Re: Keliones autostopu ( tranzais :) )
gudruoles tai evelina kada tranzu i lietuvele ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Keliones autostopu ( tranzais :) )
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gudruoles tai evelina kada tranzu i lietuvele ?
kai tu vokietijoje busi tai mane galesi pasiimti
kur tave tada man nusivesti reikes
nesu tranzavusi.. bijau.
kur tave tada man nusivesti reikes
kur noresi/galesi
a nebijosi ?
o ka turiu bijoti?
na neturetum
o cia visos temos tokios, na kaip cia pasakius,...mhmm...idijotiskos?
tai sugalvok idomesniu !!!
su mielu noru
su mielu noru
simona kaip cia tau pasakius:NEAISKINK o kurk idomesnes temas.su mielu noru o temu nematau tavo
Tranzuodavom su drauge,kai tik uzsimanydavom greit atsirast kokioj nors Lietuvos mieste.Visko buvo:vienas pasakojo,kai tranzuotojai supjausto sedynes gale ir tt.Tdl dauguma zmoniu nenori imt.
na neturetum
puiku
Visiskai teisi esi,Vaiva,17! Geriau pasisaugoti,juk skaito visi spauda ir zino,kas atsitinka gyvenime!
Visiskai teisi esi,Vaiva,17! Geriau pasisaugoti,juk skaito visi spauda ir zino,kas atsitinka gyvenime!
bet daugelis zmoniu nekreipia demesio i tai poto buna jau per velu
tai visi sedim namie ir niekur neinam ba dar uzpuls kas mus irgi kas nutiks... as tranzuoju su draugu ir buna l. fainai, nors prisimenam kokia kelione buvo linskma, gal kartais ir neatrodo tada linksma kai pvz nakti kur neturi kur detis, arba pasistatai palapke kur laukuose, tai ir isimintinos keliones lieka, negu paimi isedi i masina ir vaziuosi sau vairuoji..arba i autika..gi neidimu ddar spesim prisivazinet taip..
name irgi nereik sedeti bet nora tranzoti tai ner
kiekvienas aisku turi savo nuomone apie tai..:)
nuotykis ir kartu pinigu taupymas......viena netranzuoju, su sese kartu
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Keliones autostopu ( tranzais :) )