Re: Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)
Mano avaras mano svajonė keliaut
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Asta, Tu ir taip jau keliauji..... svajonese... Tavasis avataras man primena bei reiskia, kad postas, pamacius sy avatara, parasytas butent Tavo... ;D
Ir jis tikrai neblogas... :V
Indre, kaip jy isjungt???
Ten shoniuke yra, kad ishjungt bet Tau jau to nebereik, visi jau mano Tavaja zalia Shreko ranka
Pagaliau!!! (bet cia jau mano kelintas offtopicas... )
Pagaliau!!! (bet cia jau mano kelintas offtopicas...
)
apie avatarus kalba?:) apie avatarus tai nieko cia labai offtopishko nematau
Dabar, kad pasitaisytum, tiesiog papasakok, ka shis Tavo avataras reishkia
Ei, mergaite, dar viena offtopika padaryt mane isprovokavai.... ;D
Apie sita avatara jau reiskiausi sioje temoje, ji reiskia kad as persirukiau iki pazaliavimo.... ;D
sorry, tikrai tingiu skaityt visus 20 puslapiu, kad rashciau Tavo pasiguodima ar laime, kad persirukei iki paziaiavimo
Avataras-visų labai gražūs ,man manasis patinka gerumo niekur nėra per daug
Viskis.... ikeliau jusus labiau pamegta zalia ranka kuria turejau del persirukymo.... ;D
OOOoooo kokie pasikeitimai dziugina akis kaip nuostabu matyti sia zalia ranka tiesiog tu o ne kaskokios aukstos materijos
( uz zalia ranka)
mano grazus paveikslelis, taip graziai kaciukai susikabine
Ausra >> kam grazus o kam ne ;D Violeta jau zino kodel man ne...(as pries katinus )
Mano avataras yra mano nuotrauka. Ten aš tarp dangaus ir žemės, ant tanko vamzdžio, tai savotiškai simbolizuoja karą su dangum, siekimą kažko aukšto. Tuo pačiu į dangų žiūrint galima įžvelgti rūstybę, o dėl fotkės neryškumo visam tam yra suteikiama paslaptingumo, štai todėl man ir patinka šis avataras.
O šiaip tai pasirinkimas buvo nemąstant, o pačiam pasižiūrėjus vėliau paaiškėjo, kodėl taip pasirinkau.
ash savo avatara vel pakeiciau dabartinis...mm, grazi akis, grazios spalvos...O akys juk sielos veidrodis...;) tik shiame avatare jos kazko laukiancios, su viltimi (bent jau man taip atrodo), o tai atspindi kartais esama mano busena
Sigitas, 25 parašė:Viskis.... ikeliau jusus labiau pamegta zalia ranka kuria turejau del persirukymo.... ;D
OOOoooo kokie pasikeitimai dziugina akis kaip nuostabu matyti sia zalia ranka
tiesiog tu o ne kaskokios aukstos materijos
![]()
( uz zalia ranka)
nors uzmuskit mane, bet zalios rankos ner o 2 savaites tik ir tesvajojau ja pamatyt
Maniskis reiskia kad as nekeciu salcio ir ziemos. Va. Gyvensiu Australijoj...
bomzas- avaratas ir as
O as savo avatarui ieskojau vyro nuogo kuno foto, bet neradau grazios tai isidejau sita foto, ji man labai patiko ir tiek
seska, gal nesugebejai issirinkt is gausybes graziu vyru? isranki musiau tu
o as savo avatara tikrai keisiu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)