Re: Kaip as atrodau?
Vikrrorai parasyk kodel tu ten taip meluoji :? ar taip teisinga tai grazu :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vikrrorai parasyk kodel tu ten taip meluoji :? ar taip teisinga tai grazu :?
Viktorija, 24 parašė:aisku kad patiksi, o gal ir turi kokiu slaptu gerbeju apie kurias net nenutuoki??
aš nzn galetu jos pasisakyti
Viktorai mes vis dar cia neapsimetinek medziu
na viskas jau aisku KALTAS del mano teiginio tyla reiskia pritarima
as ir pasirasau nes jis tyli
nu va o tiek buva isgirtas
--nu ar grazu :? kam tai rupi palikit ji ramybei
jo sazine jo reikalas
Fiodoras, 24 parašė:Viktoras, 21 parašė:Linas, 19 parašė:as kaip visada saskau sitas jaunolis stokoja demesio ir iskelia banalu leksta klausima "nu tai KAP as tau ar nieko :? " ;D
nenorėčiau su tuom sutikti jis gal ir lėkštas, bet aš noriu sužinoti neutralia nuomone nes draugu paklausus dažniausiai išgirsti tai ką ir manai kad pasakys o čia visi sako ta ką mano. Nemanai?
Nu nepyk ant jo labai ,nes jis nusprende pagal save:D tai reiskia kad jis pats niekada tokio klausimo nekeltu,butent del to banalumo ir gal gel to kat kuklesnis "manau":? ir siaip Linas manau zino kaip jis atrodo ir be kitu nuomones ;D
kaip Daiva jau minejo ne isvaizdoje esme
> bet ne visai noriu sutikti.. nes gi dauguma zmogumi pradeda dometis tik tada kai jis patinka isoriskai na fiziskai
>> Beje prisiminiau fakta.. Viktorai.. kaip cia yra ar ne tu esi sukures tema dabar pavadinimo nepamenu bet esme tame akd tema apie tai kaip pasimyli su pana ir ji tau nusibosta.. :? o jau sita tavo kurta tema "är as galeciau aptikti merginoms" >> tai kaip cia yra :?
> pasakokis pasakokis..
na seip tai temos abi mano. o ką aš negaliu paklausti žmoniu nuomonės?
šeip mano gyvenimas toks nepastovus. Šeip rantu tik tokias panas kuriom galiu pasinaudotu sorry panikės nesu tas kuris busčiau pirmas taip elgentis ir....
tai manau atsakiau i jus sliagentį klausima jei kas dar neaišku prasineškit
Viktoras, 21 parašė:Viktorija, 24 parašė:aisku kad patiksi, o gal ir turi kokiu slaptu gerbeju apie kurias net nenutuoki??
aš nzn galetu jos pasisakyti
Viktorai mes vis dar cia neapsimetinek medziu
sakyčiau agresyvei atrodot as ne midis aš žmogus "labai jau trus"
nu va o tiek buva isgirtas
jo sazine jo reikalas
sazine keistas dalykas, aciu
Tomas, 24 parašė:nu va o tiek buva isgirtas
jo sazine jo reikalas
sazine keistas dalykas, aciu
Nu prasom
kas tau tuos dantis praretina
kas tau tuos dantis praretina
Nieks nepraretina jie ira matai tik juodi ... nu va dar paklausk apie plaukus ;D
kas plaukus suvele?
kas plaukus suvele?
manaaau :? cia elektros poveikis ;D
;D aiksu
Vis geriau nei ikist galva i klozeta ir nuleist vandeny :D;D;D
nezinia kiek merginu slapta tavimi zavisi ir nedrista nei uzkalbint,nei tuo labiau pasakyt ka jaucia
nezinia kiek merginu slapta tavimi zavisi ir nedrista nei uzkalbint,nei tuo labiau pasakyt ka jaucia
Viktorai cia namiokas;D ar tau patinka sunis:? zinok turi patikt kitaip vestuviu nebus
Gintarė, 18 parašė:nezinia kiek merginu slapta tavimi zavisi ir nedrista nei uzkalbint,nei tuo labiau pasakyt ka jaucia
Viktorai cia namiokas;D ar tau patinka sunis:? zinok turi patikt kitaip vestuviu nebus
kodel sunys turi patikt?:D jei del pav tai galiu pakeist:D:D cia ne beda:D:D
cia Viktorui buvo deikuota ...:? ar kaip tan:? skirta va
niu o kam jam turi patikt sunys?:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?