161

Re: pirmas bucinys (laizekas)

jei neatsimeni tai gal nevykes buvo? smile

162

Ernesta, 12 parašė:

labai idomus pirmas laijziakas prie kunigo taj gal pirmas kartas irgj prie kunigo akiu??? bus??? big_smile joke big_smile

na tikrai pirmas kartas ne prie kunigo akiu:D

163

tai pasiseke tada smile

164

aga:D

165

visiems buna pirmas kartas prie kunigo akiu kazhkada... neutral prie altoriaus... tongue feee....

166

kiek wiena diena nesilaizau ir nenoriu nes nusiciunkciau big_smile bet sules rubinej.......... :::740:::606:::621:::414:::414:::414:::414:::414:::322:::221:::239:::238:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::104:::152:::153:::151

167

kas ka weikiat? kajp uzsimaniau laizeko

168

big_smile

169

buvo nuostabu

170

pirmas kartas buvo kj man buvo mazdaug 13 metu.... siaip nieko ypatingo kiti kartai buvo fainesni big_smile

171

keliu metu jus pasibuciavot su bahuru...nju jau tajp normaleu,ar taj jau iviko..:O

172

man tai nesvarbu kada pasilaizhiau, pasilaizhysiu ar kazhkas tokio... big_smile nereikia varyti Dievo y medi... smile

173

manau kad paprastas bucinys geriau ilgiau islieka atminty...

174

:::315

175

1 is 2 arbe 14 arbe 14 su daugiau... bet vien neatsimenu tixlii... krc nerupi neidomu praeitim negyvenu... wink big_smile

176

man pirmas kartas nepatiko nes buvau girta ir dar labai mazute gal 11 metuku... sad bet dab kai tik pagalvoju apie laiziaka uj uj... big_smile zn is patirties kad ir su paciu graziausiu bernu laizytis ilgai yra labai nuobodu... tongue

177

Irmina, 15 parašė:

man pirmas kartas nepatiko nes buvau girta ir dar labai mazute gal 11 metuku... sad bet dab kai tik pagalvoju apie laiziaka uj uj... big_smile zn is patirties kad ir su paciu graziausiu bernu laizytis ilgai yra labai nuobodu... tongue

o kas msagu? smile

178

is pat pradziu yra smagu bet paskuj jau ir lupas skaudet pradeda kad ir kaip gerai vaikinas laizosi vistiek po to nusibosta...:D

179

nju zinuok blondinkos ne prastesnes:) bt is esmes tj plauku spalva njek nereisk

180

sutinku viskas reiskia charakteris