Re: Kaip as atrodau?
nesuprantu, apie ką jūs čia..pilstymas iš tuščio į kiaurą
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ziurek kad mes cia su tusciais viedrais nesisvaidom :V mes is pilnu pavarom :=D
jimk ir isdestik juodai ant balto Viktoro grozi dabar jis laukia tavo komentaro
Rita, 22 пишет:nesuprantu, apie ką jūs čia..pilstymas iš tuščio į kiaurą
I tu jau supavydejai
Tomas, 25 пишет:Rita, 22 пишет:nesuprantu, apie ką jūs čia..pilstymas iš tuščio į kiaurą
I tu jau supavydejai
Ot ir nesupavydejau -dejau -dejau -dejau dejau ;D
butu gal ir idomu, tik va, pirmos dienos kai sitam forume lankytis pradejau..tai kaip man ten ji rast? kaip apziuret?ivertint?
taiva, pasžiūrėjau kaip atrodai....mmm...viskas su tavim gerai (na, tik stilius nelabai mano skonio) bet visokių merginų juk yra
taiva, pasžiūrėjau kaip atrodai....mmm...viskas su tavim gerai (na, tik stilius nelabai mano skonio) bet visokių merginų juk yra
o koks tau stiliukas turi buti?
Rita, 22 пишет:taiva, pasžiūrėjau kaip atrodai....mmm...viskas su tavim gerai (na, tik stilius nelabai mano skonio) bet visokių merginų juk yra
na manau ji torejo omeny ne sportine apranga ir ne paprasta kirpma o sukuosena ant galvos
>> tik du paprasti dalykai ir jau busi visu megiama preke ;D
man tai visai normalus tas viktoras,nieko pries neturiu... viskas jam gerai
nezinau nebendravus ir foto ner ;(
nea ;D
nezinau nebendravus ir foto ner ;(
Negalima rasyti kelias is eiles atsakymus! galejei visus juos sutalpinti i viena zinute ;( paskui vien ikonu negalima deti turi buti ir atsakymas
--------------------------------
Tai jei neesi bendravus tai ir nesireisk kol nepabendrausi
As tai tiesiai sviesiai pasakysiu, tiu labai neatkreiptum mano demesio, taciau jei nustebintum iskalbingumu, humoro jausmu, sutikciau draugauti, kadangi isvaizda tikrai nieko nereiskia, svarbu kad nebutu atmetimo reakcijos kiek matau esi prisiziurintis, pasportaves vaikinux, taigi panelem to uztenka, nes pvz as NEPAKENCIU nevaleiku
As tai tiesiai sviesiai pasakysiu, tiu labai neatkreiptum mano demesio, taciau jei nustebintum iskalbingumu, humoro jausmu, sutikciau draugauti, kadangi isvaizda tikrai nieko nereiskia, svarbu kad nebutu atmetimo reakcijos kiek matau esi prisiziurintis, pasportaves vaikinux, taigi panelem to uztenka, nes pvz as NEPAKENCIU nevaleiku
orginaliausias manau cia komentaras !!! saunumelis
Viktoras, 22 пишет:Rita, 22 пишет:taiva, pasžiūrėjau kaip atrodai....mmm...viskas su tavim gerai (na, tik stilius nelabai mano skonio) bet visokių merginų juk yra
na manau ji torejo omeny ne sportine apranga ir ne paprasta kirpma o sukuosena ant galvos
butent ta ir turejau omenyje, Viktorai ,sportine apranga namams, sportui, aktyviam laisvalaikiui , o ne merginu viliojimui (nors zinai, buna kad ir sporto klube gali kokia grazute pasigaut netiketai ) va taip
Viktoras, 22 пишет:Rita, 22 пишет:taiva, pasžiūrėjau kaip atrodai....mmm...viskas su tavim gerai (na, tik stilius nelabai mano skonio) bet visokių merginų juk yra
cia foto sinkmecip senumo (as tai ne, as jaunesnis ) na cia tokios beliko kurios preta pavasari isidejau
Linas, 20 пишет:Viktoras, 22 пишет:Rita, 22 пишет:taiva, pasžiūrėjau kaip atrodai....mmm...viskas su tavim gerai (na, tik stilius nelabai mano skonio) bet visokių merginų juk yra
butent ta ir turejau omenyje, Viktorai ,sportine apranga namams, sportui, aktyviam laisvalaikiui , o ne merginu viliojimui (nors zinai, buna kad ir sporto klube gali kokia grazute pasigaut netiketai ) va taip
beje cia buvo laisvalaikis visada !!!
na, tada liux isidek ir kitokiu nuotrauku , neabejoju merginom dabar susidare ispudis, kad tu visada su treningiuku bet kad ir kaip ten butu-juk ne aprangoje esme buk smaikstus, charizmatiskas ir demesingas - ne viena atkreips demesi
ar pavasaris ar ziema ant galvos turi booti sukuosena kad ir tokia >> :-)
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 14 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?