You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
Re: Ką manote apie suomių grupę Lordi?
Vija, 24 wrote:Eurovizijos scenoje gyvos muzikos nera, tik gyvas dainavima.. visi muzikantai tik vaidina, kad groja ir nereikia aiskinti, kad kazkas pro sali pjove..
Vija, tai gal tu pirma išsiaiškink terminus. nuo kada back vokalas yra muzikos instrumentas? aš ir nesakiau, kad nusigrojo. sakiau, kad mergytė nepataikė. ir kurčias tai girdėjo. o, įdomumo dėlei, pranešiu, kad ir įraše yra TIK ritmo gitara. t. y. nėra solo gitaros. klausytis ausim reikia, o kai skaitai, dar prieš atrašinėjant ir pagalvoti, ką rašai.
- Vaiva
- Forumo Legenda
daina tai nieko visai bet ju apsirengimas siurpinantis toks
- Agnetė, 15
- Forumo Naujokas
Niekas ten pro sali "nepravaziavo".Su tokiais dalykais turiu patirties.Tokiu,kurie "pravaziavo",ten uztektinai buvo.Nesakau,kad viskas pas Lordi tobula.Bet man jie labai l.l.l.l.l.l.patiko.Lordi valdo!!!!!!!!!!:-D:=)
- Laura, 15
- Forumo Aktyvistas
aš asmeniškai eurivizijos nežiūrėjau, man nepatinka. bet kiek teko tuos LORDI girdėti tai jie malačiai. [[;
- Agne, 15
- Forumo Vijurkas
ne tiek daina, kiek sou...
- Auksė, 18
- Forumo Naujokas
daina labai cool buvo bet apranga tai nlb...
- Audra, 16
- Forumo Pradedantysis
Nuomonė apie Lordri grupę?
Na tarkim tikrai daina bent man graži, pasirodymas irgi tikrai puikus. O kas daugiau, tai didelis pastebėjimas, kad jų dainos yra labai panašios viena į kitą. Bet yra kelios kurių nenusibosta klausyt ;}
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
man tai jie visai nepatinka.
tik vaikus gazdint
ir ju maskes net gi muzikai ne atitinka
zodziu nieko gero(man)
- Rūta, 13
- Forumo Pradedantysis
jei jei butu be tu savo slyksciu kaukiu tai visai ir nieko...gal....
- Šarūnas, 19
- Forumo Naujokas
Na ka galiu ir bepridurt? vis geriau nei rusas, bet vistiek jie varo pop savotishka ir tiek...
- Aiste, 16
- Forumo Vijurkas
- Raminta, 13
- Forumo Vijurkas
Rūta, 13 wrote:jei jei butu be tu savo slyksciu kaukiu tai visai ir nieko...gal....
be situ kaukiu jie ir nebutu laimeje...o jei tokia daina,tai nevaikscios su kostiumais...;D
- Agnetė, 15
- Forumo Naujokas
Eglė, 20 wrote:Vija, 24 wrote:Eurovizijos scenoje gyvos muzikos nera, tik gyvas dainavima.. visi muzikantai tik vaidina, kad groja ir nereikia aiskinti, kad kazkas pro sali pjove..
Vija, tai gal tu pirma išsiaiškink terminus. nuo kada back vokalas yra muzikos instrumentas? aš ir nesakiau, kad nusigrojo. sakiau, kad mergytė nepataikė. ir kurčias tai girdėjo. o, įdomumo dėlei, pranešiu, kad ir įraše yra TIK ritmo gitara. t. y. nėra solo gitaros. klausytis ausim reikia, o kai skaitai, dar prieš atrašinėjant ir pagalvoti, ką rašai.
Mergyte uz tave septyniais metais vyresne,atkreipk demesi.Ir pabandyk pabut ten,scenoj,jos vietoj.vieno klaviso ne nepaliestum,jau nuo scenos begtum.
- Gedas, 13
- Forumo Pradedantysis
**** ne dajna o musu lt geraj paware!!!!!!!!!
- Izabele, 24
- Forumo Dalyvis
Originali grupe, ne kiekvienas taip sugalvotu, gerbiu juos uz tai
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
Man tai visai...net ziuret i jos nesinori...viska tai sukure tik tam kad laimetu...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
Rokas, 19 wrote:va cia ir as isikishiu... atvirai tai abejoju ar ten tas dainavima irgi gyvas... kai rodys kada kartojima arkreipkite visi prashau demesi i tai kaip dainavo GRAIKIJOS atstove... labai aishkiai matosi kad ji tik maivosi... krato mikrofona taip kaip nori... o balso tonas ishlieka stabilus.. NEIMANOMA... butu gerai jei kas rastu klipa ir paziuretume visi... o ir eurovizijos rengejai vargu ar noretu kad atlikejai dainuotu gyvai... juk juos stebi tiek milijonu zmoniu.. jaudulys ir drebantis balsas... galbut per repeticijas jie dainuoja gyvai bet per paty konkursa abejoju...
http://www.youtube.com/watch?v=CVOThPnYd-0 apie sita dainininke kalbi?
pacioja pabaigoja tai visai jau aisku pasidaro kad neistikruju dainoja
- Modestas, 13
- Forumo Vijurkas
- Rolandas, 21
- Forumo Dalyvis
groja komercini hard roka jie..kuris nera kabinantis..
- Marina, 25
- Forumo Dalyvis
paprasciausiai per eurovizija jau galim pastebeti,kad zmonem reikia naujoviu,juos uzkniso tas pop standartas.Ir jei ten pasirodytu ne Lordi,o bele kokia kitokia metal grupe-jie vistiek laimetu-tai buvo paciu rinkeju protestas pries popsa.
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply