421

Re: pirmas bucinys (laizekas)

Greta, 12 parašė:

kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete

man buvo pirmas laizekas pries 2metus su 25m moterimi buvo fainai

422

oh pirmas bucinys :@ gera prisimint nors dar buvau tik 5 klaseje bet pirma savo bucinuka atidaviau berniukuj kuriam jauciau didele simpatija.. na tuo metu galvojau kad geriau buti ir nebegali bet...
                                                                                                 ... pasirodo gali big_smile

423

man dar nebuwo pirmo kisso :::220 bet ljab lawkiu :::440http://forumas.ieskok.lt/imgload/1219

424

zmones patarkit ka daryt pries ljzeka, per lajzeka (su rankom) ir ka daryt ar sakyt po jo.....:|

425

Edita, 13 parašė:

zmones patarkit ka daryt pries ljzeka, per lajzeka (su rankom) ir ka daryt ar sakyt po jo.....:|

Na galeciau mergyt pasakyt tik tiek kad ech tu mano tigriuk noriu taves.;D

426

benas>>:{}

427

Mantas, 15 parašė:
Greta, 12 parašė:

kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete

o ji ka tavo teta ar kaip :?
;D

428

Mantas, 15 parašė:
Greta, 12 parašė:

cia jau nesveikai...kazkoks iskrypimas ****...

429

o as pirma kartlaziaka meciau 6 kl....saugojau iki tol savo liezuveli big_smile big_smile big_smile
o buckius jau seniai gaudavau ir duodavau...:)

430

chm, pirmas laizekas kai buvau ketvirtoke...chm, tai cia kazkur 10-11 buvo man...

431

Anelė, 15 parašė:

chm, pirmas laizekas kai buvau ketvirtoke...chm, tai cia kazkur 10-11 buvo man...

nu blin jaunimas siais laikais pavaro :V big_smile big_smile big_smile
man jau baisu darosi, kas po 20m bus :V :V :V

432

Edita, 13 parašė:

rankytes ant vaikinuko(priklauso kokioj padety) per daug kur jas padesi negalvok ., nes kai pradedi tai visaj nesvarbu buna.... aplamaj ruostis jam nereikia vistiek taj nebus tada kada tju uzsimanysi... nebent pati pasiimtum big_smile arba tiesiog daryk ta ka jis daro...:V o po jo nieko nesakyk geriau , nes abejoju kad isdrysi... nusisipsok... jei bus i akis paziuret geda apsikabink tada kad zvilgsnio nematytu....

433

thanx smile

434

nera uz ka wink

435

nebutu....nedekociau ;p

436

15m, nieko slyksciau buti negalejo:-O

437

heh... pirma kart kai tai dariau buvau prirezes ir dar su zmogeiuku kuri pirma kart maciau savo gyvenime.. gal ir gerai nes niekad daugiau jos ir nebemaciau smile

438

nu kaip cia pasakuius laiko jau  praeje normalei... bet pirmas kartas buvo ne su mylimu zmogum tongue tai tik buvo vienos nakties nuotykis o ne jausmai kazkokie  big_smile

439

AR YRA CE 16 METU IR DAR NESIBUCIAVUSIU KAIP AS ?NZN KA DARYTI MAN TAI KAZKAS YPATINGO ATRODO IR VAIKINUI SAVO NELEIDZIU BUCIUOTI  MANES

440

Deividas, 15 parašė:

nu kaip cia pasakuius laiko jau  praeje normalei... bet pirmas kartas buvo ne su mylimu zmogum tongue tai tik buvo vienos nakties nuotykis o ne jausmai kazkokie  big_smile

nju man tai irgi tas bucinukas ne is meiles buvo kiek pamenu kita diena ta bx praminiau apgajletinu... bet tikraj nesigajliu...