441

Re: pirmas bucinys (laizekas)

deividas 15m turbut nesuprato klausimo,cia kalba ne apie vienos nakties nuotykius o apie pirma laizeka...mano pirmas laizekas buwo ne su mano mylima mergina o su drauge...ir dar wisai normalus tas laizekas buwo

442

Ruta, 17 parašė:

ach atsimenu buvo tai mano 13ieji metai:-]:-]o daugiau nepasakosiu:pp

jauciu ten netik bucinukas buwo.ane? buwo ir sexo scenu ane? nes kitaip suprast neimanoma kdl tu nepasakoji daugiau....ot

443

o manio pirmasis laizekas tai buvo jau labai levas, nes per rugsejo pirmaja ziaurei pasigeriau , ir nusilaiziau uz save jaunesniu baxuriuku, y kury dabar passiziureti slykstu.. man net verkti niorisi tai prisiminus. man taip slykstu buvo, bet ta akirka taipp neatrode, ir negalejau niekiap sustoti..

444

;]]]]]]]] amm nu nzn big_smile kazkoks nevykes jauciu tas pirmasis buvo ;/ letas =] mergiote maciau pirma karta big_smile malonu butu susipazint dabar big_smile

445

nu man pirmas bucinys buvo 14m keliom dienom iki mano gimtadienio, paprasciausiai vaikinukas paeme ir pabuciavo, pokiek dienu ir laizekas gavosi, as galvojau kad nemokesiu bet ten nebuvo nieko sudetingo,,, o dar tik ir norisi vis su kuo pasibuciuot pasidariau kaip manujake smile

446

dar laizeko nesu metus bet nieks ir dar tokiu metu nemete tj esu gavusi tik bucky nuo draugo 7m nu tj wa ;D

447

12...Visai nieko...man patiko...

448

nu mano pirmas bucinys tai zaidziant buteli buvo,  man tikrai nepatiko:)

449

na mano pirmas lajziakas buvo 13m. su zymiaj vyresniu labaj graziu tokiu tamsiu vajkinuku ir man paliko labaj gera ispudi:) o gavosi viskas taj labaj naturaliaj, nors pamenu, wisad bijojau to pirmojo tokio bucinio:)

450

Niu as pirmo bucinio visai nenorejau ;> prisimenu stovejom kazkur apsikabine...kazka gincijomes jis man i akis ziuri as jam...jauciu kad jis lenkias as tik staigaii jam ant peciu galva padedu big_smile bet po keliu tokiu kartu prigavo mane ;> nenorejau, bet taip jau isejo ir tiesiai sviesiai nepatiko ;> buvo tada 14 metu ;> gal nepatiko nes jis nelabai mokejo buciuotis...o db tai patinka ;>

451

taip... pirmas laizekas buvo zaidziant buteli su klasiokais :DDD patiko big_smile oj patiko big_smile

452

Man pirmas buvo toks: Pagavo, prireme i kampa, nulaize ir paliko slapia stoveti beveik su staciu... ;D
Taciau nesigailiu, nes dabar yra kazkoks juokingas yspudis, kuris pakelia man nuotaika... ;D

453

man kaip ir simonai tai buvo zaidziant buteli per drauges gimtadieni mums tada buvo tik 11 metu, tas vaikiskas laiziakas ir vaidinimas jog nepatiko liko iki siol kaip pirmas ispudys apie tikrai slapia bucini

454

xe xe,pirmas bucinys atrodo pats ispudingiausias,nes jis buna pirmasis,ir geriausia buciuotis su zmogum kuri gerai pazysti,ir kuris jau moka buciuotis,nes kitaip tai nzn,ir paciai gal bus nelb jauku:Dsekmes,behe,nera kur skubeti:)

455

;D

456

megstu bucinius:)))))))

457

mmm ;D cia tema unreal

458

oj.... namo pirmas tariamas "laiziakas" buvo taipogi zaidziant buteli.. smile vaikinas buvo uz mane vyresnis ir jau patyres ant tokiu buciniu... tad buvo gana smagu... smile

459

o mano laiziakas buvo lb fainas tongue tai va..,susipazinau su vaikinu...nu ir kai atsisveikinome jis pabuciavo man i nosyte o paskui staiga pasibuciavom normaliai:D poto net palapines sumaisiau big_smile stovykloj tas buvo big_smile

460

O as visai nesitikejau laizeko tuo metu mes su bernu sedejom ir telika ziurejom staiga jis eme ir pabuciavo mane...kai laizemes mintyse galvojau nejaugi as jau laizausi big_smile buvo nepakartojamas jausmas...:D