41

Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje

nereikia cia nieko teisti smergti ar panasiai kiek suprantu cia prievartos nera o gal kitiems tai tinkamas budas isisakyti tai ir prasom ir nereikia cia nieko lyginti cia tema manau sukurta kilniu tikslu kad kitiems kazka patarti ar pan. kad pasimokysim is svetimu klaidu nemanau, nes kol savu kailiu nepatiri tol nezinai kad tikrai tai negerai

42

kartoju: nesuvaryneju, tik pasakiau kaip tai viskas atrodo is salies

43

bet jei zmones kalba apie tai vadinasi jiems kitaip atrodo ir gal jiems to tikrai reikia ir jiems Tavo pasakymas atrodys kaip kazkoks smerkimas ir vel bandys isgyventi viska su savim su niekuom tuo nesidalindami nors gal jiems geriausiais budas issigyditi kalbejimasis, kiekvienas esam asmenybe ir kiekvienam visko reikia vis kitaip

44

Budu issilaizyti yra daug. Kiekvienas pasirenka sau tinkama. Pvz.: atsigrezti i save ir artimiau susipazinti smile ; is naujo atrasti, kad turi artimuosius, kuriems tu rupi ir kuriuos gal but per savo didele meile buvai primirses;  ieskoti nauju patyrimu; galu gale pakeisti viska savo gyvenime kardinaliai. 

45

tiesiog plaukti pavėjui

46

tiesiog manau reik plaukti pavejui
ar kaip cia issireiskus

47

pritariu kad yra ivairiu ir jei kam tinka sitas tai lai naudojasi

48

Tik nepulti ant karstuju ieskoti pamainos. Bet cia tik kukli mano nuomone

49

Vija, 24 parašė:

smile oj, cia tu nusivylusiu, tiesa, ne meile, bet tais, kuriuos myli ne vienas ir ne du.. bet po to apsidairai aplink, pasiziuri, kaip graziai sviecia saule ir praeina visos depresijos.. geriausiai vienos meiles zaizdas gydo kita (nauja) meile smile

jo meile gydo meile zeidzia ir taip be galo kol sviecia saule..

50

As noriu pasakyti kad galima pasiziureti ka as parasiau pirmam puslapyje ir pirmama savo issakyme ,ten nera vien nusivbilimais dalijimasiss ,tai ir sekmes dalijimasis ,tik kai kas supranta tokius mano zodzius kaip vien tik skausmas ,ne yra del ko gyventi bet kokiu atveju.....
Malonaus visiems vakaro...

51

Živilė, 29 parašė:

ojj, Zivile, kur tu buvai priesh keturis menesius su tokiais zhodzhiais?? per velu jau, puoliau, dar labiau nudegiau ir dabar ish viso baisu man ir pagalvoti apie kazhkokia draugyste.. ir norisi, ir kartu labai bijau.. susitinku su kokiu nors vaikinu, zhiuriu jam i akis ir galvoju - gyvate tu, matau, ko ish manes nori, negalvok kad gausi.. ir panashios mintys..

52

Tautė, 24 parašė:
Živilė, 29 parašė:

ojj, Zivile, kur tu buvai priesh keturis menesius su tokiais zhodzhiais?? per velu jau, puoliau, dar labiau nudegiau ir dabar ish viso baisu man ir pagalvoti apie kazhkokia draugyste.. ir norisi, ir kartu labai bijau.. susitinku su kokiu nors vaikinu, zhiuriu jam i akis ir galvoju - gyvate tu, matau, ko ish manes nori, negalvok kad gausi.. ir panashios mintys..

Iskaudinti zmones buna ypac jautrus ir pazeidziami. Jei viena nesekme seka kita, gali atrodyti , kad tai desnis. Svarbu nepasiduoti siai nuostatai.
Taute, manau, kad viena diena  sutiksi zmogu , kuris sugebes tavo sirdi prisijaukinti, tuomet pasijutusi saugi imsi vel pasitiketi zmonemis. Pamatysi, viskas bus gerai smile

53

Stai ir prasidejo antra diskusiju diena ...
,laukiam papildymu ,
drasiau ...juk tai ne televizija,neiskirpsim frazes.

54

Meiles nera,cia as taip manau. Maniau myliu zmogu.8 metus tai buvo slapta,pagaliau isdrisau jam tai pasakyti. Niu ir ka manot? TIpo pradejom bendraut.Tada supratau jis ne man ir ne tas zmogus:( Daug bendrauju su vyrukais ir viskas baigiasi viena ir ta pacia sms - lova. Ar jums vyrai tik tas ir terupi? O jausmai? Juk moterys myli ausimis.:)

55

Ramune, 26 parašė:

Meiles nera,cia as taip manau. Maniau myliu zmogu.8 metus tai buvo slapta,pagaliau isdrisau jam tai pasakyti. Niu ir ka manot? TIpo pradejom bendraut.Tada supratau jis ne man ir ne tas zmogus:( Daug bendrauju su vyrukais ir viskas baigiasi viena ir ta pacia sms - lova. Ar jums vyrai tik tas ir terupi? O jausmai? Juk moterys myli ausimis.:)

pliam, o nemanai, kad 8 metai per ilgas laiko tarpas? juk jis pasinaudojo tavim tiesiog ir viskas.. man irgi taip pat viskas buvo, tik ash pasakiau po keliu menesiu, o ne 8 metu. belenkoks kaushas nera vertas, kad jam atiduotum 8 metus ir dar slaptai, taip kad jis net nenutuokia.. kita karta palinkesiu buti ryzhtingesne ir pasakyti greichiau. o su tokiais kurie apie lova per pirma pasimatyma pradeda kalbeti tai ish viso patarchiau nebendrauti.. taigi viskas chia aishku - tik vieno jiems ir tereikia..

56

"pliam, o nemanai, kad 8 metai per ilgas laiko tarpas? juk jis pasinaudojo tavim tiesiog" hm.... aplamai perskaiciusi sia fraze susimasciau, kodel yra kaltinamas sis vaikinas....( nesvarbu ar tai vaikinas buvo ar jo vietoje butu mergina), nesuvokiu kaip galima mesti toki kaltinima zmogui , kad jis  "pasinaudojo tavim tiesiog", jei mergina nieko nesake, apie savo jausmus iskur tam vaikinui zinoti, kad megina ji isimylejo?
Ar neverta pamastyti apie tai, kad kitas zmogus negali zinoti ko tu nori, jei jam nieko nepasakai? Ir cia kyla klausimas.....kodel mes patys laukiam is kitu "stebuklu", bet patys nenorime pajudinti ne pirstelio, kad "stebuklas" ivyktu...

57

manau, jausmai turi buti abipusiai, o 8-erius metus tik ji viena jaute jam kazhka.. meile tai buvo, ar ne meile, chia jau nesvarbu, gal tik isivaizdavo, kad myli.. o jis suzhinojes, kad mergina jam kazhka jauchia, tiesiog tuo pasinaudojo, bent jau man taip atrodo..

58

Sveiki sudauzytu sirdziu klubo dalybiai. smile

Stebejau sia tema ir galiu pasakyti tik viena..  tikrai labai skaudu kai netenki mylimo zmogaus.. skaudu kad visos svajones, planai duzta i shipulius ir lieka tik mlonus prisiminimai, kuriems vargu ar lemt pasikartoti... gaila netekti dalies saves bet kartais taip nutinka del musu paciu kaltes...

Labai svarbu tiek vaikinam tiek ir merginom suvokti kad MES NEMOKAME SKAITYTI MINCIU... ir tikrai nezinome kaip jauciasi artimas zmogus, ka galvoja.. galime tik spelioti, arba daryti ishvadas o veikiau spejimus pagal to zmogaus skleidziamus neverbalinius siganlus...

Mano nuomone esminis dalykas ko labai daznai truksta dvieju zmoniu snatykiuose tai SHNEKEJIMAS... jei jautiesi blogai turi shneketi su juo, jei manai kad butu geriau pasielgti kitaip ar priimti kitoki sprendim turi shneketi... jei jauti kad kazkas negerai turi shneketi... nesuprantu kodel zmones tai pamirshta? pradzioje viskas buna puiku, rupestis ir visi kiti malonus dalykai, taciau laikui begant zmones tarsi pamirsta tai kad reikia kalbeti apie savo bedas su artimu zmogumi, kalbeti apie tai kas tau nepatinka ar ka nori pakeisti... ir tuomet esu tikras kad jokiu problemu neliks!!! Kalbejimas skatina savitarpio supratima, pasitikejima... o butent pasitikejimas ir yra santykiu pagrindas...

59

as tiesiog nesuprantu to pasinaudojimo..., kaip suprantu mergina pripazino, jog ji geriau pazinusi vaikina, pati suprato, kad vaikinukas ne jai skirtas.... arba as kazko nesuprantu cia......
Man ta situacija labiau paneseja i tai, kad mergina buvo isimylejusi grazia iliuzija ir ja puoselejo ilgus metus...

60

Aciu Rokai,kad svaru zodi sakai ,man patinka kad pasisakymai vis labiau tampa tikslesni ir aiskesni ,bet manau reikia dosje ?
Gal kas savo kandidatura gali pakabinti aptarimui,butu gerai kad atsirastu pora ?
Juk reikia isklausyti abi puses?
Ka jus galvojat?