Re: Maudymosi kostiumai......:D
Mes, tai vyrai, turejai uomeny?
Jei taip, tai ta ir norejau pasakyti, jog merginos, tai supras kaip istvirkima, taciau as nekalbu apie merginu visuma...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Maudymosi kostiumai......:D
Mes, tai vyrai, turejai uomeny?
Jei taip, tai ta ir norejau pasakyti, jog merginos, tai supras kaip istvirkima, taciau as nekalbu apie merginu visuma...
Visu pirma NERA idealaus maudimuko... panele turetu su vaikinu eiti rinktis maudimuka... nes pacioms sunkiai sekasi ishsirinkti vaikinas sioje sritije tikrai pagelbetu.
Jo, jis pasakytu, kad tavo maudimukas geriausias, kada Tu be jo.. ;D
Kvailiux tu sigitai daznai merginos su tinkamu maudimuku daaaaaaug geriau atrodo nei be jo
Kvailiux tu sigitai
daznai merginos su tinkamu maudimuku daaaaaaug geriau atrodo nei be jo
Gyti, as juk nesnekejau apie Tavo pazystamas merginas... ;D
arba kartais pats maudymukas atrodo daaaaug geriau, nei mergina jame....
arba kartais pats maudymukas atrodo daaaaug geriau, nei mergina jame....
nu cia tu suskelei.... nebandziau ziuret atskirai i maudimuka ir i mergina
buna tik kompleksinis variantas ... beto siaip maudimukas prie merginos derinamas
o ne mergina prie maudimuko
Arunai, tu linksmiausias cia ;D
ieva, ta pati ka parase arnas galejau ir as parasyt, bet pasirinkau nerasyti. ir jei tau dzin ant visu nuomones, tai kokia prasme klaust isvis ? ;]
tik nereikia ant manes stumti,man idomi nuomone apie bikini,o ne apie mane,aisku....del to man ir neidomi butent TAMSTOS nuomone,nes labai kazkaip nuskambejo kad as nemastau,bet yra tokiu zmogiuku kurie siuo klausimu pasisako ir tai as vertinu,nes man idomu.....TIK TIEK!!!!!
kai baxuras pasako dviprasmybe,tai visada iskart pagalvoji apie blogesni varianta,o baxuras tada bando itikint,kad nieko nepadoraus tuo nenorejo pasakyt... ner teisybes...:D)
Nors jis ir irodineja,is mandagumo..Suprates kad galbut negraziai pasake.. bet istikro jis ta blogesni dazniausiai ir turi galvoje..:D
Aleksandras, 21 wrote:ieva, ta pati ka parase arnas galejau ir as parasyt, bet pasirinkau nerasyti. ir jei tau dzin ant visu nuomones, tai kokia prasme klaust isvis ? ;]
tik nereikia ant manes stumti,man idomi nuomone apie bikini,o ne apie mane,aisku....del to man ir neidomi butent TAMSTOS nuomone,nes labai kazkaip nuskambejo kad as nemastau,bet yra tokiu zmogiuku kurie siuo klausimu pasisako ir tai as vertinu,nes man idomu.....TIK TIEK!!!!!
kaip malonu, kad isskiri mane is minios, jauciuosi toks.. isskirtinis is tiesu nuskambejo klausimas "AR MASTAI", sis klausimas nera neimanomas ;] galejai atsakyt ir paaiskint man ko as nesupratau tavo klausime ;] bet pasirinkai puolimo strategija. nu man tai irgi dzin
tikrinu zmoniu nervus, pas tave ju per daug ;] ai ir sita.. pvz nemanau, kad apkuniai panai tiktu maudimukas su stringais tarkim.. ;] taigi nuo sudejimo labai daug priklauso maudimuko pasirinkimas
Ievute, 19 wrote:Aleksandras, 21 wrote:ieva, ta pati ka parase arnas galejau ir as parasyt, bet pasirinkau nerasyti. ir jei tau dzin ant visu nuomones, tai kokia prasme klaust isvis ? ;]
kaip malonu, kad isskiri mane is minios, jauciuosi toks.. isskirtinis
is tiesu nuskambejo klausimas "AR MASTAI", sis klausimas nera neimanomas ;] galejai atsakyt ir paaiskint man ko as nesupratau tavo klausime ;] bet pasirinkai puolimo strategija. nu man tai irgi dzin
tikrinu zmoniu nervus, pas tave ju per daug ;] ai ir sita.. pvz nemanau, kad apkuniai panai tiktu maudimukas su stringais tarkim.. ;] taigi nuo sudejimo labai daug priklauso maudimuko pasirinkimas
na va....pagaliau issiaiskinom,zinok geriausia ginyba yra puolimas.....:D ir visai nekvailas tas mano klausims pasirodo,manoma atsakyti....
nei per nuoga nei per dengta.. visvien svetimų gražesnių būna...
...Tox va gal visai nieko..:D
man tai patinka , kad Tomas patwirtina sawo nuomone su foto
Tomas, 26 wrote:...Tox va gal visai nieko..:D
man tai patinka , kad Tomas patwirtina sawo nuomone su foto
cia tingejau ieskoti tomo pasisakymo tai cia pacitavau
Tomai.. kalba apie maudymosi kostiumelius, o ne apie panas juose
pabandyk ta maudymosi kostiumeli uzvilkti and labai apkunios panichkos
jauciu po tokio vaizdelio ilgai nemiegotum naktimis
ieva, ta pati ka parase arnas galejau ir as parasyt, bet pasirinkau nerasyti. ir jei tau dzin ant visu nuomones, tai kokia prasme klaust isvis ? ;]
ei ei....kazkas labai piktas.....nesijaudink,neketinu taves suvalgyti....;)
Na vaikinai.....kaip manote,koks maudymosi kostiumiukas tiktu jusu panelei????Vientisas,atskiras,o gal isvisi be bikinio??????mmmmm?????
:D:D
3 variantas
panele ne kvaila ir pati issirenka sau tinkama maudymosi kostiumeli
o siaip "tamsia" vasaros nakti prie nuosalaus ezero, kam jis is viso reikalingas?
gereusia nuogos paneles besimaudancios ir jokiu kostiumu nebent ievos xixi
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Maudymosi kostiumai......:D