1

Tema: Lietuviskas hip hop

manau visi sutiks, kad G&G is #1 in LT wink
bat negi nera daugiau, normaliai hip hopa varanciu grupiu? ::)
na neskaitan Pusho, kuris ir taip Sindikato narys big_smile

2

Re: Lietuviskas hip hop

na as pritariu egidijui nemanau kad dar yra lt geria varanciu hh dar yra toks atlikejas na nepamenu jo pseudonimo bet jis neblogai na girdejau tik 2 dainas bet man lb patiko ups o gal as maisau gal jis repuja ai va kentas ji na nzn man jis patinka :-D:::740:::740:::740:::652:::652:::652:::647:::202:::202:::202:::246:::246:::242:::242:::238:::238:::239:::239

3

LT nera dideles konkurencijos HIP HOP rusies muzikai seip yra ir gresniu bet dabar nzn kokia grupe bet esu girdejes geru gabalu !!! zenitas kazkas tokio konkreciai varo G&G irgi jega!!!

4

Zenitas, Shmekla ir Vaiperis, na bet aisku G&G, lietuvoj nr 1:D

5

viliukas is skamp va kur energijos ir jegos turintis pilietis :::148:::515

6

Marius, 18 parašė:

jo stiliaus niekada nepriskirciau tradiciniam hip hopui tongue nevez kazko tai :V
siaip yra dar neblogos grupes kaip JBC from Siauliai & Kitokie MC man dar imponuoja mazumele big_smile

7

talikas, diversus, pizzicato, karoona, shurmas, oxygen squad, mirazh squad,zl, nasty shit, opi, faboj, antikrist squad, p3, razum, skrip ir dar shimtai neisvardinti liko =] senu geru galima rasti >> http://www.hh-cult.lt/index.php?option=com_remository&Itemid=39&func=select&id=1 o naujesniu tai kad ir i hh-nation.net arba pmp-rockers.com/board

8

G&G ne tai kad pirmoj vietoj bet beabejo vieni is pirmaujanciu pop prasme..:D O kitu "nauju"  tikrai yra daug..Legato, P3, man labai patinkantis MC Geliantis ir t.t..Siaip apie LT Hip Hop siulau pasidometi pmp-rockers.com..
Bet va LT Hip Hopo virsune tai manau visada buvo ir islix kaip legenda tai Zenitas..

9

Egidijus, 24 parašė:
Marius, 18 parašė:

jo stiliaus niekada nepriskirciau tradiciniam hip hopui tongue nevez kazko tai :V
siaip yra dar neblogos grupes kaip JBC from Siauliai & Kitokie MC man dar imponuoja mazumele big_smile

Kox gali buti tradicinis HH?:D Nera jokiu tradiciju..

10

na nemanau kad reiketu taip jau ishkelt G&G dabar yra jau nemazai kylanciu hh atlikeju tiesiog lietuvoi sunku ishlyst ish udredgroundo, o g&g pakilo deka pop stiliaus shmotu nors ir ne visi tokie bet populiariausi deja tokie. o kaip pradininkus ishskirciau tai pompa su zenitu nes be ju lt hip-hopo tokio koks jis db yra tiesiog nebutu. \/

11

G&G  gerai,jbc irgi geras,tik kazkodel jis pas mane kai jbs pavadintas,bet mano manymu lietuviam,kad pasiektu tikrojo hip hopo lygi reikia dar stengtis...

12

Daugiau HH grupiu galit rasti: http://www.pmp-rockers.com/board

13

Ausra, 23 parašė:

G&G  gerai,jbc irgi geras,tik kazkodel jis pas mane kai jbs pavadintas,bet mano manymu lietuviam,kad pasiektu tikrojo hip hopo lygi reikia dar stengtis...

o kas yra tavo manymu tas tikrasis hiphopas tu man paaiskink =]

14

jbc, g&g ir visi kiti jusu dievukai yra nieko verti... vsi jie tik moka sneket tipo popsas uzkniso ir tt.. bet patys lenda i radijo stotis su savo nesamonem...

15

Artūras, 20 parašė:

jbc, g&g ir visi kiti jusu dievukai yra nieko verti... vsi jie tik moka sneket tipo popsas uzkniso ir tt.. bet patys lenda i radijo stotis su savo nesamonem...

nepatinka neklausyk wink
o i radija popso atlikejams daug lengviau prasibrauti, visgi Hip Hop neformatas big_smile big_smile big_smile

16

Kęstas, 17 parašė:

na nemanau kad reiketu taip jau ishkelt G&G dabar yra jau nemazai kylanciu hh atlikeju tiesiog lietuvoi sunku ishlyst ish udredgroundo, o g&g pakilo deka pop stiliaus shmotu nors ir ne visi tokie bet populiariausi deja tokie. o kaip pradininkus ishskirciau tai pompa su zenitu nes be ju lt hip-hopo tokio koks jis db yra tiesiog nebutu. \/

na tai nepamirskime ir legendines UZI tada wink D:

17

Egidijus, 24 parašė:
Artūras, 20 parašė:

nepatinka neklausyk wink
o i radija popso atlikejams daug lengviau prasibrauti, visgi Hip Hop neformatas big_smile big_smile big_smile

patinka, nepatinka... neapie tai gi zmogus sneka... wink
na gerai, ka tu cia dabar kalbi? koks skirtumas kam lengviau prasibraut i radija, o kam ne?.. faktas yra tas, kad g&g ir visi kiti lenda i radijuskas! daro jie komercija gi smile jei jau darai komercija, tai nevaryk ant to pacio pop, nes pats tam popsui priklausai..

18

heh, gerai cia Mina pasake smile as dar pridursiu, jei "hip hop" (rasau kabutese nes tai istikruju yra pop) butu neformatas, kazin ar ikistum tai radijo stotims...

19

shnekat vaikuciai ir nusishnekate i pievas as jums pasakysiu wink big_smile big_smile
kur tu izvelgi ta popsa G&G kuryboje pirmiausia paklausiu? :V wink
o antra, gerai atliekama taip sakant NEFORMATO muzika susilaukia pripazinimo ir yra leidziama per radio stotis wink ne taip kaip popsas bandomas prodiuseriu prastumti visur kur tik imanoma ir uzkalti kuo daugiau litu tongue tongue tongue

20

Mina, 18 parašė:
Egidijus, 24 parašė:
Artūras, 20 parašė:

nepatinka neklausyk wink

patinka, nepatinka... neapie tai gi zmogus sneka... wink
na gerai, ka tu cia dabar kalbi? koks skirtumas kam lengviau prasibraut i radija, o kam ne?.. faktas yra tas, kad g&g ir visi kiti lenda i radijuskas! daro jie komercija gi smile jei jau darai komercija, tai nevaryk ant to pacio pop, nes pats tam popsui priklausai..

o tu mergyte tai mane is viso prajuokinai big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D