Re: seksas automobilyje
kiekviena diena tai vyko vyksta ir vyks siaip patogumas ta ine koks be tis reikalo
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kiekviena diena tai vyko vyksta ir vyks siaip patogumas ta ine koks be tis reikalo
na man gal ir nederetu kalbeti tokia tema,bet kadangi dabar jaunimas bresta anksciau,norisi viska isbandyti,nors tai gali pasirodyti ir neprotinga,manau seksas masinoje tai nuostabu,aisku jei salia geras partneris:) o ka pasakytumete apie seksa ant vaziuojancios masinos kapoto?:)
gal visai nieko....:)
nepabandzius negalima sakyti nieko....
nu blyn tik mergos taip gali sugalvoti
:D:D:D:DD:D:
o ant skrendanchio lektuvo ar siaures aigalyje kur -50 gal nenusisnekam
zemas lygis...
zemas lygis...
kaip tau tai sutinku:)
na man gal ir nederetu kalbeti tokia tema,bet kadangi dabar jaunimas bresta anksciau,norisi viska isbandyti,nors tai gali pasirodyti ir neprotinga,manau seksas masinoje tai nuostabu,aisku jei salia geras partneris:) o ka pasakytumete apie seksa ant vaziuojancios masinos kapoto?:)
tada netik gero partnerio reikia bet ir gero vairuotojo
sexas auto cool o jei vasara isvis nepakartojema
jei nera kur daugiau tada ****,ziurint ka koks auto(pati geriausia 21 sena Volga)...ten visos sedynes i viena issitesia,tai lb gerai >)
na tiesa vairuotojui nekas,matyti pries akis toki vaizda,bet viska galima istaisyti,salia vairuotojo pasodinus grazia panele:)
sexas salia auto geriau
smagiau automobilyje, nej lowoje
smagiau sexas is vis va
astra GSI taipogi tam lb tinkama;)
smagiausia butu po automobiliu nu po kokiu didesniu hammeriu ar panasiai
:D
tepalo kvapas ir panasiaia
:D:D:D:D:D
super, automobilyje yra super
automobilyje tai tik patogu kai mergini tau BJ daro , o daugiau tai koshmaras - na nepatogu ir viskas, man pvz tai erdves reikia ir komforto kad pashelt gerai.
ir man labai patinka erdve ; ):D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje