201

Re: Uu ci ti ci ti

Keista klausytis politiniu ziniu kuriose atsiranda magija, dievo kerstas ir kad siuo metu politikai turi apsispresti su kuom jie, su Dievu ar su Setonu. Padetis is ties rimta. Faktiskai gi visi ziuri i Putina ir iesko galimybiu, kaip cia praslydus, nesusitepus ir stoti po Putino veliava.

202

Parantu parašė:

Keista klausytis politiniu ziniu kuriose atsiranda magija, dievo kerstas ir kad siuo metu politikai turi apsispresti su kuom jie, su Dievu ar su Setonu. Padetis is ties rimta. Faktiskai gi visi ziuri i Putina ir iesko galimybiu, kaip cia praslydus, nesusitepus ir stoti po Putino veliava.

Parantu aš tau isdestysiu savo gyvenimo filosofija. I visus egzistencinius klausimus visada galima atrasti kontrklausima: ar man neturėtų būti dėl to pохuj? Ir užduotį ši klausimą sau pačiam. Ir tada tu pasieksi ramybę

203

Ieiname i sudetinga laikotarpi, kai melas, apgaule tampa realybe ir nebeimanoma viso to atskirti nuo tiesos. Biblijoje parasyta, bukite budrus. Ir vistik, kova vyksta ne kazkur isoreje, o mumyse, mes patys sukuriame visa sia situacija, bet ant tiek apake, kad to nesuvokiame.

204

Konstantinai, jau rasiau, cia ne ta vieta apie kuria tu turi susidares kazkoki toki ivaizdi. Visa tai ne tai. Mes randames dirvoje ir musu tikslas prasikalti, o kitu atveju mes tiesiog supusime ir tapsime dirva kitiems. Materialu - nesvarbu. Kiek dvasingumo tavyje? Kaip tu suvoki dvasia kaip tokia? Tavo samone materialiai sukirmyjusi? Kokiomis mintymis tu maitini savo samone? Samoninguma kaip toki, ar tu ji apciuopi savyje, zinoma be ironijos. Kas tu toks, atmetus tavo varda ir tavo kuna? Kuom tu save laikai apart kuno? Tu savo kuno niekur nenusinesi, jis tau duotas laikinai ir savo ruoztu bus is taves atimtas. Kas liks tau? Visas tavo gyvenimo triusas, kur link jis nukreiptas? Kirmelems maitinti? Tiesiog, atrask save, pazink ir padek sau.

205

Adjualter. Tai viskas kas susyje su seksu, gaslumu, seksualine isdavyste, nepaliaujamu troskimu sueiciai. Tai tiesiog demonas, kuris tuom ir maitinasi, kuris jus tam pastumeja, o toliau, jus jau ritates nuokalnen kaip sniego kamuolys ir kuo toliau nuriedate, tuo darotes inertiskesni ir tuo sunkiau sustoti. Sustojate tuomet, kai isenka kuno givibingos energijos, kuriomis maitinasiAdjuarter. Seip tai baisu, kur link pastumeja zmogu jo storzieviskumas, tamsa, gyvenimas vien kuniskais malonumais.

206

Parantu parašė:

Konstantinai, jau rasiau, cia ne ta vieta apie kuria tu turi susidares kazkoki toki ivaizdi. Visa tai ne tai. Mes randames dirvoje ir musu tikslas prasikalti, o kitu atveju mes tiesiog supusime ir tapsime dirva kitiems. Materialu - nesvarbu. Kiek dvasingumo tavyje? Kaip tu suvoki dvasia kaip tokia? Tavo samone materialiai sukirmyjusi? Kokiomis mintymis tu maitini savo samone? Samoninguma kaip toki, ar tu ji apciuopi savyje, zinoma be ironijos. Kas tu toks, atmetus tavo varda ir tavo kuna? Kuom tu save laikai apart kuno? Tu savo kuno niekur nenusinesi, jis tau duotas laikinai ir savo ruoztu bus is taves atimtas. Kas liks tau? Visas tavo gyvenimo triusas, kur link jis nukreiptas? Kirmelems maitinti? Tiesiog, atrask save, pazink ir padek sau.

Parantu aš nemastau taip gyliai apie dvasias energijas samoninguma ir visoki kitoki šlamštą. Aš tik žinau kad aš esu vyras aplink mane priešiškas pasaulis ir aš jame turiu išgyventi. Kai tu esi kare o aplink visur priešai tu neturi laiko filosofuoti apie dvasias. Tuo labiau toks filosofavimas daro tave silpnu ir pazeidziamu o jeigu tu tik truputį silpnesnis tave suvalgys

207 (redagavo Konstantinas 2025-03-17 20:21)

Parantu parašė:

Ieiname i sudetinga laikotarpi, kai melas, apgaule tampa realybe ir nebeimanoma viso to atskirti nuo tiesos. Biblijoje parasyta, bukite budrus. Ir vistik, kova vyksta ne kazkur isoreje, o mumyse, mes patys sukuriame visa sia situacija, bet ant tiek apake, kad to nesuvokiame.

Viskas pаjebat) mėnulio pilnatį isgyvenome tai gyvenimas tęsiasi. Aš pastoviai budrus . Čia tik jus stengiuosi suklaidinti primesdamas apgaulinga įvaizdį. Biblijoje teisingai parašyta ir dar pridurciau kad niekuo nepasitykek

208

Rodos situacija darosi vis sudetingesne, nes vis daugiau filmuotos medziagos apie Antarktida atsiranda tinkle. Taip buvo nuspresta del to, kad atitraukti zmoniu demesi nuo realybes. Antarktida taip pat reali, bet ji mums nepasiekiama, o musu aktualijos, jos va cia, aplink mus ir mes tai galime itakoti.

209

Konstantinai, tavo pozicija suprantama, su tokio tipo zmonemis daug syk esu susidures. Anksciau mane tai siutino, erzino toks trumparegiskumas, bet visam tam tiesiog atbunki ir pasidaro viesviena. Dvasinis slamstas - tu tuom viska pasakeis, be komentaru. Tu pasirinkai, tai tavo kelias ir teisingas is tavo pozicijos. Man tai kaip akmuo duonos riekeje.

210

Parantu parašė:

Konstantinai, tavo pozicija suprantama, su tokio tipo zmonemis daug syk esu susidures. Anksciau mane tai siutino, erzino toks trumparegiskumas, bet visam tam tiesiog atbunki ir pasidaro viesviena. Dvasinis slamstas - tu tuom viska pasakeis, be komentaru. Tu pasirinkai, tai tavo kelias ir teisingas is tavo pozicijos. Man tai kaip akmuo duonos riekeje.

As geriau būsiu gaslus primityvus nedvasingas bet sunkmeciu apsuptas priešų turėsiu daugiau šansų išgyventi. Labai stipriai nusivyliau dvasingumu samoningumu ir žmonėmis propaguojanciais šitas vertybes. Pas žmones veidmainiskumo daugiau negu dvasingumo

211

Taip, man sudetinga suprasti tai, kaip zmones renkasi savo pragyvenimo saltinius. Mano pragyvenimo saltinis paprastas, nera jokios konkurencijos, paklausa didziule. Tiesa, darbo daug, bet jauciuosi saugiai ir as jo laukiu. Kaip reikia mastyti, kad pasirinkti toki pragyvenimo saltini, kad uz ji tektu pastoviai kovoti. Tiesa sakant - kam man to reikia, patys kniskites. Ponai, patys pasirinkote, patys ir skalbkite. Apie koki dvasinguma bekalbeti, kai zmogus visas paskendes materijoje. Viepatie apsaugok nuo tokios dalios. Is savo aplinkos. Kiek kas turejo savo versla, faktiskai visi nukonkuruoti, toliau dirba samdoma darba. Yra vienas kitas, kurie turi milionus, bet ten viskas kaip muses ant torto, visa gimine sypsosi, pataikauja, kazkaip palaiko pinigu saltini.bet tai slykstu, jie jau nebe zmones. As gi neaklas, matau kaip kas yra, bet mums primestos iskreiptos vertybes ir mase jas toleruoja. Eikite velniop, as turiu savo kelia.

212

Konstantinai, su tavimi i zvalgyba tikrai negalima eiti, tu arba pabegsi, arba isduosi. Tiesa sakant, as tave suprantu, tu sio laikmecio produktas, bet as isaugau visai kitokioje terpeje. Suprask, as taves neteisiu ir net palaikau, bet tai ne mano kelias. Tu savo kelyje ir mano pareiga tave suprasti, bet nepasmerkti. Vien tai, kad tu su manimi bendrauji ir kas svarbaiusia, labai taktiskai, tai rodo, kad esi is ties supratingas. Tai, ka paskutiniu metu issakiau, tai ne pyktis, neapykanta, bet tiesiog atvirumas ir as tau galiu tai pasakyti ir tu neisizeidei. Uz tai Tau didziulis Dekui. Tu turi kazka, bet pats tai turi savyje atrasti ir ta linkme pajudeti. Tiesa sakant - garbe tau.

213

Parantu parašė:

Taip, man sudetinga suprasti tai, kaip zmones renkasi savo pragyvenimo saltinius. Mano pragyvenimo saltinis paprastas, nera jokios konkurencijos, paklausa didziule. Tiesa, darbo daug, bet jauciuosi saugiai ir as jo laukiu. Kaip reikia mastyti, kad pasirinkti toki pragyvenimo saltini, kad uz ji tektu pastoviai kovoti. Tiesa sakant - kam man to reikia, patys kniskites. Ponai, patys pasirinkote, patys ir skalbkite. Apie koki dvasinguma bekalbeti, kai zmogus visas paskendes materijoje. Viepatie apsaugok nuo tokios dalios. Is savo aplinkos. Kiek kas turejo savo versla, faktiskai visi nukonkuruoti, toliau dirba samdoma darba. Yra vienas kitas, kurie turi milionus, bet ten viskas kaip muses ant torto, visa gimine sypsosi, pataikauja, kazkaip palaiko pinigu saltini.bet tai slykstu, jie jau nebe zmones. As gi neaklas, matau kaip kas yra, bet mums primestos iskreiptos vertybes ir mase jas toleruoja. Eikite velniop, as turiu savo kelia.

Bet tu nusisneki. Pats nori dirbti samdomą darbą ir smerki verslininkus bet tu pats juk dirbi kazkokiam verslininkui kuris budamas nedvasingas sugebėjo sukurti tokį verslą kad dar tave idarbintu ir tau algą mokėtų. Tu turi melstis kad tavo darbdavio verslo niekas nenukonkuruotu nes tu iš karto darbo ir algos neteksi. Ir galėsi alkanas ir bedarbis svaigti apie dvasingumą. Konkurencija yra visur gyvenimas tai kovojimas už būvį nustosi kovoti ir tave suvalgys

214

Senuose tekstuose parasyta, kad tie, kas sugebes savyje islaikuti kas sena ir nauja, paveldes nauja pasauli. Atsakymas papras, sintezes deka mes del saves atversime naujas galimybes. Dirbame kiekvienas individualiai.

215

Konstantinai, pasiutimas tave temdo. Kaip Jezus sake - kas Kiesoriaus, atiduok Kesoriui, o kas Dievo - Dievui. As turiu tokia profesija, kuri paklausi ir palyginamai normaliai apmokama, todel mano amziui mano darbo uzteks ir kas svarbiausia, stengsiuosi buti visuomenei naudingas kuo ilgiau, o ne prisidenges pensija tunoti kaip tranas. Cia pas mus dirba nienas vyrukas is Vilniaus, jam jau 77 metai, as su juom plakiau vienoje kajuteje. Tad, nera ko ten veltedziauti, jei gali dar buti naudingas visuomenei. Jis kur kas labiau patenkintas savo gyvenimu, nei tie, kas gyvena is pensijos ir jos likucius nesa daktarams. Kas del Kiesoriaus, as jam neskolingas, o kas del Dievo, as turiu pakankamai lako ir jam. Harmonija, pusiasvyra, sandora, daugiau mums nieko nereikia. O tu Konstantinai, nesiteisink, as pries tave menkysta, nes labai sukiai gaudausi toje dirvoje, kurioje tu tiesiog klesti. Suprask, as gal ir noreciau buti tavo vietoje, bet man tai per riebu. Tu gali tai panesti, tau slove, as tiesisi sakau, man tai nepakeliama, todel as pasirinkau kuklesni kelia. As tau ne konkurentas, ne priesininkas, man su tavimi velnioniskai idomu. As tau galiu smogti ir tu atlaikysi, lenkiuosi tau. Tiesa, cia ne mano zodziai, o kolegu. Kas man gali smogti, paziurekit i ji, niekas jam nieko nepadarys. Jis gi zvelge i sakni, bet visi tuo metu buve aplink - pasitrauke, o as vistik laukiau kovos. O tu nepasitrauki, isdidus, bet nepalauziamas. Tad, taves laukia keturiasdesimt nekaltu mergaiciu rojuje. Bet… kaip vienas pastebejo. Viespatie, keturiasdesimt nekaltu, jug jas visas teks apmokinti meiles mno. Na jau ne, geriau uz jas visas lai duoda viena kalta, patyrusia. Tad, ka tu renkiesi?

216

Kaip ten pagal Darvina - zmogus atsirado is bezdziones? Idomu, kiek toli mes nuo tos bezdziones pazengeme. Pasirodo, nei milimetro. Pasikeite instrumentai, bet instinktai liko tie patys. Kaip gaudo bezdziones? Paprastai. I konteineri su siauru kakleliu ideda tai, kas domina bezdzione, vaisiai, seklos. Pro kakleli bezdzione gali ikisti tuscia ranka, bet vos apciuopusi geidulinga vaisiu, ji sustaudzia ranka ir negalinjos istrauki tuom save ikalindama. Ja ikalino ne konteineris, bet jos geismai. O dabar i save pazvelkite, jus kaliniai paties savo geismu. Mano namas, mano seima, mano butas, masina, darbas, padetis visuomeneje, o ka kalbeti apie visokius zaisliukus, kompiuteris, televizorius, muzikinis centras, keliones, fitnesas,.. jus patys save pagavote. Te reikia tik atleisti, paleisti visa tai ir jus laisvi. Paprasta. O kas gali perzengti per pati save? Tokiu nera, nes jus risa MANO. Kuo didesnis balastas, tuo giliau i dugna jis jus nutems. Jus ziurite i apacia - bedugnen, ar vistik jus domina saules sviesa. Jusu teise ringtis, bet visu pirma bukite saziningi patys sau. Jus pirmame lygmenyje, o finalas 365 ame, lygmenyje, vienam lygmeniui reikia apie 40 metu ir tai su salyga, jei tikrai zinote kur einate ir ko siekiate. Tai gi, jus labai gilioje duobeje ir jusu lemtis dziuginti demonus. Klounai.

217

Kaip mes gyvename? O gi niekaip, mes kraustomes is pasaulio i pasauli su panasaiomis situacijomis ir viskas susilieja i viena. Mus perkelineja manipuliatoriau jiems reikalingu momentu i tas lygiagrecia erdves, kurios palankios ju uzmacioms. Mumis tiesiog manipuliuoja. Mes gyvename is kart kelis gyvenimus ir to nesuvokiame. Deze su apgailetinomis lelemis. Stai koks sis pasaulis.

218

Inkstimas dabar man vietoje duonos, asaros is manes liejas tarsi vanduo.

219

Realybe. Mano atveju ivyko taip, kad keliu dienu laikotarpyje, o tiksliau, ryte salia saves radau kita zmona. Arba, as persikeliau kazkur, kur man buvo pakeista mano zmona. Kaip i tai paziureti? Kai i stikline pusiau pilna vandens ar kai i stikline kuri iki puses tuscia? As visa tai matau, tai pasikeite ir ka man daryti? Kur tas eskaliburo kardas kurio deka galeciau perkirsti sia simuliacija. Nepakencio sio pasaulio admino, prieiciau, be jokios abejones atimciau gyvasti.

220

Kokia muzika klausosi zmones? Mocarta, Paganini, Vivaldi, Bechovena, Shopena… o ne tualetine muzika, taip vadinama pops ir estrada kuri skamba tualetuose.