1

Topic: Vaikinai su gitaromis

Ar jums patinka vaikinai kurie groja gitaromis...Gal ziurite i juos kitaip ar pns...

2

Re: Vaikinai su gitaromis

nu ???

3

viskas su jais normaliai.. smile

4

Dmitrij, 18 wrote:

boboms vistiek ar groji ar ne!jiems kit kas svarbiau!

Ziurint su kokiomis tu bobomis bendrauji ir uzsiemi tik tais dalykais kas patinka tik bobom? KVAILA!!! Labai malonu kai moka groti gita,skambinti pianinu vaikinai tokiu neperdaugiausiai ir yra... Saunu!!!

5

o man tai patinka kai vaikinukai moka groti su gitarom jie geri mokytojai yra ne pikti kaip kiti mokytojai:) man tai saunu tiesiog dievinu toki instrumenta kaip gitara

6

waikinukai waldo! smile o waikinukai su gitarom rankose is wis ledas smile  man patinka

7

Vaidotas, 13 wrote:

Ar jums patinka vaikinai kurie groja gitaromis...Gal ziurite i juos kitaip ar pns...

O manes jie neveza, jokio skirtumo ar su gitara ar be...

8

nebutinai gitaros. as siaip palaikau muzikantus ir tiek. groja?-saunu. negroja? jo reikalas...

9

gytaros yra nerealus dalykas.... manu tiek uztenka pasakyt...:D)

10

va kaip...:D

11

man grazu.... big_smile

12

as svajojau kada nors ismokt ir dar tebesvajoju:D

13

man lb patinka kai vaikinas groja su gitara,siaip draugas mane ir pamokis grot gitara big_smile beje kas per zodis BOBA!!!Panele,o ne boba blyn...

14

demesio ishtroshke vaikinai. man jokio skirtumo ar su gitara, smuiku, bugnu ar vargonais...

15

Vaikinas su gitara - labai grazu... o jeigu dar koks asas, tai isvis... Patinka man muzikalus zmones, su jais visada idomu bendraut, net nepriklausomai ar tai vaikinas, ar mergina...

16

Dmitrij, 18 wrote:

nu ash pvz.ir gitara ir pianinu ir smuiku groju,su draugu kuriam druma,net tuo uzsidirbam jau!kaip jums tai patinka?

saunuolis. bent jau man smuikas labai patinka. tiesiog traukia.:D

17

Dmitrij, 18 wrote:
Judita, 17 wrote:

demesio ishtroshke vaikinai. man jokio skirtumo ar su gitara, smuiku, bugnu ar vargonais...

kada nors nueik i bardu koncerta,tada suprasi kas yra per daiktas kada tai plaukai atsistoja,per kuna shirpuliai bega irjausmai uzlieja shirdi!

tie koncertai-galimybe isitikinti, kad gitara gali buti realizuojama ivairiai. beto, i tuos koncertus susirenka labai gabiu zmoniu.

18

Nzn su gitara neperstipriausiai moku groti, bet muzika kurt moku smile O seip gitara unreal dalykas... Ir svajojau kada ismokti su ja groti, tai va svajones pildos smile

19

Na jai man acordus pakisa panosei tai laisvai groju smile tik ta musima reikia istreniruoti smile)) nelabai gerai moku plakti smile))

20

susidaro nuomone kad tie vaikinai ne del saves groja o del kitu...