41

Re: Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?

joa:))mano mociute 2 tatoo pamate sako kaas cia sakau eee prisiklyjavau daba madoi:)po to uz kokiu 3sav vel susitikkom  sako tai ilgai laikos,tevas sale stovi sako neisdurinek mociutes,ir pasake kad tikra oo ji iskart kvailelis kaip mazas vaikas ir tt:D

42

jo patikek dziauguosi kad mano mociute dar nemate o tai velnei zino kas desis ji labai pries tokius dalikus=)))

43

smile))) nukirs ranka:)

44

pas man tai ant kojos=)))

45

oo tai sunkei pamatoma:)

46

Mykolas, 19 parašė:

jo patikek dziauguosi kad mano mociute dar nemate o tai velnei zino kas desis ji labai pries tokius dalikus=)))

o mano mociute net apsidziauge kai pamate, nes tatoo labai grazi ir nera per didele smile

47

Man yra grazu,pasidarius viena tatoo noris dar,bet kaip kazkas minejo reikia jausti riba;)

48

joa inga:)) bet tai galim dar viena kita bet reikia stop:)as va dar ant pilvo desnes puses darysiu dar viena zenkliukaa ir stop bus:)

49

inga mano mociutei neisaiskinsi kad ji nedidele ir kad jai ka galiu ja paslepti nes ji apskritai ju nemegsta jai tai iskarto su kaleimu siejasi=))

50

Man tai ziauwrrei patinka Tatoo ir cia gryn kai narkotikas smile wiena turiu ant kaklo smile net tewas kai pamate.... smile patikekit ir jam niekaip neisaiskinsi kad jos nesimato smile as ja pasidariau wien del sawes  norejau idomesnej wietoj. kadangi pas mane ilgi plaukai ir pastowiai nesioju juos palaidus jos paprasciausiai nesimato,o kai noriu kad kas pamatytu,paprasciausiai susikeliu graziai plaukus ir tiek smile noriu bar wienos ant kojos smile prie kulniuko smile

51

noreciau taipat dar pasidariti nuo alkunes iki kaklo arba ant nugaros pusei nuo peties iki peties bet man dar idomei atrodo pvz kai per filma blaid ant gavos padaryta=)))

52

wisai neblogai,uzsimanai kad nesimatyty,tuo atwejuj jei reikia susirasti darba,paprasciausiai uzsiaugini plaukus ir jos nesimato smile nes abejoju sansais  del darbo su tokioj wietoj esancia tatoo smile

53

jai gerai dirbsi niekas neziures tik turek rekomendacijas geras eidamas i nauja darba=)

54

wiswiena abejotina,ne wienas su rekomendacijomis kreipiasi,ir buna tokiu darbu kur priesiska iswaizda tiesiog netoleruojama,

55

na gali buti ir taip na tai reik vaiksciot tokiais drabuzeis kad nesimatytu=))arba ispradziu susirasti gera darba ,gerai dirbti ir tuomet pasidaryti tattoo=)

56

na tas tai jo bet eidamas i darba negi uzsimaukslinsi kepure,cia tuo atweju jei tatoo pas waikina butu ant galwos smile

57

na tuomet lieka vienas sprendimas tai ka tu jau siulei tai yra uzsiauginti plaukus

58

nu nezinau seip  man asmeniskai tai  nei silta nei salta nuo to aisq jei ten nenormaliai prisidaro tai kazkaipnelabai seip tik duosiu patarima  big_smile pasidomekit rasalo  sudetimi  galit kazka idomaus rast sekmes :::259

59

jo tatuiruotes man grazu. pati turiu senai norejau pasidaryti ir pasidariau ir aisku nesigailiu:D~:D~:D~:D~http://forumas.ieskok.lt/imgload/54

60

man tatuiruotes labai grazu...pati noreciau pasidaryti bet niekaip tam nesiryztu....teks turbut kada nors....