Re: Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?
Savaitgalį mačiau "Pražūtingas rūkas", tai toks šiek tiek paviršutiniškas, bet viską atperka intriguojanti ir netikėta pabaiga, todėl rekomenduoju pamatyti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?
Savaitgalį mačiau "Pražūtingas rūkas", tai toks šiek tiek paviršutiniškas, bet viską atperka intriguojanti ir netikėta pabaiga, todėl rekomenduoju pamatyti
Green Street Hooligans (Futbolo huliganai)
Green Street Hooligans (Futbolo huliganai)
Geras filmekas, bet jaw sawo atgyweno;)
tikriausei visi ta fylma yra mate bet "Skubek myleti" lb grazus
Hard,
Walle.
Neitiketinas Hulkas(sitas naujas naujuteliausias)
\ Kiss of the butterfly\
\ Partneriai mirti\
\ we own the night\
vantage point - naujas man visai patiko
FINAL FANTASY: THE SPIRITS WITHIN (2001) ir FINAL FANTASY IIV advent child
tai animaciniai filmai, bet ziauriai geri (o ypac patariu ziureti tiem, kas megsta kom. grafika)
tai filmai su istorija, puikiais efektais- visko ko tik reikia :]
p.s pirma ziurekit THE SPIRITS WITHIN po to ta kita,
gera komedija yra - uzsiciaupk
man tai patiko seneles berniukas ;D ten tiek nesvietiskai gali prisijuokti , kas nemate parsisiuskit manau tikrai nepasigailesit
Transformeriai ,hulko antra dalis,Iron man,speed racer,saulys,Into the blue,Ciarlio angelai,Grobuonis 2,bukas ir bukesnis,Insaid man,Dežavu.
Kun Fu Panda ;D
Verta!
ziurek internete per stepashka,ten visokiu yra
Neseniai prisiminiau ir atsisiunčiau pažiūrėt psichologinį trilerį - Das Experiment.
Sukrečianti istorija išsamiai atpasakojanti garsųjį 1971 m. Stanfordo (JAV) universiteto mokslininkų vykdytą “Kalėjimo eksperimentą”, jo eigą ir labai netikėtus rezultatus.
Juostos veiksmas vyksta mūsų dienomis. Pagrindinis herojus, taksistas ir laisvai samdomas populiaraus žurnalo darbuotojas Tarekas. Netrukus, kaip ir kelios dešimtys kitų vyrų, laikraštyje jis randa skelbimą, kuriuo savanoriai už pinigus (4000 DM) kviečiami dalyvauti grupės mokslininkų vykdomame kalėjimų darbuotojų ir kalinių psichologijos tyrime. (Beje, tikrojo “Stanfordo eksperimento” dalyviai sutiko dalyvauti už 15 dolerių per dieną).
Po elementarios atrankos sveiki, stabilios psichikos vyrai dviems savaitėms “pasodinami” į dirbtinį kalėjimą. Ištisą parą stebimi užsakovų, 12 eksperimento dalyvių tampa “kaliniais”, kiti 8- “prižiūrėtojais”. Tarekui tenka “kalinio Nr. 77” vaidmuo. Drauge jis yra ir aktyvus stebėtojas, eksperimento peripetijas stebintis akiniuose įmontuota vaizdo kamera.
Nuo pat pirmos dienos vyrai iš gatvės suskyla į priešiškas stovyklas. Su pažeminimais nelinkęs taikstytis jaunuolis tampa “savųjų” lyderiu ir kaipmat užsitarnauja su kiekviena diena žvėrėjančių “prižiūrėtojų” neapykantą. Vyrai akimirksniu įsijaučia į vaidmenis, ima pamiršti esą tik žaidimo dalyviai ir, svarbiausia, žmonės… Kaukės virsta veidais.
Eksperimentas suka neprognozuota linkme, kol galiausiai apskritai netenka kontrolės. Nr. 77 išlieka savimi ir maištauja. Jėgų jam įkvepia laisva siela ir keista meilė nepažįstamajai.
Atrodytų, ką reiškia 5 dienos improvizuotame kalėjime? Deja, jie irgi taip galvojo. Bandos jausmas, noras išsiskirti, dominuoti ar įrodyti savo pranašumą daro savo.
daug labai geru filmu is esmes, paskutiniai kuriuos ziurejau ir kiekvienam galeciau rekomenduoti butu 21 ir we own the night toliau manau neprasti filmai the underworld, skinwalkers, yhe eye , cloverfield, ivykis
"Tiltas į Terabitiją"... Šiaip ydomus filmas
Bandėt koki dokumentini pažiūrėti manau yra gan įdomiu:)
ziurejau kungfu panda ir man labai patiko, ta dsi filma ir rekomenduociau:)
kas norit rusisku filmu pasiziureti ? nu visokiu filmu tik su rusiskais titrais? tiesa ne visi filmai kokibiskai :V zinau pora nuorodykiu .. taigi
tai sakyk, ko erzini
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?