Re: pirmas bucinys (laizekas)
jei neatsimeni tai gal nevykes buvo?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jei neatsimeni tai gal nevykes buvo?
labai idomus pirmas laijziakas prie kunigo taj gal pirmas kartas irgj prie kunigo akiu??? bus??? joke
na tikrai pirmas kartas ne prie kunigo akiu:D
tai pasiseke tada
aga:D
visiems buna pirmas kartas prie kunigo akiu kazhkada... prie altoriaus... feee....
kiek wiena diena nesilaizau ir nenoriu nes nusiciunkciau bet sules rubinej..........
kas ka weikiat? kajp uzsimaniau laizeko
buvo nuostabu
pirmas kartas buvo kj man buvo mazdaug 13 metu.... siaip nieko ypatingo kiti kartai buvo fainesni
keliu metu jus pasibuciavot su bahuru...nju jau tajp normaleu,ar taj jau iviko..:O
man tai nesvarbu kada pasilaizhiau, pasilaizhysiu ar kazhkas tokio... nereikia varyti Dievo y medi...
manau kad paprastas bucinys geriau ilgiau islieka atminty...
1 is 2 arbe 14 arbe 14 su daugiau... bet vien neatsimenu tixlii... krc nerupi neidomu praeitim negyvenu...
man pirmas kartas nepatiko nes buvau girta ir dar labai mazute gal 11 metuku... bet dab kai tik pagalvoju apie laiziaka uj uj... zn is patirties kad ir su paciu graziausiu bernu laizytis ilgai yra labai nuobodu...
man pirmas kartas nepatiko nes buvau girta ir dar labai mazute gal 11 metuku... bet dab kai tik pagalvoju apie laiziaka uj uj... zn is patirties kad ir su paciu graziausiu bernu laizytis ilgai yra labai nuobodu...
o kas msagu?
is pat pradziu yra smagu bet paskuj jau ir lupas skaudet pradeda kad ir kaip gerai vaikinas laizosi vistiek po to nusibosta...:D
nju zinuok blondinkos ne prastesnes:) bt is esmes tj plauku spalva njek nereisk
sutinku viskas reiskia charakteris
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)