Re: Mano vaikinas yra jaunesnis uz mane!!!
joa, man nei vyresnes nei jaunesnes nepatinka. uztat blondines myliu ~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mano vaikinas yra jaunesnis uz mane!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
joa, man nei vyresnes nei jaunesnes nepatinka. uztat blondines myliu ~
pala o blondiu nera jaunesniu ir vyresniu uz tave:? hm keista
pala o blondiu nera jaunesniu ir vyresniu uz tave:? hm keista
Norejo pasakyt, bendraamzes blondines myli...
aha oioioi kokie mes protingi nu ir mylek okom jaunesnes/senesnes blogos?
suvelet mane:) **** tas amzius
oioioi atsiprasau nenorejau tai gi nieko negaliu padaryti jeigu nezinai ko nori
na nezianua ce diskutuojat del metu skirtumo manau 5+metu tia daug.. O ce 1-3metukai plius manau visiskai normalu..
na nezianua ce diskutuojat del metu skirtumo manau 5+metu tia daug.. O ce 1-3metukai plius manau visiskai normalu..
Manau, kad po kokiu 8 metu kitaip manysi, o dar veliau, velgi, pamastymai sia tema gali but dar pasikeite...
kaip tau jo,nes jei pasimsi 5metais jaunesne,tai jai bus tik 10m,jai dar tik barbes galvoj bus.
kaip tau jo,nes jei pasimsi 5metais jaunesne,tai jai bus tik 10m,jai dar tik barbes galvoj bus.
Tai kad cia kalba apie jaunesnius vaikinus, tai jo panelei bus 20, ji ses ant straipsnio...
tai gali pasiauginti,kol taps pilnameciu.
tai gali pasiauginti,kol taps pilnameciu.
Arba gali ir pats paaugt iki pilnametystes, tada ir mastimas jau turetu but siektiek pasikeites ir poziuris i tokius dalykus ir t.t.
Rimas, 29 parašė:kaip tau jo,nes jei pasimsi 5metais jaunesne,tai jai bus tik 10m,jai dar tik barbes galvoj bus.
Tai kad cia kalba apie jaunesnius vaikinus, tai jo panelei bus 20, ji ses ant straipsnio...
noreciau nors viena 20mecia su 15meciu pamatiti:D... bet turiu draugus tai jai greit jau 18 o jam 15...bet penkiu metu skirtumas tai ziauru butu:D
Sigitas, 23 parašė:Rimas, 29 parašė:kaip tau jo,nes jei pasimsi 5metais jaunesne,tai jai bus tik 10m,jai dar tik barbes galvoj bus.
noreciau nors viena 20mecia su 15meciu pamatiti:D... bet turiu draugus tai jai greit jau 18 o jam 15...bet penkiu metu skirtumas tai ziauru butu:D
Kada toks amzius 15 ir 20, truputy gal ir nekas, taciau po kokiu 6 - 7 meteliu, tai nebutu didelis skirtumas...
nu paskui tai ne bet as dabar apie ta 15meti kalbejau...:D
Kaip manote ar normalu kai vaikinas yra jaunesnis uz mergina???
O galbut tau tai atsytiko???
papasakokit....
Noriu isgirsti jusu nuomone...
O kas nustate ribas kokio amziaus vaikinas turi buti ar mergina?????????????niekas tai va.... man viskas normalu.....
Evelina, 17 parašė:Kaip manote ar normalu kai vaikinas yra jaunesnis uz mergina???
O galbut tau tai atsytiko???
papasakokit....
Noriu isgirsti jusu nuomone...O kas nustate ribas kokio amziaus vaikinas turi buti ar mergina?????????????niekas tai va.... man viskas normalu.....
saunu palaikau tavo manima...tik daug kam nepatinka sako nuolat kam tie mazvaikiai reikalingi ir pan.
Sigitas, 23 parašė:Rimas, 29 parašė:kaip tau jo,nes jei pasimsi 5metais jaunesne,tai jai bus tik 10m,jai dar tik barbes galvoj bus.
tokiam amziuj gal ir ziauru, bet tarkim 40 ir 35 , tai nieks ir nepastebes
Evelina, 17 parašė:Sigitas, 23 parašė:Rimas, 29 parašė:kaip tau jo,nes jei pasimsi 5metais jaunesne,tai jai bus tik 10m,jai dar tik barbes galvoj bus.
nu jo ko zmones vyresni to maziau jauciasi tas amziaus skirtumas
Evelina, 17 parašė:Sigitas, 23 parašė:Rimas, 29 parašė:kaip tau jo,nes jei pasimsi 5metais jaunesne,tai jai bus tik 10m,jai dar tik barbes galvoj bus.
Manai, kad 40 ir 35 nieko jau... hmmm... o as manau, kad jau kokiu 21 ir 26 nieko... :V
Taciau visvien reikia pamineti, jog tokie dalykai daug priklausomi nuo paciu zmoniu, o zmoniu, kaip zinoma, yra visokiu....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mano vaikinas yra jaunesnis uz mane!!!