61

Re: Mano vaikinas yra jaunesnis uz mane!!!

o dabar yra daug tokiu zmoniu kurie atrodo kaip 20 ir daugiau o kai pasako kad jiem 16-18 tai poto burna uzdaryt neimanoma smile

62

respektas, jeij taviskiui mazeiau metuku nei tau. panos turi suprast, kad ne metuos esme ir kad jeij vyresnis tai dar nereiskia geresnis

63

Mindaugas, 20 parašė:

panos turi suprast, kad ne metuos esme ir kad jeij vyresnis tai dar nereiskia geresnis

sutinku su sia mintim!:D ir tikrai nesakau,kad jeigu jau jaunesni,tai ir kvailesni ar pan. labai smagiai bendrauju ir su jaunesniais:D

64

su jaunesniais nera ko prasidet... nebrendylos jie dar smile buna, kad su bendraamziais sunku susikalbet, o ka jau kalbet apie jaunesnius...
teko su vienu padraugaut 2metais jaunesniu, tai vos savaite istveriau... atrodo nieko zmogus, bet galvoj vejai buvo... tikiuosi tavishkis rimtesnis smile

65

tai rimtesnis tai cia rimtesnis kitaip ir buti negali
jus kalbate vienas sako gerai kitas blogai o kaip yra istikruju ? big_smile

66

tai aisku kad nieko tokio jei ji myli jug amzius nesvarbu

67

Edita, 18 parašė:

tai aisku kad nieko tokio jei ji myli jug amzius nesvarbu

:-D tikrai pritariu..ir ne del to ar myli,ar nemyli..jeigu jau patinka buti su juo,tai kas per klausimai-pirmyn!

68

Jep... Jeigu zmogutis patinka, i amzius net neziuri...

69

mano beveik visi vaikinai su kuriais draugavau,uz mane jaunesni neutral

70

ausra ir ka tai blogai? klausiu nes toki veida padarei smile

71

Rūta, 19 parašė:

su jaunesniais nera ko prasidet... nebrendylos jie dar smile buna, kad su bendraamziais sunku susikalbet, o ka jau kalbet apie jaunesnius...
teko su vienu padraugaut 2metais jaunesniu, tai vos savaite istveriau... atrodo nieko zmogus, bet galvoj vejai buvo... tikiuosi tavishkis rimtesnis smile

tai cia jau problema ne juose, o tavy, jeij nerandi bendros kalbos:) taip kad, uzjauciu:P

72

Mindaugas, 20 parašė:
Rūta, 19 parašė:

tai cia jau problema ne juose, o tavy, jeij nerandi bendros kalbos:) taip kad, uzjauciu:P

ruta beja nevisi vaikinai nebrendylos wink

73

meilei amzius nesvarbus,jei gerai sutariat kodel gi ne...tik as asmeniskai negaleciau draugauti su jaunesniu mane traukia prie vyresniu...

74

Danguole, 20 parašė:

meilei amzius nesvarbus,jei gerai sutariat kodel gi ne...tik as asmeniskai negaleciau draugauti su jaunesniu mane traukia prie vyresniu...

nu jai taip pasakei tai noreciau suzinoti priezasti wink

75

na nemoku paaiskinti kodel, tiesiog patinka vyresni ir viskas jaunesni kaip vyrai netraukia gali buti tik geri draugai...tikrai nezinau priezasties...:)

76

gal del isvaizdos gal tau seniau atrodantis vyrai labiau patinka :?

77

na gal del budo jie rimtesni,brandesni,labiau rupinasi...na,o del isvaizdos gal ir brandesni patinka...na aisku ne rauksleti senukai...:)

78

nu ka kiekvienas turi savo skoni kam vyresni kam jaunesni o kam visi big_smile)

79

joa, o kam isvis niekas:))

80

Mindaugas, 20 parašė:

joa, o kam isvis niekas:))

tu cia apie save? big_smile