Re: Fitnesas ir kulturizmas
kazkaip kad 74 labai suabejociau
http://www.worldfitnessfederation.de/nabba/frame1/world_wff_7_he_05.htm
cia paskutines keturios nuotraukos visi virs 80 lietuvis kur yra varzybu metu 84 tikrai ne didesnis uz 74
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Fitnesas ir kulturizmas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kazkaip kad 74 labai suabejociau
http://www.worldfitnessfederation.de/nabba/frame1/world_wff_7_he_05.htm
cia paskutines keturios nuotraukos visi virs 80 lietuvis kur yra varzybu metu 84 tikrai ne didesnis uz 74
neabejok lina ugis to zmogaus nedidelis o jam meluot manau nera prasmes
nu anyway
is kur jus pesat tuos monstrus? kiek teko sutikti ir bendrauti klulturistu labai lengvai jie usirisa ir batus ir padaro daugiau nei kiti budami normalaus sudejimo. jei jie nesusilenkia batu uzsiristi tai jie jau invalidai ir apsie sporta nelabai gali eiti kalba.
o kad kazkur kazkas del kazko kazkur neina tai manau cia ne sporte esme o tame paciame zmoguje jis butu atrades ir kitu priezasciu kodel tarkim tuo atveju nenueiti i laidotuves, nesuveskim visko i tokius dalykus, jei nesportas turbut suns pavedziojimas butu jam sumaisias nueiti i laidotuves
cia apie tuos nepatogumus is gyvenimo paimiau pvz rubus nusipirkt net ir man menkam palyginus su kulturistu nusipirkt paimi kelnes tarkim dzinsus o liemuo turetu but geras bandai mautis slaunys netelpa susirandi normaliai kad ilystum katu katu dar toks kaip as per liemeni puse tilptu
del tu nepatogumu tolete ir visur kur tai cia taipat paimta is realaus zmogaus ranka sieke apie 50 sparnai geri ir ragas
bruzindavo pro prieki tulike
del to fitneso tai nebeskaiciau ka raset bet fitnesas yra lengvesniam svoriui netiek svarbi raumenu asimetrija kiek pats judejima sir show ka as zinau kulturista nuo fitneso manau lengva atskirt
visur asimetrija svarbu o show jau lieka sau, tai labiau skirta ziurovams nei teisejams
va del rubu tai pritariu problema tikrai yra ir jau pasiekusiam fitneso formas geras kad ir tam kur idejau nuotrauka apsirenkti kad viskas tiktu sunku.
na nzn man kazkaip problemu su virsum nelabai buvo tik su kelnem nzn sakau pakankamai smulkus sakyciau buvau neatsimenu tiksliai bet kazka 65 -70 koja tame tarpe buvo seip jegininkas buvau
65 ir 70 jau ir wizualiai smarkiai skiriasi
tai skiriasi bet as tai neatsimenu kai prasigeriau atmintis kazkokia sudina
seip tik atsimenu kad didesne nei murnikovienes koja
murnikowiene bajawa yra **** ))
SVEIKIKAS ZINO IS KUR GAUT TA FILMA Ronnie Coleman-unbelievable?
SVEIKIKAS ZINO IS KUR GAUT TA FILMA Ronnie Coleman-unbelievable?
naudokis failu siutimo programomis. as radau per ARES.
neidomu man ten ziuret jo klykawymus ir trefkes persisunkusias chytingu gereu swarco filmay :]
nu be chemijos profesioalai tikrai eapsieina paprasciausia teisybe pats nenaudoju perku papildus bet tai kiek gali pirkt juos jau atsibodo pinigus laidit yra ir pigiu pvz tie rusisski ar lenkiski bet ten tik paras vienu zodziu
o ka daryti vaikinukui,kuris yra aukstokas ir plonas..niu 193cm ugio ir tik 80kg sveria.tokiem nelabai mase auga nuo tu proteinu,bet norisi jos truputi,tai ka patartumete pabandyti,bet kad nebutu chemijos ir nekenktu organizmui,m? aciu is anksto uz patarima labai
galite man padeti truputi?Lankau as kulturizma jau kuri laikeli,bet esu aukstas vaikinukas ir kudokas:193cm ir 80kg..noriu truputi mases priaugti,o proteinas nera labai tinkamas dalikas tam,gal zinote koki kita veiksminga preparata,kuris butu sveikas ir nekenktu organizmui?
ir as panasaus ugio, tik sunkesnis. o zinok mase dar nieko nereiskia, jei ta mase ant pilvo. sportuok ir pamatysi kaip svoris kyla, ir ten kur reikia. be to dar jaunas pakankamai esi tai naturalu kad esi liesas. o kodel proteinas sakai nera tinkamas?
Siaip mano manymu geriau tureti mazesnes apimtis ir mazesni svori bet ryskesnius raumenis, nei buti sunkiam ir be jokio reljefo. tavo ugiui manau kokie 90-92 kg kokybiskos mases pats gazas
Rolandas,tu sakai 90-92kg pats tas,bet kaip man pasiekti tiek?Man tas svoris nekila,aisq raumenys riskeja,bet norisi ir masytes truputi..
sededamas 13 kg bachkoj nematau sunkumu kaip prisiaugint mases. mityboj minusaj jauciu.
niu,dabar pradejau valgyti paskutiniu metu ;D ir siaip pas mane medziagu apykaita greita ir delto nelabai auga svoris
niu,dabar pradejau valgyti paskutiniu metu ;D ir siaip pas mane medziagu apykaita greita ir delto nelabai auga svoris
Tai cia kad greita, tai nera blogai. nemanyk kad nesuvartotos kalorijos einai i raumanies. jos kaupiasi visai kitur. Sakau, pastoviai sportuot, valgyk maista turinti daug baltymu ir vitaminu ir pamatysi, kaip stipresnis darysisi ir automatiskai dides svoris. Aisku per menesi ar per du to neapasieksi. Reikia pastoviai sportuot.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Fitnesas ir kulturizmas