161

Re: Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)

As isidejau savo foto, koks as busiu po kokiu 20 metu big_smile Ir jis resikia "Pamastyk..."

162

blem nk ce vapshe nesuprantu :DDDDDD

163

turbut smagios zolynes buvo stasei:D

164

Simute nu ir sudavai shposa ;D ;D
>> o manpo avataras tai megiamo multiko personzas
>> Family guy jei kad zinot big_smile nu tipo db per tangi TV prades rodyti "Seimos Bicas" nors tas dalis kur rodys tai jau as nzn kiek kartu mates :::b18

165

na o mano avaratas reiskia permainas,juk ir filmuke schrekas keitesi wink

166

Kas ziurejes Full Metal Alchemist zino si simboli....

167

Algis, 25 parašė:

As isidejau savo foto, koks as busiu po kokiu 20 metu big_smile Ir jis resikia "Pamastyk..."

:::a56jezau gelbekit :::a55 Geriau palik pakeisk ir idek ta dabartini tavo amziaus atitinkanti avatara  :::036

168

o man tai manishkis lb grazus smile toks shaltas ledinis veidas ir ta riedanti ashara...ech... Ash net ant desktopo db shita uzsidejus smile

169

o pas mane...hm....zenkliukas kuris nuo blogu vaikiu saugo:D

170

nice :::a48

171

na nzn man manasis tesiog patinka wink na o kiekvienas avataras pagal mane atspindi zmogaus asmenybe  wink na isskyrus tas kuris virs manes tai nlb ;D ;D ;D

172

jis reiskia, kad man patinka inkariukai ;D

173

tai mano daryta foto..ka reiskia? gal tai, ka studijuoju..tiesiog norejau isidet savo daryta fotografija, o ne koki kita paveiksliuka..manau, kad tai geriau atspindi mane smile

174

o mano...siaip.. patinka sijonas big_smile

175

Maniskis tai, galinio stiprintuvo principine schema...  Ka jis reiskia???? O gi jum nieko, kaip ir man... tiesiog sedi avataro kedej ir atlieka avataro vaidmeny.... uzpilgo tustuma.... ;D

176

neblogas Gretos skonis ir jos grozio samprata ;D big_smile

O del Sigito avataro, tai pirma mintis, kad jis fizikas ish prigimties big_smile

177

na gretos avataras tai tikrai simpatiskas tik tikiuosi ji ne tokio pacio grozio ;D ;D ;D

178

playpig ;D

179

Sigitas, 25 parašė:

Maniskis tai, galinio stiprintuvo principine schema...  Ka jis reiskia???? O gi jum nieko, kaip ir man... tiesiog sedi avataro kedej ir atlieka avataro vaidmeny.... uzpilgo tustuma.... ;D

man vis delto patiko tavo zalioji ranka...nes niekaip nepriprantu prie siu shemu

180

Vaiva, nepriekabiauk, sitas avataras geresnis nei zalia ranka... ;D ;D ;D