181

Re: Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)

o jei noriu priekabiauti ;D ne rimta ta zalia geresne juk ir dabar madoje zalia butum ant bangos big_smile o dabar vos ne po bangos su tokiu avaru ;D

182

Vaiva, 19 parašė:

o jei noriu priekabiauti ;D ne rimta ta zalia geresne juk ir dabar madoje zalia butum ant bangos big_smile o dabar vos ne po bangos su tokiu avaru ;D

aaa, apie kokias zalias rankas kalba? smile kokios paslaptys? big_smile ;D

183

jo avataras toks buvo lb lb grazus neutral o iskeite i kazkokias mums neaiskias schemas big_smile norim sreko big_smile tpfu tongue zaliosios rankos big_smile

184

big_smile big_smile ooo, kazkas aishkeja big_smile tai visgi ten ne Sigito, o Shreko ranka big_smile
Dar neteko matyt, kad kazkas reikalautu kito zmogaus konkretaus avataro wink;D

185

Indre, 20 parašė:

big_smile big_smile ooo, kazkas aishkeja big_smile tai visgi ten ne Sigito, o Shreko ranka big_smile

Reikalaukit kaip tik norit... man patinka, kai kazkas kazko manes reikalauja ;D
Beja, Indre, jau senei forume lankaisi, vadinasi esi macius ta shreko ranka... ;D

186

eisiu as tuoj avataro keist blyn big_smile arba greit grazink ranka big_smile

187

Viskis.... ikeliau jusus labiau pamegta zalia ranka kuria turejau del persirukymo.... ;D

188

kur ji?as nematau :::011na, palauksiu siek tiek tongue kantrybe-dorybe big_smile aciu paciu tongue

189

Nekantrybe kenkybe.... ;D
Pas mane jau rodo senajy avatara zaliaja ranka.... ;D
O jum gal but rodys tik po keliu dienu.... Bet negi mane tai ydomu...??? ;D

190

na, jei po keliu dienu tai tokia Ingrida nebepamatys neutral bet toks Sigitas juk daugiau nebesikeis zaliosios rankos i kazkokias schemas tongue wink

191

Sigitas, 25 parašė:
Indre, 20 parašė:

Reikalaukit kaip tik norit... man patinka, kai kazkas kazko manes reikalauja ;D
Beja, Indre, jau senei forume lankaisi, vadinasi esi macius ta shreko ranka... ;D

Na taip, senokai cia lankausi, tiesiog kad su didelem pertraukom smile gal ir seniau ir maciau, tiesiog neistrige ir neprisimenu smile kai paskutiniu metu vel pradejau forumuot, tai jau ta schema isidejes esi smilebig_smile

192

Ingrida, 22 parašė:

na, jei po keliu dienu tai tokia Ingrida nebepamatys neutral bet toks Sigitas juk daugiau nebesikeis zaliosios rankos i kazkokias schemas tongue wink

Oi, cia net pats Sigitas nezino, kas kur keisis pas jy.... ;D

193

....tai zinok, Siguti big_smile jei pasikeisi kazka pats..tai ir as pakeisiu kazka tavyje big_smile NER ZALIOSIOS RANKOS! hmm

194

O pas mane zalia ranka yra, ir rodo visur.... ;D
Man linksmiau nei Tau, Ingridele.... ;D

195

na, kad linksmiau tau tai tikrai tongue nes man jau seniai nebelinksma big_smile bet sypsotis moku, kaip matai wink

196

Rimtai zalios rankos manam avatare nesimato??? :V

197

tikru tikriausiai :::920na, tikiuos, kad pamatysime greitu laiku smile

198

Bet kodel man jy rodo??? :V

199

pameni, kai pasikeitei ta zalia ranka big_smile jauciu, kad irgi kokia puse paros nematem jos smile tai bukim kantrus big_smile

200

Sigitas, 25 parašė:

Rimtai zalios rankos manam avatare nesimato??? :V

patarimas, kuris man yra padejes smile ishjunk ish viso avatara. Tada ikelk ish naujo ta savo zaliaja ranka ir tada turetu visi ja matyti wink