Re: pirmas bucinys (laizekas)
o del baisumo mykolai, tai tikrai buvo baisu... isvis neisivaizdavimas ka reikia daryti ![]()
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
o del baisumo mykolai, tai tikrai buvo baisu... isvis neisivaizdavimas ka reikia daryti ![]()
jo is pradziu visi stengesi suaugti bet tik veliau supranta kad geri laikai buvo kai tik del mokykleles galvaas skaudejo ir kaip panikem uz kasiciu patampit buvo idomu=)))))))))0
mhm... nepamenu kiek metu buwo , bet kad su didele simpatija jis buwo tai tikrai , ir man labai patiko ![]()
tai tau pasiseke... tada indrut..
nu o as tai dar nesibuciawau bet lb laukiu to pirmo bucinio....;]noreciau kad jis butu idealus..:pp
mhm..agnute tu agnute tikekis tolew:D
o pati ar esi kada bandzius?pakomentuok;]
na pirma mintis atejus preskaichius daug mazh visus jusu postus - dubble posting is fun - ane? ^^ kas antras zhmogus jeigu ne po 3 tai bent po 2 postus parasho ish eiles apie ta pati ir dazhniausiai - abu be esmes.
o apie topic esme - pirma karta pasilaizhiau priesh gal pora metu.. ir tai buvo su pana, kuria buvau isikliopines.. dar net dabar kartais apie ja pamastau
ir taisykle - karta paragaves negali sustoti - chia tinka 100% ;]
man tai pusbrolis dave patarima pries pirma laiziaka: daryk ta pati ka darys jis;D;Dbet padejo:-]
tai galiu dar viena duoti kam nors pries buciuojantis su pamidoru pasipraktikuokit sako kad padeda

arba dar sako pries veidrodi reikia pasirepetuoti ir nebukit atsimerke;D;D
tai galiu dar viena duoti kam nors pries buciuojantis su pamidoru pasipraktikuokit sako kad padeda
muhuuaaaaaaaaa ;D;D;D;D nu pzzzz... ;D su pomidoru.. dar priesh koki veidrody ;D baikit juokint juokintojus ;D susiraskit pana/baxura ir tiesiog pasiduokit instinktam ;D ne nu krc.. chiz kaip per american pie buvo - pa**sk obuolini pyraga, sako labai panashu... ;D ^^
o tai kada gerb Tautvydas pirma karta pasibuciavo...:V:?
ruta senai ;D priesh daug mazh 2metus ;] o ka?
nori mano technika ishbandyti ir patobulinti? ![]()
man bjiuwio 12:)
labaj patikio:P
na jai tikrai sakant tai as pirma kart pasibuciavau 10 metu su mylimiausiu berniuku
na gajla kad to nepadariau su sawo mejlia todel gal ir nlb patiko.... :-( na taciau kaj taj pajauti su sawo isswajotu zmogum taj tau palieka labai didziuly gera jausma ir tu wis nori ir nori....
gerb Tautvydai tas seniai buvo pries du metus:?vadinasi tau buvo 14:? vadinasi ne taip ir senai;D;Dmatai yra kas 10 tai padare;D
hmm....o del tos patirties...;D;Dka galiu pridurti???:V
na tai kas ruta? ^^ yra ir panu 13metu, kurias 3baxurai vienu metu dare. so what? gal ish ju pvz nori imti? kiekvienam savo ir savo laiku. ir patikek - geriau jau pirmas laiziakas su faina ir patinkaknchia pana, negu su betkokia.. ;]
ech bet.. Ne bobom suprast!:)
O mano pirmas kartas buvo siaubingas mergina vos mane viso ne apsejlejo ... fu ![]()
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)