Re: patarimai kaip susirasti panele
tiesiog buti savimi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → patarimai kaip susirasti panele
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tiesiog buti savimi
as tai dazniausiai vaidinu sikanti katina
jei ismoksi viadint batuota sikanti katina visos mergos tavo
man tj atrodo geriausej buti savimi ir tiek
;D mane jau isteriskas juokas ima nuo tokiu temu:D:D nes ju kaip prisikta sitam forume:D
temos autoriui: tik netingek paieskoti ir rasi kruva identisku temu - ten ir ieskokis patarimu, o ne kurk nauja tokia pat idiotiska tema. niekas tau cia panos i dantis neigrus, o jei sedesi ir dusausi pati is dangaus irgi nenukris:D
siaip sako, kas iesko- tas randa, bet siuo atveju manau sis posakis netinka.. mergos atsiranda savaime!!!!
buk svelnus...
kaip ezys ir meilus kaip pasiutes suo
ir veidas tavo turi buty kaip fyfos frankenshteino;) ir svarbu tureti didele stora pinigine
bet ten gali buti ir 1litas
bei tureti nuo mahsinos rakta kad galvotu jog tri tachke:D nors mashinos neturi o rakta rades taj visaj nesvarbu:D ir buti pasipuoshusiam su D&G(nu darius ir gyrenas) ir eit i kluba kur groja progressive
ir jaustis madingam:D o tada visos lervos aka mazgotes aka baidykles aka vvaikai TAVO:D
nzn ka patart..:) laukt kol ateis nelauk.. nes as jau seniai laukiu ir nieko...;D;D;D
o man atrodo,kad jei ismoksi save myleti tai ir kiti pamils .
o kam tau ta viena panele? gali daug tureti,o paskui jei ka viena atsirinksi
Paprasciausiai prieini prie patinkancios paneles ir pasakai labas. Tik nerodyk kad esi sustras ir nevaidink to ko nesi. Buk nuosirdus, netemk po pirmo pasimatymo (ir geriausia dar visa menesi) i lova, vaidink dzentelmena ir rodyk tik savo geriausias savybes. Sekmes. Dar: dovanos stiprina draugyste. Nebutinai brangios. Geriausios dovanos nematerialios: sauletekis kartu, alyvos (stipriai veikia), kinas, eilerasciai (pvz sekspyro sonetai) reikia tik fantazijos ir sekme garantuoja. Tikiuosi surasi tau skirta mergina, sekmes
pana surasdti suniau nei prarast.. tu turi zinoti ko nori ir kokios nori:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → patarimai kaip susirasti panele