Re: merginos, Jus man paaiskinkit.
tai jus tipo pora..? ar dar niaaa? :V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → merginos, Jus man paaiskinkit.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai jus tipo pora..? ar dar niaaa? :V
Niu man tai atrodo,kad ji tau makaronus kabina ....Tikrai nesiruose egzams sededama onlaine!...as pati ruosiausi egzams ir tai reikalauja didelio susikaupimo,o visi pasaliniai tik trukdo :V! Tad turetum ja kazkaip patikrinti,o ne aklai pulti ir palikti!;)
jau per velu...
kaip visada jos ziaurei . atmaskes galvoja niekam tikuisias , geriau tiesiai sviesiai , nors kankintis savaitem nereikia
Niu tik ziurek ar paskiau klaidos nepadarysi ja palikdamas!:)
kaip visada jos ziaurei . atmaskes galvoja niekam tikuisias , geriau tiesiai sviesiai , nors kankintis savaitem nereikia
tiesa sakai
Jus visdi vienodi.....o gal yra rimta priezastis! reiktu abi puses isklausyti,o paskiau isvadas daryti!....:D
tai jei pana stuma stumk ir tu pas kitas varyk nafik kaip koks durnelis lauksi paskui sakys nebereik man taves nes tipoo isvarau studint o ten koki kita susiras :D
Jus visdi vienodi.....o gal yra rimta priezastis! reiktu abi puses isklausyti,o paskiau isvadas daryti!....:D
pacios jus visos vienodos...
jo,kadangi mes visos ir visi vienodi,matot,kas gaunasi.....:p
va va. niekas nieko nebesuprantas. bukim paprastesni, ir nesukim aplinkiniu keliu, jeigu imanoma pasakyti viska tiesiai sviesiai. na ir tegul isizeidzia, bet uztai tiesa suzino
geriau skaudi tiesa,nei saldus melas
geriau skaudi tiesa,nei saldus melas
butent
bet....kartais reiktu lengvo ir nekalto melo....
tik ne tokioj situacijoj
tikriausiai....:D
Na, Richardai, forume dar apsilankai? Tai kaip tau viskas su ta mergaite baiges? Visgi egzai jau seniai praejo...
Nedavei tai ir paliko:D
manau tai reiskia,kad ji nebenori su tawim bendrauti, tik bijo i akis pasakyti, patikek - as zinau
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → merginos, Jus man paaiskinkit.