Re: pirmas bucinys (laizekas)
kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete
man buvo pirmas laizekas pries 2metus su 25m moterimi buvo fainai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete
oh pirmas bucinys :@ gera prisimint nors dar buvau tik 5 klaseje bet pirma savo bucinuka atidaviau berniukuj kuriam jauciau didele simpatija.. na tuo metu galvojau kad geriau buti ir nebegali bet...
... pasirodo gali
man dar nebuwo pirmo kisso bet ljab lawkiu
zmones patarkit ka daryt pries ljzeka, per lajzeka (su rankom) ir ka daryt ar sakyt po jo.....:|
zmones patarkit ka daryt pries ljzeka, per lajzeka (su rankom) ir ka daryt ar sakyt po jo.....:|
Na galeciau mergyt pasakyt tik tiek kad ech tu mano tigriuk noriu taves.;D
benas>>:{}
Greta, 12 parašė:kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete
o ji ka tavo teta ar kaip :?
;D
Greta, 12 parašė:kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete
cia jau nesveikai...kazkoks iskrypimas ****...
o as pirma kartlaziaka meciau 6 kl....saugojau iki tol savo liezuveli
o buckius jau seniai gaudavau ir duodavau...:)
chm, pirmas laizekas kai buvau ketvirtoke...chm, tai cia kazkur 10-11 buvo man...
chm, pirmas laizekas kai buvau ketvirtoke...chm, tai cia kazkur 10-11 buvo man...
nu blin jaunimas siais laikais pavaro :V
man jau baisu darosi, kas po 20m bus :V :V :V
rankytes ant vaikinuko(priklauso kokioj padety) per daug kur jas padesi negalvok ., nes kai pradedi tai visaj nesvarbu buna.... aplamaj ruostis jam nereikia vistiek taj nebus tada kada tju uzsimanysi... nebent pati pasiimtum arba tiesiog daryk ta ka jis daro...:V o po jo nieko nesakyk geriau , nes abejoju kad isdrysi... nusisipsok... jei bus i akis paziuret geda apsikabink tada kad zvilgsnio nematytu....
thanx
nera uz ka
nebutu....nedekociau ;p
15m, nieko slyksciau buti negalejo:-O
heh... pirma kart kai tai dariau buvau prirezes ir dar su zmogeiuku kuri pirma kart maciau savo gyvenime.. gal ir gerai nes niekad daugiau jos ir nebemaciau
nu kaip cia pasakuius laiko jau praeje normalei... bet pirmas kartas buvo ne su mylimu zmogum tai tik buvo vienos nakties nuotykis o ne jausmai kazkokie
AR YRA CE 16 METU IR DAR NESIBUCIAVUSIU KAIP AS ?NZN KA DARYTI MAN TAI KAZKAS YPATINGO ATRODO IR VAIKINUI SAVO NELEIDZIU BUCIUOTI MANES
nu kaip cia pasakuius laiko jau praeje normalei... bet pirmas kartas buvo ne su mylimu zmogum tai tik buvo vienos nakties nuotykis o ne jausmai kazkokie
nju man tai irgi tas bucinukas ne is meiles buvo kiek pamenu kita diena ta bx praminiau apgajletinu... bet tikraj nesigajliu...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)