Re: pirmas bucinys (laizekas)
Pirmas? Hm....Pliaupiant lietui...abu slapi....prisirpusiu lupyciu prisilietimas...mmm...Tai nepakartojama
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Pirmas? Hm....Pliaupiant lietui...abu slapi....prisirpusiu lupyciu prisilietimas...mmm...Tai nepakartojama
Ech,o as labai bijau pirmo bucinio:DDDDDDDDDDd Wisi cia tokie drasus:DDD
Taip bijau pabuciuot sawo mergina,tai patikekit:DDD
nebijok... neverta:D pamatysi patiks:D
nebijok... neverta:D pamatysi patiks:D
Nebijok neverta jso buchiuot.::044
nebijok, neverta BIJOTI! paaiskinu nes kazkas nesuprato! zinok sauliau tu jau pradejai mane nervinti!
Ir ash tave myliu, zuikeli.
Niugi paskaiciau as cia keleta pasisakymu ir taip kazkiap nejaukiai pasijauciau... man 17 bet pirmo bucinuko dar nebuvo... niu bet kita vertus gal ir gerai visas jauduliukas dar priesaky
Ir tokia klaida galima ishtaisyti.
As net neabejoju, kad galima Tik vat tikrai nesiruosiu begti su pirmu pasitaikiusiu buciuotis vien todel, kad man 17 o dar nebuvo pirmo bucinio :D:D:D
As net neabejoju, kad galima Tik vat tikrai nesiruosiu begti su pirmu pasitaikiusiu buciuotis vien todel, kad man 17 o dar nebuvo pirmo bucinio :D:D:D
nesijaudink... kuo viresne busi tuo nuostabesnis bus bucinys(zinoma nelauk 25metu:D) ir tikrai nepulk prie pirmo pasitaikiusio:D:D
Idomu butu pazhiuret. :-))
idomu butu paziuret kaip ji puola ant pirmo pasitaikiusio?
Idomu butu pazhiuret. :-))
Vat as irgi taip manau Kazkaip kai esi vyresnis visai kitaip y tokius dalykus ziuri Puikiai Agnyt pasakyta ;)
Ot velnias ne ant tos citatos paspaudziau niu bet supratot kam cia buvo skirta :D
pirmas bucinys buvo nedidele klaida,man tas zmogus nepatiko,as net jo gerai nepazinojau...na bet ka padarysi gyvenime dar didesniu klaidu pridarome:)
Buvau berods trylikos ir su graziausia(bet girta) klases mergina >.>
egle, nieko baisaus kiti bus sekmingesni:D
viliau, oba... geras:D:D:D
agnute>as nesakau,kad buvo nesekmingas,tik,kad ne su tuo zmoguciu:)
na manau kad tai irgi yra nesekme....
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)