Re: Kokios jums patinka krutines : dideles ar mazos? o gal dar kokios nors? :)
man visos krutines grazios!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokios jums patinka krutines : dideles ar mazos? o gal dar kokios nors? :)
jooooo, neblogai diskutuojat....:-D
tai ir jus panele prisidekite prie diskusijos
netikiu tu pasiziurek i kokia sene ir lb abejoju ar tau grazi bus jos krutine
nu, aisku ir nuo senes priklauso
kazkaip turbut ne didesnes nei C patinka aisku kai labai jau mazos tai irgi negerai, ner ka veikt tada
na mano manimas jai tau mergina patinka ir tau bus nesvarbu kokia pas ja krutine:)
aisku kai labai jau mazos tai irgi negerai, ner ka veikt tada
o jai krutine didele tai vien su ja tik ir veiki
Man patinka tokios kokias rodo Per "pliksiu juokelius" , tos rusaites tikrai grazias turi , cia mano nuomone
svarbu kad mergai gulint ant nugaros, paps nelistu i pazasti
nu jo...jei bus labai jau lieknoka o papai kaip arbuzas tai vaizdas bus...
nu manau supratot
svarbu kad mergai gulint ant nugaros, paps nelistu i pazasti
va cia tai nuomone ;D super siaip mano nuomone turetu buti pagal merginos sudejima proporcinga, o ne taip, kai pana 165 cm, o krutine ka as zinau... kas norejot, tas supratot
Krutine, manau, tik vizualiai turi reiksmes, o tam yra visokiu navarotu, kad tiek maza, tiek didele graziai atrodytu (apsirengus). O visa kita... svarbu merginos sugebejimai (lovoj) , o ne krutines dydis. Nu is esmes tas pats kaip vyru atzvilgiu - svarbu ne dydis, o kokybe, t.y. kaip jis/ji moka naudotis tuo ka turi
manau ne vien dydis svarbu. dydis, forma, stangrumas.. ir viskas turi deret prie viso kuno sudejimo.
kuo didesne krutine tuo sunkiau atsiminti merginos warda
Kokie dar argumentai, pagal panele ir krutine. ;D
pritariu teisingai mano zmogus
Kokios jums patinka krutines : dideles ar mazos? o gal dar kokios nors?
![]()
cia tema vaikinams kurie galetu ishreiksti argumentuota savo nuomone
mazesnes ,nes kazkur girdejau jos jautresnes ir reikia svelniau elgtis va
na man asmeniskai patinka, tesiog alpstu nuo kulturingu krutiu,standumas yra labai svarbu, spenelio didis,krutis turi but kaip tik mano rankai ir ne didesne
gaila jog ne mergina uzdave toki klausima paprasyciau parodyti savo o tada ir argumentai butu ka reiketu prideti atimti ir t..,.t
ka cia parasius man .....:D
na man asmeniskai patinka, tesiog alpstu nuo kulturingu krutiu,standumas yra labai svarbu, spenelio didis,krutis turi but kaip tik mano rankai ir ne didesne
o jeigu tavo ranka kaip lopeta..?)))
o jei rimtai, tai kiekvienas krutineje mato savo grozi. kas vienam bus grazu, kitam gali nebut grazu.. kiek zmoniu tiek nuomoniu
blyn jei bachuras ziuri i papus, tada i veida, tada vel i papus ir sako, kad papai per mazi, bet jis myli, tai kurioj vietoj klaida?
blyn jei bachuras ziuri i papus, tada i veida, tada vel i papus ir sako, kad papai per mazi, bet jis myli, tai kurioj vietoj klaida?
tuoj vietoj kad myli ~
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokios jums patinka krutines : dideles ar mazos? o gal dar kokios nors? :)