141

Re: pirmas bucinys (laizekas)

Siga>> na tada pasakysiu taip: kas dar kaip meile supranta. Jei vienam meile yra kai per diena koki karta pagalvoji apie ta zhmogu, ar koki karta susapnuoji ir isimyli kas antra menesi tai galima ir sakyt, kad ir buchiuotis tik ish meiles :V.
O jeigu kazhkam meile yra daug gilesnis jausmas ir ne taip dazhnai jauchiamas tai nebutina gi celibata(ir buchiniu atzhvilgiu) skelbti kol nesutiksi savo gyvenimo meiles.

Beto kaip minejau meile su laiku ateina... tongue

142

a... nu gerai... big_smile

143

Valerija> smile taip gavos big_smile

144

pirmas laiziakas o siaube...:D):D

145

nieko siaubingo smile))))))

146

njum brunetes waldo;DDDDD

147

kaj sekasy? :-D

148

sad

149

mano pirmas bucinys buvo nevykes........pasilaiziau su vaikinu kuris tuo metu man patiko...viskas ivyko prie baznycios...viso laiziako viduri atejo kunigas........:)

150

uj man taj lb fajnej buvo,nes su mylimu zmogum smile dar visai neseniai.pradejus nesinori ir sustot

151

Dovile, 18 parašė:

mano pirmas bucinys buvo nevykes........pasilaiziau su vaikinu kuris tuo metu man patiko...viskas ivyko prie baznycios...viso laiziako viduri atejo kunigas........:)

o kaip sustrai:) visai nieko:);D

152

man pirmas buckis (laizekas) buwo wasara =] toks saldus buwa bu ta panele su kuria laiziaus buwo isgerus kaskoxio sprite ar fantos =]]

153

Nu kaip buna big_smile prie kunigo akiu pirmas kartas big_smile

154

labai idomus pirmas laijziakas prie kunigo taj gal pirmas kartas irgj prie kunigo akiu??? bus??? big_smile joke big_smile

155

as to dar nedariau

156

Simona, 14 parašė:

as to dar nedariau

ce dziaugies ar liudi????

157

tongue:p kaj "laizeusi\ buvo labai nemalonu pirma karta nes bijojau kad nemoku ir kad:::207:::207 apsivemsiu nuo jo seiliu....bet po poros kartu ta pacia diena ....pradejo parikti:*:*:@:@:@nori dar ir dar ir dar

158

beja as ir laizeusi netoli baznuycios:@:@:@:@BET DEJA NEATEJO KUNIGAS:}:}:}:-D:-D:-D:-D:p:p:p:*:*:*;p

159

Cha patikieki kita kart atejs big_smile joke

160

net nebeatsimenu kada pirma karta gal kokiu 12 buvau