Re: Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
menas
vaizduojamasis menas...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
menas
vaizduojamasis menas...
turiu ir as viena grozi pasidariau zinoma nesigailiu nei kiek bet visiem busimiem turiu toki patarima kad nebutu kaip man. aisq visi zinome kad negalima slapinti ir tt bet praejus 2 3 savaitem kazkaip vistiek ar duse ar kur pateks vandens jokiu budu netrinkite ir nelieskite visai nors atrodys kad tik virsutini sasa nuimsite patikekit manim nuimsite ir daly tatuoruotes ar bent po to atrodys neryski ir teks eit ryskintis kaip man
na simboliai tai tikrai gerai atrodo bet tu isitikines ju reiksme??? nebus kaip reklamoj spraito "" soju padazas,makaronai ir t.t.."""
manau tai menas....pati turiu tatoo ir dar zadu grazinti
įdomiai tas jūsų grožis atrodys senatvėje :0)
na ziurint kurioj vietoj turi na pvz mano man ir senatvei nemaisis nes kai tik noriu ja lengvai galiu paslepti=)
Senatvei busim madingi senukai:)ir senatvei tikrai nebus taip kaip dabar jai pamatytumem senuka su tatoo senatvei kas 5 manau tures tatoo ir nebus kritikuojamas nes visi senukai(tai mes)zynosim kad kazkada tai buvo rules:))
Visiskai pritariu, kad tatoo yra liga, pasidarai viena, po to seka kita, po to norisi dar vienos, po to dar! ir taip pastoviai. Bet tarkim einant darbintis i darba ir kai kurie darbdaviai ziuri keistai. Pvz nuejau i pokalbi, lyg ir norejo priimi, bet po to paklause: "ar tatoo nezadat naikinti?" Suprasciau jei tatoo labai matosi ir tai traukia ki kitu, bet pas mane ji visai nedidele. biski supykau ir taip atreziau, kad tikrai negavau darbo
Be to tatoo turit darytis pas profesionalus, o ne kitur ir tikrai zinoti kokios nori, nes ji visam gyvenimui, kad po to netektu gailetis arba ja koreguoti.
Joa darbdavei tai kai kurie senamadziai tai tikrai reguoja i tao del tatoo:)na o del profesinalumo cia tikri reikia daryt pas gera profa:)))nes kitaip galesit ryskint arba dadartnet:)
nebutinai pvz zinojau bahura kuris nors ir ne salone daro bet padaro ir spalvotas ir paprastas puikiai ir tikrai nereikia kuoreguoti
na zynoma yra meistru ir namu salygom:)na bet as kazkaip nelabai pasitykeciau nors nzn net:)
jo delto rizikuoji nebent gerai zinai ta zmogu seip tai tikrai geriau i salona eiti bent jau nepasigailesi )
Joa:))ir jai tikrai zynai kad profas daro salone tai visusu kozerius i jo rankas atiduodu:))
na cia nevisi gali rinktis nes vienetai yra kurie namu salygom daro puikiai ir tikrai nebijai kad kuo uzkres ar panasei na cia zmogaus reikalas kuris nori pasidaryti
O tu turi kur tatoo?
jo nedidele ant kojos na mazdaug cigareciu pokelio didzio
aaa:)su reiksme ar siaip?:)
vanduo ,ugnis,zeme bentjau knygoj buvo tattoo taip parasita bet tai nesvarbu nes seip patiko o ko nepasidaryti kai draugas toke dovana pasiulo.bet dariau is vidines kojos puses siektiek auksciau uz kaulo nes buvo 16 metu dar nesueja tai kad jai ka galeciau paslepti )))
aaa;)))haha as kaip pirma tatoo dariau buvo 18 bet tevas sake pamatys nuobliuos man ja:)bet nieko kazkaip nesake:)
na mano mama man pasake daryk ka nori o kai ejau dantu valytis vakare ta pace diena kai pamate vienintelis zodis buvo durnelis na bet ji panasei regavo kai brolis antra pasidare bet uztat su broliu pasijuokem is jos zodziu=))
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?