus dazo, klijuoja dar kazkokias nagines, jug visa tai blokuoja ju nagu, pirstu savybes. Kaip ir ziedai, kurie uzmauti ant pirsto, jie tiesiog blokuoja energijos tekme, kad to isvengti, ziedas turi buti apatineje dalyje perpjautas, kad nesudarytu uzdaros grandines. Masonu, popieziaus ziedai butent tokie.

23

Re: Tiu Fu

Idomu, gincas tarp pidaro ir kataliko. Pasirodo biblijoje visa tai aprastyta ir pasmerkta ir tie pidarai jau senai buvo numatyti ir pasmerkti. Zmones patys renkasi sau kelia, nereikia jiems maisyti, lai eina, likimo ranka jiems teisejas.

24

Re: Tiu Fu

194nsalys, palaikancios visuotine sveikatos organizacija sutiko, kad tuos zmones, kuire vengia vakcinos, reikia persekioti ir arestuoti. Musu laukia velnioniskai sunkus laikai. Vaitkau gelbek.

25

Re: Tiu Fu

Kinijoje, kazkur skrendi. Paziurejei i tam tikra kamera, displejuje viska apie tave parode ir niekur jokiu doku nereikia. Is vienos puses apsoliutus saugumas, patogumas, is kitos, jokio konfidensialumo.

26

Re: Tiu Fu

Jei jus kalbate su keturiais milijonieriais, jus busite penktas. Jei jus kalbates su trijais pasiturinciais pilieciais, jus busite ketvirtas. Jei jus kalbates su dviem idijotais, jus busite trecias. Ar gi tai ne logiska?

27

Re: Tiu Fu

Na ka, buvo korona, dabar turime perola. Viruso nera, o pandemija yra. Zmones, jums diriguoja,  jus jau kazkaip pritarkite.

28

Re: Tiu Fu

Taip liaudis, kas pamena studentu laikus, kai vandeni kaitindavome dviem britvos ijunge i bendra elektros tinkla. Jei pamenate, ipilate vandeni is krano, ir verdate arbata. Vanduo tiesiog uzvire ir viskas. O jei dabar, paimti vandeni is plastiko butelio ir tokiu pat budu uzvirti… kosmaras, ten tiek spalvu, kiek komponentu ir visa tai randasi tipo skaidriame vandenyje. Plastiko vergai, susimastykite. Kazkada rase, zmones pirks vandeni. Kitas klausimas, koki vandeni? Kur kas sveikaiu gerti is balos.

29

Re: Tiu Fu

Jei CO2 tiek kenksmingas, tuomet kodel fermeriai savo siltnamiuose stato CO2 generatorius, kad pakelti derlinguma?

30

Re: Tiu Fu

Kas idomu del branduolinio karo ir radiacijos. As esu Cernobylio pasekmiu likvidatorius ir konkreciai buvau Pripeteje, kur ivyko ta katastrofa. Pries isvykstant i ta vietove, mano seimoje gime dukryte. Cernobilyje praleidau sesis menesius, taip jau gavosi. Gryzaus tarsi sveikas. Po to mano seimoje gime dar dukra ir sunus. Visi vaikai sveiki, as taip pat niekuom nesiskundziu. Deje, mano pazystami, kolegos, bendradarbiai. Ju didzioji dalia jau isejo. Stai ir dialema. Yra zmones, kurie puikiai susigyvena su radiacija, o kita dalis, jie nuo jos mirsta. Klausiamas - kas yra kas? Mes vieno Dievo tveriniai, ar Ju sinteze?

31

Re: Tiu Fu

Vabzdziai maiste. Nu cia daug ir sudetingos info. Kiek tu vabzdziu gamina, bet tai niekaip neissprendzia maisto problemos Afrikoje. Apgaule. Nuo hitino, kuris sudaro vabzdziu griaucius, 18% zmoniu patiria soka ir mirsta. Pagal korana, vabzdziu vartojimas maiste, tai sesios nuodemes is kart. Jie jau zinojo apie vabzdziu zala zmogaus organizmui. Per vabzdziu sklinda bakteriologines ligos, net po terminio apdorojimo, nes vabzdziu mitybos grandineje ura mikrobai, kurie jiems padeda perdirbti sudetingus junginius. Seip, gamtoje mitybos grandine, augalai - vabzdziai - pauksciai - gyvunai - zmonogus. Cia grubiai, bet akivaizdziai. Tad, kazkas save laiko auksciau Dievo. Uzsimirso zmogiuksciai, visu lemtis viena, bet kai kuriu, ipatingai sunki.

32

Re: Tiu Fu

Pietine Afrikos dalyje laukus uzpuole keriai dydzio su lyg paukstis, tokiu dar nebuvo. Zeme tiesiog suniokota, operatoriaus rankose toks skerys atrodo tikrai ispudingai. Gal jiems persimesti maitintis vabzdiai, butent skeriais? Kazkaip apie tai spauda tyli, laiko tai katastrofa, o ne didziuliu derliumi, dangaus mana, jokio nuoseklumo, ten ju galvose skeriu maistas.

33

Re: Tiu Fu

HEK 293. Jei toks yra maisto papilduose, tai reiskia, ten yra kudykiu embrionu kepenys, kurie stiprina skonio savybes. Mes valgome zmogiena. Ka tai reiskia? Kas apie tai susimaste?

34

Re: Tiu Fu

Paskutiniu laiku fiksuoja temperaturinius kritimus, kai tiesiog viskas tiesiogiai apledyja. Tai kazkada rode fantastiniuose filmuose. Dabar tai jau realybe ir tai vyksta pietinese platumose. Fantastikos nera, tik tiesiog dar realybe nespejo ateiti.

35

Re: Tiu Fu

Tie, kas mums megina suserti vabzdziu, jie gi issivaizduoja, kad labai skanu, nes tai labai skanu jiems patiems. Jie issivaizduoja, kad daro zmonijai gera pakeisdami mitybos grandine. Bet ju mitybos grandine vienokia, o zmoniu kitokia. Jie to neikaip negali suprasti, nes jie turi sunkia forma autizmo. Tie, kas valdzioje, jie sunkus ligoniai. Ju negalia gina policija, armija, bet tai naikina visuomene. Reikia juos visu pirma vakcinuoti, simta vakcinu i sukna ir ant zombio kuolo pasodinti ir ziureti, kaip toks isgyvens. Tiesiog kazkas ten uzsimirso. Kalti su kirviu i tarpuaki, gal galop pabus.

36 (redagavo Parantu 2024-09-27 21:40)

Re: Tiu Fu

Pfizer, jei parasyti atvirksciai, gaunasi Rezifp. Ka pagal evrita Rese, padegejas ifekcija. Visur viena ir tas pats, visur zenklai tie patys. Banalu iki nuobodybes.

37

Re: Tiu Fu

Sis ruduo pagal ekstremalias oro salygas gali istoriskai buti isskirtinis. Pasaulis jau nebe tas ir klimatas jame keiciasi.

38

Re: Tiu Fu

Zodis "skaicius" is kokios kalbos kiles? Tai arabiskas zodis ir jis reiskia "nuli". Atitinkamai, apskaitmeninimas kalbos ar dar kazko, reiskia tiesiog apnulinima, mes jau tai prarandame. Tiesa, as klausiausi kaip kalba musu lietuviu vaikai, kurie gyvena anglakalbiu salyse. TIesa, ne visi, bet tokiu daug. Ju kalboje nera raides R, nera snypsianciu galsu, zyzianciu, tai tiesiog klaiku klausyti, maza to, ju mentalitetas kazkoks vaikiskas, visai ne pagal amziu. Mano dukra gyvena Anglijoje, bet ji savo vaikuose issaugojo raide R ir visus kitus mums budingus galsus.

39

Re: Tiu Fu

Anglijos karaliskai seimai produktai gabenami is Etiopijos, ten ju privati ferma, darzai, sodai ir jiems ta maista kasdiena gabena is ten ir jie nevalgo to maisto, kuri mes perkame parduotuvese ir nesigydo tais medikamentais, kuriais mus gyvo. Tik cia yra vienas didelis BET, jie gyvena tiek pat kaip ir mes, net maziau uz kaikuriuos ir jie taip pat kencia nuo negalavimu. Jokio skirtumo, tai kam toks isskirtinumas?

40

Re: Tiu Fu

Visi zinome Darvino teorija apie zmogaus evoliucija. Faktiskai ji buvo jam iteikta per hipnoze. Kuriem galam? Zmones itikejo i tokia zmonijos evoliucija, o dabar visa ta zmonijos evoliucija pasuko atgal, remiantis Darvino teorija. Kiek zmoniu, vaiku yra tokiu, kurie save veda kaip gyvuliai. Anglijoje yra fermos zmones, i kurias gali atvaziuoti ir uz 1200 svaru gali praleisti pora dienu kaip kiaule ir ten zmones vaziuoja. Pasaulis - didziule ferma. Australijoje per metus dingsta apie 40 000 vaiku ir nieko, viskas gerai.