Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 221 по 240 из 271
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Nekaltas ar patyres?:)
Nijolė, 20 пишет:Fiodoras, 24 пишет:Nijolė, 20 пишет:sutinku su Fiodoru as... nereikia moketi tik tuku tuku (kaip mano sesius sako).... reikia moketi myleti ir noreti myleti butent TA, kuriam dovanoji save
nemanau, kad esi kazkuo prastesnis, jei niekada to nedarei? cia kaip likimas leme... kiekvienam viskas savu laiku ka man dabar ristis plyta po kaklu ir eiti nuo tilto gal sokti :?
nu bet gal yra ir kitu pliusu :V o as cia desciau koks turetu buti tobulas , o kaip paneles ar moterys turetu buti patyrusios ,tai dar nepagalvojau tiksliai, tiksliai:D
as nesakiau tau nieko blogo as tokios nuomones, kad nesvarbu kiek patirties turi dabar, o kiek nori tureti su Tuo zmogumi, kuriam nori save dovanoti..
jei sutinki zmogu, kuris Tau brangus ir mylimas, tai pasiseke.. o jei nesutikai, tai ir nereikia gulti lovon vien del kazkokios patirties.. as manau, didesne patirtis to, kuris mylejo mylima zmogu, nes jis moka rupintis juo... o tie kur gula su kitu vien del sekso, manau rupinasi labiau savimi, nei partneriu
aciu uz Tavo pasisakyma gera mintis
- Jolanta, 35
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Viktorija, 18 пишет:Saulius, 21 пишет:klausyk nu pamastykit kaip galima pisti nekalta ir nepatyruse merga. juk visai malonumo nera guli kaip lenta ir tiek. tai taip pat ir vaikinas jei jis nekaltas tai pastates **** nezinos ka daryti tai koks tau kaifas su tokiu dulkintis? juk sexas tai malonumas kuo imantresnis ir ilgesnis tuo labiau patinka, kaip sako apetitas kyla bevalgant. o tu muset nekalta esi. jei reik galiu padeti,,,, ismokysiu gerai ciulpti ,,, tai padekosi ateiti,,, pajausi malonuma ir per vagina ir per siknaskyle ir i burnyte spermos paragausi,,, va tada nebekils gal tokiu kvailu klausimu.......
Sokiruota
na sauliau ,man smalsu ,kaip tu ismokysi mergina gerai ciulpti...gal pats paciulpsi,tik abejoju,kad susilenksi,nebent gimnastas busi,arba...tada reikes trecio asmens...ydomu...tu pasirasysi ciulpti kitam kad prodytum kaip tai \gerai\ daroma? as tai pasirasau tai pamatyti...
- Rita, 20
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Koks vyras! vaje vaje.....nors imk ir prie i zoologijos soda uzdaryk, kad visi galetu tuo tobulumu pasidziaugti, pasiziuret
- Edgaras
- Forumo Vanagas
- Неактивен
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
- Неактивен
Edgarai,o tau jos ar jie patinka?
- Rasa, 18
- Forumo Naujokas
- Неактивен
manau kad patyrusi rinkciausi jei noreciau gero sekso..su nepatyrusiu manau butu neydomu visiskai!na nebent vien tik del to kad butu gera zinoti jog buvai kazkam pirma ...
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
- Неактивен
Mantas, 19 пишет:as tai mergina rinkciausi tikrai patyrusia siame reikale nes kaip zinot su plevelem graziai issireiskus,nera ko prasideti
laaabai negraziai issireiksta...
- Daiva, 33
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Jei ieskai sekso partnerio aisku, kad patyres:::O34
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Na, siaip nemanau, kad yra didelis skirtumas nes zmones dazniausiai greitai atsipalaiduoja ir apsipranta. Pats pirmas kartas aisku butu nemalonus nei vienam nei kitam, bet juk ne pasaulio pabaiga. Nors zinoma viskas priklauso nuo situacijos. Jei sakykim sutikciau nekalta vaikina ir jis pasakytu, kad saugojo man savo nekaltybe tai turbut apsisukciau ir begciau kuo toliau. Ne del to, kad nekaltas, o del to, kad toks idealizmas niekada prie gero nepriveda.
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
- Неактивен
tai ka jus dabar siulot tiem kas yra nekalti?nusisauti..
- Vaiva
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
na jau kad patyres tai tikrai geriau...o nepatyres pirmas kartas tai puse minutes trukka...net du tokius per gyvenima esu celkiukus turejus...jau geriau nieko negu toks.... Tokiam ir mergos tokios pat pirman kartui reiketu, kad apsislifuotu abu tolygiai, ir antras kartas galetu buti bent 5 min...:):)
- Juozas, 20
- Forumo Naujokas
- Неактивен
pilnai sutinku kad nekaltybe prarasti reiktu su kuo labiau nepatyrusiu vaikinu ar mergina, nes kitaip vienas liks susigedes or kitas nepatenintas. Nepatyrusiu problema- savo kuno nezinojimas, todel ir ivysta prieslaikine ejakuliacija. Vyras labai puikiai gali atitolinti gali ooo.. kiek tik nori praktiskai- su salyga kad pazysta kuna savo.
- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Vaiva, 33 пишет:na jau kad patyres tai tikrai geriau...o nepatyres pirmas kartas tai puse minutes trukka...net du tokius per gyvenima esu celkiukus turejus...jau geriau nieko negu toks.... Tokiam ir mergos tokios pat pirman kartui reiketu, kad apsislifuotu abu tolygiai, ir antras kartas galetu buti bent 5 min...:):)
patyręs geriau, bet nesutinku dėl nepatyrusio laiko trukmės tikrai ne minutę ir ne 5-kias, na gal čia tik man pasisekė tokį rast minusas tik tame, kad turi viską aiškint kur, kas ir kaip geriau, patogiau... na žodžiu, jei patinka būti viršesnei, tai gerai, jei ne - tada bus sunkumų. Na o šiaip, visai nieko buvo
- Laurynas, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
cia ne nuo celkiuku priklauso, nei ka, beto AURELIJA, tu isitikinusi, kad jis tikrai toks nekaltas:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gamtoi jaw tjp sutwerta, kad merginos, sexo metu susijaudina weliaw nei waikinai ir cia, nuo to niekur nepabegsi... tiesiog jei waikinai stengsis ir norres, kad tu tjp pat baigtum tj tjp ir bus... tik kad ne persistengtu... beto waikinui po gero sexo, kad atstatyti jegas reikia 12 walandu poilsio anaiptol, nei merginai:P
- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Laurynas, 22 пишет:, beto AURELIJA, tu isitikinusi, kad jis tikrai toks nekaltas:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Taip esu įsitikinusi nes jis - na, akivaizdžiai matėsi, kad jam sunku bendraut su merginom, be to, ne tik pats sakė, bet ir iš aplinkinių esu girdėjus, kad nebuvo draugavęs su niekuo ir šiaip niekada nematydavo su mergina jo, net ir patys geriausi draugai na o iš praktikos - tai nulis žinių, dar kyla klausimų?
- Vaiva
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Aurelija, 19 пишет:Laurynas, 22 пишет:, beto AURELIJA, tu isitikinusi, kad jis tikrai toks nekaltas:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Taip esu įsitikinusi nes jis - na, akivaizdžiai matėsi, kad jam sunku bendraut su merginom, be to, ne tik pats sakė, bet ir iš aplinkinių esu girdėjus, kad nebuvo draugavęs su niekuo ir šiaip niekada nematydavo su mergina jo, net ir patys geriausi draugai na o iš praktikos - tai nulis žinių, dar kyla klausimų?
Na zinai mergaite, tokiu atveju , jai jis tikrai buvo nekaltas ir gana normaliai pasimylet pavyko, tai tik vienas paaiskinimas tam yra......tavo draugas turbut gana daznai savo rankelem darbo duoda budamas vienas ......ir ne kitaip )
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Svaigulizmas.... "tik vienas paaiskinimas" ;D ;D ;D
- Vaiva
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
na dar gal ir kitu yra...pvz apart rankos daug gi pagalbiniu priemoniu sex sope yra.....
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Vaiva, 33 пишет:na dar gal ir kitu yra...pvz apart rankos daug gi pagalbiniu priemoniu sex sope yra.....
O kam tas zodelis "gal"...? ir kodel priemones butent is sexshop"o?
Na, pripazink, kad daugko ir nezinai apie vyriskos lyties atstovus...
Сообщений с 221 по 240 из 271
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.