Re: Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?
the science of sleep man lb patiko nors nzn ar jums patiks nes mano skonis viskam lb jau kitoks
vaikai is amerikos viezbucio dar geras filmas cia lietuviskas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
the science of sleep man lb patiko nors nzn ar jums patiks nes mano skonis viskam lb jau kitoks
vaikai is amerikos viezbucio dar geras filmas cia lietuviskas
Jei ko reikia apie filmus, klauskite manes
Na, as tai siulyciau tokius filmus kaip: La vita e bella (life is beautiful), Schindlers List, The Pianist ir pan. Tokie filmai ugdo... O kvailos komedijos tik bukina prota
"adomo abuoliai", "requiem for a dream" tada dar galiu pasiulyti "A Clockwork Orange" "vaikai is amerikos viezbucio" na dar koki nors filma apie "Sigur Ros"
Taken (2008)
MUMIA2008 NARNIA 2008
The Dark Knight (2008)
The dark Knight sakes
afigienai nusivaziavo betmenas... o ta nesamone, kad ciuvakui zuvo zmona, na suzalotas veidas, ir tipo tapo blogieciu , karocie, ziurint vien komiksu prasme, tai gelezinis zmogus 100 kartu geresnis...
mumia 2008 nuobodi, nieko negeresne uz pries tai buvuses mumijas. O taken speju, kad nemaciau .. nebent kur ciuvaka apkaltino terorizmu, tas tai geras buvo.
yra imdb.com portalas, ten galima susirasti filmu top 250, virsuneje bus tokie filmai kaip the godfather, shawshank redemption ir pan., na tarkim verti demesio, vienas kitas papuola naujas filmas, kuriu reitingas paprastai uzkeltas ir su laiku nukrenta, pelai atsiskiria nuo grudu, tokiu patarciau neziuret, bet senesni filmai is to saraso paprastai visai neblogi ir verti pamatyti, aisku pries tai pasiskaicius aprasyma, gal zanras nepatinka, gal dar kas nors, tarkim daug kam nepatinka vesternai, bet the good the bad ant the ugly yra vienas smagesniu matytu filmu, tiesa, pastatytas 7 desimtmetyje, clinto eastwoodo aukso amziuje, filmas gal aukstu ideju neiskelia, bet tikrai yra kino klasika ir garso takelis labai neblogas:)
na,nezinau kokio tipo filmai patinka,bet is savo megstamiausiu serijos pasiulyciau "a walk to remember",tikrai nerealus filmas..liudnas,bet geras
na,nezinau kokio tipo filmai patinka,bet is savo megstamiausiu serijos pasiulyciau "a walk to remember",tikrai nerealus filmas..liudnas,bet geras
Gabija> cia yra is mano serijos vakar dar ziurejau... sis filmas super... ir dar vienas kuri maciau per tv man patiko "princese ir juru pestininkas" beje kaskam pavadinimas nepatiko bet siaip siaip filmas vertas demesio vien tai kad tai tikrais faktais kaip supratau
The dark Knight sakes
afigienai nusivaziavo betmenas... o ta nesamone, kad ciuvakui zuvo zmona, na suzalotas veidas, ir tipo tapo blogieciu , karocie, ziurint vien komiksu prasme, tai gelezinis zmogus 100 kartu geresnis...
mumia 2008 nuobodi, nieko negeresne uz pries tai buvuses mumijas. O taken speju, kad nemaciau .. nebent kur ciuvaka apkaltino terorizmu, tas tai geras buvo.
Gal ir apie betmana ir teisus, Jokeris ten įdomesnis buvo o pats filmas skirtas protingesniems žmonėms nei tu, todėl tau filmas ir neitiko
Mumia nu ir teisus nieko gero ...bet gal geras tuom filmas kad prie alaus nagrinėjam dar viena padavimą kaip ten galėjo ta Kinijos siena atsirasti :?
Giedrius, 27 parašė:The dark Knight sakes
Gal ir apie betmana ir teisus, Jokeris ten įdomesnis buvo o pats filmas skirtas protingesniems žmonėms nei tu, todėl tau filmas ir neitiko
Mumia nu ir teisus nieko gero ...bet gal geras tuom filmas kad prie alaus nagrinėjam dar viena padavimą kaip ten galėjo ta Kinijos siena atsirasti :?
Na na, man patinka tokie teiginiai, kaip "protingesniems zmonems", aisku, vien tai kad is komikso darytas filmas jau daug ka pasako, bet visgi, kokie tie argumentai protingesnio filmo ? Kai bando parodyti kazkokia drama tarp betmono ivaidzio , kai vieno nusikaltelio nesugeba sugauti visi farai ir tik jis betmanas sugeba visus sustabdyti
meiles filmai: Love.on.the.Side.DivX, Forgetting.Sarah.Marshall[2008][Unrated.Edition]DvDrip-aXXo, Miss Pettigrew Lives for a Day[2008]DvDrip[Eng]-FXG visus galima uzdyka parsisiust cia :http://thepiratebay.org/ palik PC per nakry ir...
cia visiem skoniam ir uzdyka: http://thepiratebay.org/top/201
Sarah marshall neblogas, man irgi patiko Pettigrew tai toks standartinis britiskas... ;D
Paziurekit dar "Love in Cholera Time" :]
Tomas, 26 parašė:Giedrius, 27 parašė:The dark Knight sakes
Na na, man patinka tokie teiginiai, kaip "protingesniems zmonems", aisku, vien tai kad is komikso darytas filmas jau daug ka pasako, bet visgi, kokie tie argumentai protingesnio filmo ? Kai bando parodyti kazkokia drama tarp betmono ivaidzio , kai vieno nusikaltelio nesugeba sugauti visi farai ir tik jis betmanas sugeba visus sustabdyti
TUREJEI PASTEBETI KAD TEN DAUGIAU NEI KOMIKSAS_!Perdaug mala liezviais kad butu komiksas.A tai iniksti i siuzeta !!! "kai vieno nusikaltelio nesugeba sugauti visi farai ir tik jis betmanas sugeba visus sustabdyti " nu apie ši teiginį ką aš žinau ,smūgis žemiau juostos pačiam sau ... taip betmanas yra komiksų personažas is yo tik to ir reikėjo tikėtis juk jis BETMANAS ;D BET VISGI MANAU KAD KUREJEI NOREJO SURINKTI IR BARNDESNIO AMZIAUS "poeple" PRIE EKRANU SAVO TURININGAIS TUŠČIAIS PAPLEPĖJIMAIS.Ir tai sugadino betmana manau , nebetoks koks pirmais buvo.Vienintelis personažas kuris gerai atrodė gryni pagal komikus tai Jokeris likau sužavėtas .Šlykščiu jo snukiu ir dabar dar neatsidžiaugiu:=D nežinojau kad grimas taip gali|:?
tai sakyk, ko erzini
Turistas.
Decameron.Pie. geras romantiškas su humoro elementais,šiek tiek patvirkęs
Meet Dave prižadu ašara tirai išspaus
Doomsday geras lengvas fantastinis mėšlas
Transformeriai II
Terminatorius IV
Drakonu kova Z
Zmogus Voras IV
o kruciausias Watchmen
Transformeriai II
Terminatorius IV
Drakonu kova Z
Zmogus Voras IV
o kruciausias Watchmen
nei vieno neziureciau is situ isvardintu :D:D
Giedrius, 27 parašė:Tomas, 26 parašė:Giedrius, 27 parašė:The dark Knight sakes
TUREJEI PASTEBETI KAD TEN DAUGIAU NEI KOMIKSAS_!Perdaug mala liezviais kad butu komiksas.A tai iniksti i siuzeta !!! "kai vieno nusikaltelio nesugeba sugauti visi farai ir tik jis betmanas sugeba visus sustabdyti " nu apie ši teiginį ką aš žinau ,smūgis žemiau juostos pačiam sau ... taip betmanas yra komiksų personažas is yo tik to ir reikėjo tikėtis juk jis BETMANAS ;D BET VISGI MANAU KAD KUREJEI NOREJO SURINKTI IR BARNDESNIO AMZIAUS "poeple" PRIE EKRANU SAVO TURININGAIS TUŠČIAIS PAPLEPĖJIMAIS.Ir tai sugadino betmana manau , nebetoks koks pirmais buvo.Vienintelis personažas kuris gerai atrodė gryni pagal komikus tai Jokeris likau sužavėtas .Šlykščiu jo snukiu ir dabar dar neatsidžiaugiu:=D nežinojau kad grimas taip gali|:?
Nezinau vyrai, saves durno nelaikau, bet man The Dark Knight patiko. Galiu pasakyti, kad is visu batmeno bezabraziju tai buvo vienintelis demesio vertas ir apgalvotas filmas. Aisq, gyvenimiskosios logikos komiksiniame filme nereikia ieskot ir ziurint ta filma tikrai neverta galvot kaip tas Jokeris ten visa miesta sprogdina ir niekas jam netrukdo. (pvz ligonine bombarduot sugalvojo ir visi apart to kad saugotusi, bego is ten ir leido Jokeriui daryt ka nori)
Filmas nerealiai geras yra vaidybos ir dialogo prasme. Dialogai nerealus - matosi kad rasytojai padirbejo, o aktoriai suvaidino taip pat itaigiai. Todel kaip FANTASTINIS veiksmo filmas jis yra nerealus. O argumentus apie logika tai... Ziedu Valdovas, Harris Poteris, Zvaigzdziu Dulkes, Narnijos Kronikos ir t.t. - logikos ten milijonas? Ne, nes ne toks zanras. Norit realizmo - neikit i fantastinius filmus.
Dabar populiariausias - "Pilotas". Prezidentas Paksas šį filmą labai įvertino.Gal tas filmas sakau apie kokį jo vaikystės idealą?
Ką sako jis pats?
Nepatikėsite!
Paksas: "Šį filmą galėčiau žiūrėti nors 40 kartų ir jis nepabostų. Negaliu praleisti nė vieno seanso, nes kiekvienas - premjera ir man reikia ten būti. Po filmo žmonės prieina, paspaudžia ranką, kai kurie palinki stiprybės ir pergalės rinkimuose".
bet jaučiu mergos tiek kartų Titaniko nežiūrėtų, o jei žiūrėtų, tai ne verktų, o išdaužytų teliką.
Daugiau galit rasti
Štai Ĩia
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 20 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?