You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Anita, 42
- Forumo Naujokas
Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje
Ieskojimo kelias zinoma grazus, jei jis tik tave viena liecia, bet jei yra daugiau nei trys tada jau reik,mastyma ir gyvenimiskas tiesas pajungti....Ne todel kad tau paciai but linksma ar liudna o todel kad kencia trecias asmuo ir dazniausiai tai buna vaikas,jo pasaulis duzta i sukes ,o mes net nepaKLAUSIAM AR JAM GERAI AR NE....MASTOM JEI JAU MAN BLOGAI TAI AS PADARYSIU KAD BUT GERIAU, BET AR TAU ,AR IR jAM BUS GERIAU?
ieskom galbut visa gyvenima ,bet tik nedaugelis randa,todel negaliu teigti kad pasirinktas kelias yra teisingas.....

- Gedas, 21
- Forumo Naujokas
iskur tu zinai kad ja tikrai 100procentu pazysti?nu ir kas kad 2 metus draugauji iskur tu zinai gal ji po2 metu ir 2 men.tave paliks
bet aisku jei myli i nieka nereguoji

- Gintaras, 35
- Forumo Dalyvis
Viskas paprasta ,jei tu esi sau nemelagis ,ar jis ar ji jei issiskirs tu sau busi toks koks buvai ,o melas ir apgaule veliau ar anksciau isryskes...kaip ir man buvo...

- Gytė, 36
- Forumo Naujokas
Juk yla visada islenda is maiso...anksciau ar veliau:)

- Ivona, 33
- Forumo Pradedantysis
Šendien myli,o rytoj gal jau verksi.
Sutikau fainuti vaikinuka.pamačiau ir kažką viduje pajutau.Susitikom tik du kartus,kalbėjomės sms.Viduje buvo gera ir paprasta.Žinojau,kad jis greit išvyksta i užsieni ir pabijojau jį prisileisti arčiau.
Atstūmiau.
Mėnesi vaikščiojau,kaip gyvas lavonas su nuoskauda širdyje.telefona ištryniau,nežinojau,nei kur rasti,nei kur jo ieškoti.bet save raminau,nes jis išvyksta.Likus dviem dienom iki jo išvykimo mes susitikome gatvėje ir abu sustojome.Vakare jis atėjo.Mes išsišnekėjome,kas?kaip?kodėl?Bet jis išvyko.Likau viena,bet džiaugiausi,kad likimas mus suvedė ir aš jį išlydėjau atverdama širdį.
Galvoju apie jį kas diena.Jis toli,ar gryš?O jei gryš,ar mums bus lemta kartu?Čia niekas nežino.Bet dėkoju,kad teko patirti nauja,lengva,šilta meilę.O gal tik miela susižavėjima.

- Agne, 15
- Forumo Vijurkas
man irgi sirdele duzho...:[

- Indre, 21
- Forumo Vanagas
na juk kiekvienam yra duzusios shirdeles...kartais del nesusipratimu,kartais del negeru zmoniu...manau,kad kiekvienas turi ishgyventi ta shirdeles duzima,kad galetu kita karta ivertinti,kaip gera shalia saves tureti zmoguti,kuriuo pasitiki,be kurio negali....juk po kiekvienos audros nushvinta saule,o be tamsos nepazinsim shviesos...:)

- Gintaras, 35
- Forumo Dalyvis
Ui,...na mergaites jus labai man pakutenot ir prisiminiau kaip as pries kokius 22 metu ,tris metus susirasinejau su mergina ,su kuria buvau per vasaros atostogas sussipazines LAtvijoje prie juros ,buvau jaunas gal 15 metu ,bet drasus ir naivokas,todel laiskai ir liko laiskais ,nes kalbos skirtumas susirasinejom rusiskai ,atstumas ir truputi ji buvo vyresne 3 metais tai jau skiresi interesai ,bet gal butu meile ilgiau besitesusi,reikejo susitikimu arba telefoniniu pokalbiu bent jau o kaip ir visada liko tik nuotraukos ir laiskai ,o zodziai tikrai nuosirdus ir tikrai tikri.
Tarpkitko ,meileje neprisipazinejom ,bet rasidavom nuosirdziai.

- Gailute, 33
- Forumo Pradedantysis
Rasydavom ir mes nuosirdzia... Bet tikrai ne pries 22 metus... Pries 2:) Susipazinom chate... viena ansktyva ryta as vis dar nemiegojau... bendravau chate... Kaip visada reikia gi ka nors tokio parasyti kad naktinukams butu linksmiau... Ir vienas is tokiu naktinuku paprase mano tel. nr. Net paciai keista buvo, kad jam ji daviau... Ryte mane pazadino jo sms... kazka atrasiau... Po to seke viena po kitos zinutes, veliau eiles, grazus zodziai... net telefoniniai pokalbiai naktimis... ir tikrai netrumpi... Atsirado jausmai, noras kuo greiciau isgirsti jo balsa, ar gauti bent zinute is jo... Norejosi ji pamatyti, apsikabinti... Bet viska dare atstumas tarp musu... Svajojom susitikti... planavau skristi pas ji... bet del ivairiausiu priezasciu to padaryti man nepavyko, nepavyko ir jam... zinutes vis retesnes daresi, skambuciu neliko visai... Retkarciai susirasom... Paklausiam kas naujasnio ir geresnio pas viena bei kita, bet tik tiek... Nors vienu metu rodesi, kad gyvenimo be jo nera, galejau del jo mirti...
Bet kaip matote as dar gyva...:)

- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
Gintaras, 36 wrote:Gerai siulau sudraskyti mano dosje:
As pradesiu pirmas-man nebaisu as jau kaip sakoma perdeges narys ir galiu nebetyleti.
Vedziau moteri kuri laukesi sunaus nuo kito vyro ,gime berniukas as ji priemiau kaip savo auginome du metus ,paskui jau laukesi kito ,ivyko persileidimas ,po metu gime kitas berniukas ,pagal paskutinius tevystes testus mano jisai ,bet po antro gimimo seima isiro -issikyre zmona ,nes as buvau jai per prastas,tai dabar atrodo sirdis lyg ir sudauzyta bet turiu drauge kuri uzpildo dali suduzusios sirdies ,taciau yra ir sunus -tik jis mazai pasiekiamas todel kad gyvena su buvusia zmona ,...
Klausimelis:
ar verta skubeti tuoktis ir isimyleti per keleta menesiu>??
ne verta skubeti per keleta menesiu reikia pagyventi ilgiau kartu ,bandyt pazint viens kita....

- Gintaras, 35
- Forumo Dalyvis
Malonu, kad mums parase Gailute ir labai graziai isdeste savo mintis,juk labai truksta visur meiles ir kantrybes, todel keletos merginu ar moteru laukiu pasisakimo tikrai idomu butu isgirsti visu nuomones.

- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
o ka cia pasakysi issimyli myli atiduodi savo antra sirdies puse-atsitinka bumt ir ziuri kad verki netekes tos antros puses

- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
Tautė, 24 wrote:ash palaikau Gintara.. jau zhmogusa subrendes, ne vaikas, kad butu galima pamokslus sakyti, todel manau, kad ir pats viska gerai supranta. Kitas dalykas del skubejimo - kai meile yra, tai laiko kaip ir nelieka - norisi visko ir ish karot.. sunkiausia atskirti tokius zhmones, kurie naudojasi tokiom akimirkom.. aishku, jo ex buvo paranku santuoka - vaikas su pavarde, niekas pirshtais nebadys, lengviau materialiai gyventi dviese, etc..
zhinau, nes pati buvau pastojus ir tada visai kitokios mintys sukosi galvoje, galvojau, kad tekechiau uzh belenko, kas pirmas pasiulys. achiu dievui, niekas nepasiule 
kaip ten sakoma po dvieju metu draugystes apsizenyti yra blogai-per anksti, bet jei ir po 4metu neapsizenija irgi blogai-nes kaskas ne taip tarp partneriu kad delsia kaskuri puse

- Gintaras, 35
- Forumo Dalyvis
nb,buna viskiu situaciju gyvenime ,todel as kritikuoti nekritikuoju nieko tik siulau iskelti apsvarstyti kitu kandidaturas ,juk kiek vienas turim kaszka savo mazioj sirdelej paslepe ,gal nuoskaudu ,gal linksmu prisiminimu.

- Gailute, 33
- Forumo Pradedantysis
Gintaras, 36 wrote:Malonu, kad mums parase Gailute ir labai graziai isdeste savo mintis,juk labai truksta visur meiles ir kantrybes, todel keletos merginu ar moteru laukiu pasisakimo tikrai idomu butu isgirsti visu nuomones.
Dekoju uz silta priemima...:*
Gintarai, dristu pabrezti, kad labiausiai truksta vienas kito supratimo...
O istoriju galiu daug papasakoti, ivairiu...

- Gailute, 33
- Forumo Pradedantysis
Viktorija, 24 wrote:o ka cia pasakysi issimyli myli atiduodi savo antra sirdies puse-atsitinka bumt ir ziuri kad verki netekes tos antros puses
... ir niekada nepagolvoji, kodel, uz ka...?

- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
aisku kad galvoju bet jau atsakymus senai radau- kodel uz ka.....

- Gailute, 33
- Forumo Pradedantysis
Tikiuosi, kad daugiau tavo sirdute nebedus....

- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
Na cia tai jau nenuspesi ko ta ateitis duos

- Gintaras, 35
- Forumo Dalyvis
Tikrai, istoriju galima papasokoti daug, bet cia tam ir vieta kad pasakotume o mes klausysim ir diskutuosim, visda prasom reiksti savo nuomone tiesiog idomu kas ir kodel?
Malonu, kad ne tik gyvenimas-futbolas ...
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next
You must login or register to post a reply