41

Re: 90cm-60cm-90cm

Auste, 18 пишет:
Julija, 19 пишет:
Auste, 18 пишет:

as isvis nesuvokiu kaip gamtoj galetu but tox fenomenas kaip 90-60-90. pabandykit kadanors tas normalias paneles, kaip tomas sake, pamatuot:D tiesa sakant neisivaizduoju kaip turetu atrodyt pana, kurios liemuo dar plonesnis uz mano (nors seip as jau save kuda laikau..), o krutine ir uzpakalis gerokai gerokai didesni.. nesuvokiama:D nebent super kuda pana silikono i krutine ir uzpakali prisivarytu;DD

Kodel silikono? Mano apimtys tokios ir buvo, kai paskutini karta matavau (dbr, kogero, tie skaiciai kitokie, nes truputuka suapvalejau:D ), tad pripumpuoti papai ir uzpakalis-nesamone.

xmm niuz nznau.. jei tu savo anketos nuotraukose suapvalejus, tai tada tikrai baisoka isivaizduot kaip turejai atrodyt 90-60-90:D tik neisizeisk, bet man paprasciausiai nesuvokiama:D

Nea, va ten, ant tu fotkiu, kaip tik ir buvo 90-60-90

42

Kad liemuo ten per storas atrodo.. Mano buvo 62 per liemeni ir tikrai lieknesnis atrode. Bet vistieki lb graziai tose foto atrodai wink

43

Ugne, 22 пишет:

Kad liemuo ten per storas atrodo.. Mano buvo 62 per liemeni ir tikrai lieknesnis atrode. Bet vistieki lb graziai tose foto atrodai wink

Nezinau, storas ar ne storas jis ten atrodo, bet zinau, kad kaip tik tada 60cm buvo. Pamenu, su draugem skaitem kazkoki zurnala apie tuos visus matmenis, tai ir sumastem viska, ka turim issimatuot:D) Aisku, dabar jau tiek nebus, lb jau pastaruoju metu daug valgau. Net dbr sedziu ir kramtau kebaba:D
Beje, aciu Ugne..;)

44

Karolina, 18 пишет:
Tomas, 26 пишет:
Karolina, 18 пишет:

Speju smile Todel, kad.. 1. Viskas mazdaug proporcinga, ne backa ir ne pakaba; 2. Egidijus turbut is tu vyru, kurie ant kaulu nepuola; 3. Sonkauliai nesisviecia smile Atsakymas teisingas?
Ok, bandau dar smile Cia galbut tavo paneles tokie ismatavimai? smile
Ir trecias variantas, Egidijui patinka normalaus sudejimo paneles, o ne manekeniskos pakabeles smile

Na, ar nors vienas atsakymas teisingas? wink

Cia atsispindi nuomone visu tu kurios nera geros figuros, del to aisku parinasi ir is pavydo raso tokias palevas apie idealios figuros paneles kad slykstu skaityt ir klausyt.. Ziauru..Nors kas joms belieka..gintis reikia kazkaip..bet tokia ginyba isvadinant visokiais zodziais normalias panas (nors ir pati puikiai zino kad butent tokios atkreipia normaliu vyru demesi labiausiai..) man atrodo is sono apgailetinai..Delto as ir nekenciu visu panu su menkiausiu antsvoriu..:D

Uoj tu, tomai, tomai.. kurioj vietoj tu radai nors mazyte kruopelyte pavydo?  kas tau sake kad MAN mano figura ne ideali?? Kas sake, kad idealus matmenys yra 90-60-90? kazkokie supyp zurnalai ir tv? kokiais negerais zodziais isvadinau tavo taip vadinamas normalias panas? kad pasakiau kaip pakaba? bet gi taip ir yra! ar ne? nesakau gi kad negrazios tos visos manekenes ar pan. beje, kas pagal tave yra normalus vyrai? kas yra normalios panos? man asmeniskai normali panos figura yra ne kazkokiais centimetrais matuojama, o bendru vaizdu. panele normali turi but, o ne tokia, kuria ciut stipresnis vejelis nupustu. pana turi but stipri, o ka tie kauliukai sonkauliukai padarys esant reikalui? net stiklainio atsukt nesugebetu! ka jau kalbet jei kas uzpuola ar pan. p.s. isivaizduok: panele kokiu 189cm ugio, o jos matmenys 90-60-90. grazu? labai abejoju smile  Beje, nekesti zmoniu tik del ju figuros yra taip kvaila ir zema, kad net zodziu truksta.. Atrodo suauges vyras, o protelio tiek mazai.. wink

Nesamone kazkokia parasei ir tiek..:D Tu beviltiska jei dar sugebi vadinti save idealios figuros..:D Tingiu aiskintis, nes ir taip aisku kad normalus vyrai visada ziures i puikios figuros lieknas paneles..Bet aisku yra kurie ziuri ir i tokias kaip tu ir t.t..Bet tai manes visiskai nedomina..:D O protelis ir grozio supratimas neturi jokio rysio..Juokas tik ima man is tokiu, jau gal koki 27 karta man tenka gincytis su tom nelabai patraukliom..Kol galiausiai atsibosta ir pasiunciu..:D

45

jo manikenes jega ir jos nera pakabos, jos gerai atrodo ir yra patrauklios, o tam kas ten sake kad mergina turi buti stipri tai atsakymas:buk pati tokia stipri dar kaip ji, nes tokia figura palaikyt reikia ne kebabus valgant ir miksiukus geriant;)manikenes rasykit man jus labai patinkat...auuuu-uu:)

46

Apie ta stipruma tai as isvis tyliu..Apie panas su "kiausiukais" mano nuomone tokia ziauri kad negaliu cia rasyti..:D

47

Niu mano nuomone gali viska valgyti....bet su saiku tai ir figura bus grazi....  as valgau tik 3kartus per diena ir paskutinis valgymas 6val....o paskiau daug skysciu geriu ir figura grazi.... reikia tik ja moketi ir ispuoseleti! Beto jeigu nedirbsi ir tik sedesi tai aisku nesitikek dailios figuros! Reikia daug judeti ir viskas pasakyta! wink

48

Lina, 19 пишет:

Niu mano nuomone gali viska valgyti....bet su saiku tai ir figura bus grazi....  as valgau tik 3kartus per diena ir paskutinis valgymas 6val....o paskiau daug skysciu geriu ir figura grazi.... reikia tik ja moketi ir ispuoseleti! Beto jeigu nedirbsi ir tik sedesi tai aisku nesitikek dailios figuros! Reikia daug judeti ir viskas pasakyta! wink

jo tikra tiesa reikia daug dirbti ir sportuoti lovoje;D

49

Arba puikia figura turi is prigimties , valgai ka nori, kiek nori, o vistiek esi lieknute :pp  Na ir kas, kad sonklauliai kartais matosi, bet del to dar nei vienos nenupute smile

50

Tomas, 18 пишет:

nu bet wistiek 90 60 90 yra grazu big_smile wyrai pripazinkit tai big_smile

grazu ne skaiciai, o moterys ir merginos yra grazu wink smile