Re: seksas automobilyje
jop.. teisingai... i po to nebenusikratysi ta nasta :{
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O jei nusikratysi, tai liksi senberniu... ;D
ee sigitai, nemaishykite terminu Senmergemis lieka moterys, o vyrai yra VIENGUNGIAI
tai zymiai aukstesnis socialinis statusas.. ir geidziamesnis
kodel senberniu?? nea jug aplinkui daug graziu panu yra... yra gal kokios 5 kurios noretu su manimi draugauti... bet as nesutinku ir tiek... nepatinka man jos.... o jei napatinka tj ir apgaudinet nepavyktu.. :{
kodel senberniu?? nea jug aplinkui daug graziu panu yra... yra gal kokios 5 kurios noretu su manimi draugauti... bet as nesutinku ir tiek... nepatinka man jos.... o jei napatinka tj ir apgaudinet nepavyktu.. :{
Na va ir Tau gresia senberniu patapt... ;D Neysizeisk baika
o tu geriau pasiziurek aplinkui! kiek graziu vaikinu gatvese... ir su automobiliais
gal jie patinka?
nea... traukia tik panos bet tik kad kazkaip jau ziuriu tik i manikenes beveik na buvo keletas atveju kaip buvau nusikabines manikeniu... tj uch.... vienios meiluzis buvau ::D po to baxuras suzinojo tj net nebesisneka
nea... traukia tik panos bet tik kad kazkaip jau ziuriu tik i manikenes beveik na buvo keletas atveju kaip buvau nusikabines manikeniu... tj uch.... vienios meiluzis buvau ::D po to baxuras suzinojo tj net nebesisneka
ei, gal ir mane su keliom manekenem supazindinsi? kaip tik spintoje truksta keliu pakabu rubams ;/
Mindaugas, 19 parašė:nea... traukia tik panos bet tik kad kazkaip jau ziuriu tik i manikenes beveik na buvo keletas atveju kaip buvau nusikabines manikeniu... tj uch.... vienios meiluzis buvau ::D po to baxuras suzinojo tj net nebesisneka
ei, gal ir mane su keliom manekenem supazindinsi? kaip tik spintoje truksta keliu pakabu rubams ;/
;D ;D ;D
na kad nebepazystu.. visos budavo tik trumpalaikiams santykiams
jo nekas butu jei su mano svarku ar marskiniais pas kita i spinta pabegtu ;/
na kad nebepazystu.. visos budavo tik trumpalaikiams santykiams
Hmmm... manau kad ir trumpam, pakaba spintoje nepakenktu... ;D
Mindaugas, 19 parašė:na kad nebepazystu.. visos budavo tik trumpalaikiams santykiams
fe, imsiu ash ir varginsiuosi tvarkydamas spinta del pakabos kazkokios laikinos!
jop... nepakenkia tos pakabos
jop... nepakenkia tos pakabos
eee tik ziurek kad su tom pakabom KANDZIU neparsineshtum, ir paskui visus kostiumus reiktu laukan mesti!
Sigitas, 23 parašė:Mindaugas, 19 parašė:na kad nebepazystu.. visos budavo tik trumpalaikiams santykiams
fe, imsiu ash ir varginsiuosi tvarkydamas spinta del pakabos kazkokios laikinos!
Tai kad nieko pastovaus ir nera... Pastoviausias dalykas - kaita... ;D
je je ... tau del ju nezinosi kokioj spintoj jos kabejo... ir ka parsinesa :{
geriausia transporto priemone laukiniam sexui, IKARUS ;D ;D ;D
Na is esmes daug kas priklauso nuo pacio autumobilio, tarkim jokios A8 ar 7er galineje sedyneje tai galima sukinetis kaip tik imanoma O coupuose is esmes visuose tai biski nekas. Nors kai yra noras, ir tai ne problema ~
kai labai nori, tai gali ir "bardacioke" susisukt:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje