Re: ar ryztumetes savizudybei?
shiaip aktuoali man shtia tema xD
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar ryztumetes savizudybei?
shiaip aktuoali man shtia tema xD
savizudziai yra garbetroskos ir savanaudziai,apie kitus negalvojancios asmenybes.jiem nerupi,kad tuo iskaudina artimus zmones.savizudybe nera problemu sprendimas.nusizudydamas zmogus tas problemas nusinesa su savimi ir jas sprendzia ten kur iseina.....
garbetroskos? ;]
kuris savizudis savo poelgiu susilauke garbes? ar pasekeju?
primena viena is pagalbos numeriu lankstinuku.
kartaijs kaij labaij uzknisa juk manau dauguma pagalwoja kaijp pasilengwinti sau gywenima.tik wat....paskuij gywenimo nesugrazisi ir nezinosi ar butu buwe geriau ar blogiau toliau gywenti.gal todel dauguma ryztasi sawizudybei
as ryzciaus zudytis nes nera prasmes gywenti!!Man lb daznaj tokios mintys sukasi galwoje...
SAULE;KODEL TAU NERA PRASMES GYVENTI?JUK TU TOKIA JAUNA,IR TAU VISKAS DAR PRIESAKY
as ryzciaus zudytis nes nera prasmes gywenti!!Man lb daznaj tokios mintys sukasi galwoje...
ojojoj mažute,kodėl tu nepagalvoji apie kitus?o kaip tėvai?draugai?tau jų negaila?
visi mano draugai ir pazhystami yra ske kad nori zhudytis...ir ash td jiem bandau aishkinti kad che yra tik toks pauuglishkas laikotarpis kury lbj daug kas pereina....ash nesakau kad noriu zhudytis bet ash kartais pasipjaustau ranka...
shiaip ishorinis skausmas numusha vidiny...ir viena kart buvau lbj ishsigandus kad krauja uzhsikrechiau,bet achiu Dievuj ne...tai ir tolaiu varau
niu jop :? kas ce trenktu savizudziu burelis aa jaunyste tiek proto kaip pas vista
del to ir kyla visokios durnos mintis
Jurgita, 14 kartais pjaustaisi venas tai gal da pabandyk laisva kritima is penkto auksto ant galvos
zudytis gali tik tas kas neturi valios o jei jos neturi reikia kazkokios pagalbos
kur gi ne pagalba-nusizudymas
zudytis gali tik tas kas neturi valios o jei jos neturi reikia kazkokios pagalbos
niu niu zudytis ir dauk valios reik ka juk ne taip lengva nusigalabiti ce tau ne du pirstus apmyst
niu jop :? kas ce trenktu savizudziu burelis
aa jaunyste tiek proto kaip pas vista
del to ir kyla visokios durnos mintis
Jurgita, 14 kartais pjaustaisi venas tai gal da pabandyk laisva kritima is penkto auksto ant galvos
ne..man pakanka kol kas ir nuo taburetes ;D
niu niu zudytis ir dauk valios reik ka juk ne taip lengva nusigalabiti ce tau ne du pirstus apmyst
[/quote]
jei tai butu sudetinga tai nebutu tiek daug savizudziu
grinai ;D ;D
lietuvoj daugiau zmogzudysciu nei savizudybiu.. tik pripaiso ir paskelbia kad tai savizudybe buvo
pvz jei man kox genys nepatiktu, pasiimu pora draugu, nemusdami nunesame y darzine ar dar kur ir pakariame, ir visi galvotu kad tai savizudybe...
niu niu zudytis ir dauk valios reik
ka juk ne taip lengva nusigalabiti ce tau ne du pirstus apmyst
jei tai butu sudetinga tai nebutu tiek daug savizudziu
jei nebutu sudetinga tai isigalabitu ir daug daugiau zmogeliu gyvenimu nusivylusiu juk kaikurie neisdrysta ar nepasirysta tam zinksniui is baimes , nezinios kas toliau lauke
o kur tu savizudziu tiek dauk randi
gal koki bureli sukurus zudykimes kartu tik be manes
As taj nesuprantu zmoniu kurie zudosi,negi nera lengvesnio kelio spresti savo problemom
swarbiausia nevaryti ant zmoniu tai gali jiem but persunku... jei nera draugu kurie jiem gali padeti... isikalbeti... tam ir ristamasi... kartais buna po nelaimiu... viena istorija yra ... nusizude mama ir pasake dukrai pries pora dienu jei noresi pas mane isgerk daug daug vaistu... ji iskart po mirtis tai padare... mergaitej buvo gal tik 9 ar 10 metu... tai buvo ir mamos kalte... bet mergaite nemire... buvo laiku pastebeta mano mamos... tai yra mano gymine.. kuria as db lb myliu... ilga laika gyveno vaiku namuose.... bet db auga pas teta... man jos tikrai lb gaila...ir manau db paugejus suprato kad yra daugiau zmoniu kurie ja myli
dazhniausiai manau zhmones zhudosi,dl aplinkiniu zhmoniu...aplinkos ir pan...
bet kartais pagalvoji jai tave skaudina tie aplinkaii tai ar verti jie tavo givybes?...
pvz o kai buna zhmoguj lbj gera tikriausiai jis nepamasto gerai kad gyvena...ir pan.
Į žemiausias sferas patenka žmonės su visokiomis ydomis -nusikaltėliai ir ištvirkėliai, žemos moralės, gyvenusieji juslingais malonumais. Jie negali patenkinti savo pykčio ir aistrų, nes nebeturi tam reikalingo įrankio - fizinio kūno, ir dėl to labai kenčia. Jie tiesiog dega savo nepatenkinamų aistrų liepsnoje - kaip kad religijos aprašo pragaro kančias. Taip pat baisios yra ir savižudžių kančios, trunkančios iki jų natūraliosios mirties dienos. Savižudybė - didžiulis tamsumas ir baisus nusikaltimas.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar ryztumetes savizudybei?