201

Re: Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)

Mano avaras mano svajonė keliaut

202

Asta, 39 parašė:

Mano avaras mano svajonė keliaut

Asta, Tu ir taip jau keliauji..... svajonese... Tavasis avataras man primena bei reiskia, kad postas, pamacius sy avatara, parasytas butent Tavo... ;D
Ir jis tikrai neblogas... :V

Indre, kaip jy isjungt???

203

Ten shoniuke yra, kad ishjungt smile bet Tau jau to nebereik, visi jau mano Tavaja zalia Shreko ranka big_smile

204

Pagaliau!!! (bet cia jau mano kelintas offtopicas... sad )

205

Sigitas, 25 parašė:

Pagaliau!!! (bet cia jau mano kelintas offtopicas... sad )

apie avatarus kalba?:) apie avatarus big_smile tai nieko cia labai offtopishko nematau smile
Dabar, kad pasitaisytum, tiesiog papasakok, ka shis Tavo avataras reishkia big_smile

206

Ei, mergaite, dar viena offtopika padaryt mane isprovokavai.... ;D
Apie sita avatara jau reiskiausi sioje temoje, ji reiskia kad as persirukiau iki pazaliavimo.... ;D

207

sorry, tikrai tingiu skaityt visus 20 puslapiu, kad rashciau Tavo pasiguodima ar laime, kad persirukei iki paziaiavimo big_smile

208

Avataras-visų labai gražūs ,man manasis patinka gerumo niekur nėra per daug:::202

209

Sigitas, 25 parašė:

Viskis.... ikeliau jusus labiau pamegta zalia ranka kuria turejau del persirukymo.... ;D

OOOoooo kokie pasikeitimai dziugina akis kaip nuostabu matyti sia zalia ranka smile tiesiog tu o ne kaskokios aukstos materijos smile :::833:::833:::833:::833:::833:::035:::035 ( uz zalia ranka)

210

mano grazus paveikslelis, taip graziai kaciukai susikabine :::754:::754

211

Ausra >> kam grazus o kam ne big_smile ;D Violeta jau zino kodel man ne...(as pries katinus )

212

213

Mano avataras yra mano nuotrauka. Ten aš tarp dangaus ir žemės, ant tanko vamzdžio, tai savotiškai simbolizuoja karą su dangum, siekimą kažko aukšto. Tuo pačiu į dangų žiūrint galima įžvelgti rūstybę, o dėl fotkės neryškumo visam tam yra suteikiama paslaptingumo, štai todėl man ir patinka šis avataras.
O šiaip tai pasirinkimas buvo nemąstant, o pačiam pasižiūrėjus vėliau paaiškėjo, kodėl taip pasirinkau.

214

ash savo avatara vel pakeiciau smile dabartinis...mm, grazi akis, grazios spalvos...O akys juk sielos veidrodis...;) tik shiame avatare jos kazko laukiancios, su viltimi (bent jau man taip atrodo), o tai atspindi kartais esama mano busena smile

215

Vaiva, 19 parašė:
Sigitas, 25 parašė:

Viskis.... ikeliau jusus labiau pamegta zalia ranka kuria turejau del persirukymo.... ;D

OOOoooo kokie pasikeitimai dziugina akis kaip nuostabu matyti sia zalia ranka smile tiesiog tu o ne kaskokios aukstos materijos smile :::833:::833:::833:::833:::833:::035:::035 ( uz zalia ranka)

nors uzmuskit mane, bet zalios rankos ner hmm o 2 savaites tik ir tesvajojau ja pamatyt big_smile

216

Maniskis reiskia kad as nekeciu salcio ir ziemos. Va. Gyvensiu Australijoj...

217

bomzas- avaratas ir as big_smile

218

O as savo avatarui ieskojau vyro nuogo kuno foto, bet neradau grazios :::013 tai isidejau sita foto, ji man labai patiko ir tiek big_smile big_smile big_smile

219

seska, gal nesugebejai issirinkt is gausybes graziu vyru? big_smile isranki musiau tu tongue

220

o as savo avatara tikrai keisiu big_smile