21

Re: Kaip elgetes issiskyrus su ilgai myletu ir brangiu jums zmogumi?

tyliai kenti,kol galiausiai viena diena prisigeri is nevilties ir prirasai nesamoniu.. big_smile o kita diena gailiesi...ir vel kenti... aj geriausia palikti zmogu ramybej ir paciam gerai pasitusint... big_smile:]

22

Viktorija, 18 пишет:

tyliai kenti,kol galiausiai viena diena prisigeri is nevilties ir prirasai nesamoniu.. big_smile o kita diena gailiesi...ir vel kenti... aj geriausia palikti zmogu ramybej ir paciam gerai pasitusint... big_smile:]

visiska tiesa, man ir dabar ex paraso, bet as ant jo skersa dejau, reikia priprast prie to, o del tusu tai jie ziauriai padeda:D viska uzmirsdavau:D bet ir nesamoniu prirasydavau:D dabar juokas ima, kokia tupa buvau:D

23

Viktoras, 20 пишет:

kad nesu turejes  kokios o kai isiskyriau ir kazkaip nejauciau jokio nerimo ar ilgesio

Matyt tai nebuvo meile..

24

Niu jo jums lengva pasakyti palieki ji ar pasiunti i visas keturias pusese....Bet jeigu tu su juo tikrai daug visko patyrei....tai ir sunku issiskirti! as ta jausma puikiai zinau!

25

Lina, 19 пишет:

Niu jo jums lengva pasakyti palieki ji ar pasiunti i visas keturias pusese....Bet jeigu tu su juo tikrai daug visko patyrei....tai ir sunku issiskirti! as ta jausma puikiai zinau!

Zinoma, kad tai sunku, bet kas belieka..? Kad ir kaip butu negera ir skaudu, reikia stengtis is visu jegu apie ji kuo maziau galvoti, daugiau buti su draugais, ir suprasti, kad gyvenimas nesibaigia, jis tesiasi. Po kazkiek laiko bus lengviau, visgi laikas gydo zaizdas...

26

Julija, 19 пишет:
Lina, 19 пишет:

Zinoma, kad tai sunku, bet kas belieka..? Kad ir kaip butu negera ir skaudu, reikia stengtis is visu jegu apie ji kuo maziau galvoti, daugiau buti su draugais, ir suprasti, kad gyvenimas nesibaigia, jis tesiasi. Po kazkiek laiko bus lengviau, visgi laikas gydo zaizdas...

pritariu, laikas tikrai viska uzglaisto, tik reikia truputi kantrybes:)

27

kai issiskiri su ilgamete drauge, ispradziu galvoji kad cia netikra kad tik vienai dienai susipykai , veliau tik pradedi suprasti kad tikrai viskas baigta tada pradeda kilti ynirsis, ir norisi kersyti taciau kai prieini prie kersto pradedi suprasti kad myli ta zmogu ir negali pakenti , lengviausia tikrai kaip daug kas minejo tusai , draugai , ir butina trumpam uzsaldyti savo sirdy, kad po to kas nors atsildytu wink

28

man irgi taip buvo, tik as kersyt vistiek norejau, matyt nemylejau:D

29

Kerstas ateina veliau... Kai nurimsta audros... Jo tenka laukti labai ilgai bet jis ateina su kaupu... Ir tada supranti kad tu pasikeitei... Tiesiog is to kas kazkada buvo sirdis nulipdai kazka naujo...

30

einu greit susirandu kita (; kazkas turi padet issilaizyt zaizdas...hmm:) negi cia sedesi ir bliausi..

31

Lina, 19 пишет:

Kaip jus elgetes issiskyrus su savo antra puse...kuri jums tikrai gaug reiske? Daug laiko praleidote kartu,nuostabiu akimirku,o dabar ji eme jus ir paliko,nieko nepaaiskines iki galo! A? sad

buvo taip ir ne per seniausiai smile ishvaziavo tolokai ir be paaiskinimo kas nutiko...vis dar shnekam, vis dar draugai...bet jauciu stipria neapykanta....tikiuosi jinai laiminga ir viskas gerai klostosi... o ash pajudejau i prieki ir tiek smile

32

Man pasiziurin i musu kartu nuotraukas gryzta geri ir blogi prisiminimai..... Visi man sake ji palikti,nes jis man netinkamas.... as neklausiau ir nudegiau ir net skaudziai.... as turbut niekada nebusiu laiminga! sad