Re: Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
grazu... tada kaj taturuote turi prasme... o nera tiesiog betkokie zenklai ant kuno... as uz.... ir pati asmeniskaj jei tureciau galimybiu taj taturuociu ne viena pasidaryciau...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
grazu... tada kaj taturuote turi prasme... o nera tiesiog betkokie zenklai ant kuno... as uz.... ir pati asmeniskaj jei tureciau galimybiu taj taturuociu ne viena pasidaryciau...
Nepavydziu tiems,kuriu mociutes nekaip i tai ziuriu,mano mociute paziurejo ir palinkciojo galva.
Aisku kai esi gana smulkaus sudejimo ir pamato tatoo,kuri mano akimis nera didele,kitiems atrodo didele.
Bet man juokinga kai skorpionas yra mazas.mazdaug jei pamatai tai pamatai,kad zmogus kazkokia tatoo turi,o pas mane pamatai is kart ka turi;)
nors daugelis sako,kad senatvej gailesiuos del tatoo,bet senatvej gi nenesiosiu trumou maikuciu,is po kurios svies mano skorpioniukas.Ateityje planuoju kazka prie skorpioniuko znypliu,kad dapaisytu.Ir siaip kokius heroglifus ant kojytes pasidarysiu.
O del darbdaviu,jei jie taves nepriima del to,kad turi tatoo,galima spresti,kad jie ne i tavo gebejimus atsizvelgia,bet i isorini vaizda.Suprantu jei tatoo ant veido,tai gal ir nelabai estetiska atrodo,bet,kad ant kaklo tai nematau nieko baisaus.
Va turiu 2 tatooskes:)Kai vasara eini su marskinukais mieste vieniem tai grazu ir idomu ir daznai klause ka reiskia tie uzrasai ir pan.o kiti tai buna senyvo amziaus zmones tai ziuri kreivai ir kartais tenka isgirst tokiu repliku kaip is zonos gryzes nors tikrai nesu i toki pan.:) Bet bent man tai tikrai yra menas. Stilinga ,grazi ir profisionaliai padaryta tinkamoi vietoi tatooske yra super,graziai ir tikrai gan meniskai atrodo:)
pilnai tau pritariu!!! pats turiu neviena tai man kazkaip tai **** ant tu kurie tan meto panasias replikas kaip is "zonos" ir panasiai pora kartu net susimusiau del to bet gal ir nevertejo tu neismananciu musti :DD
Joa tatoo yra kuno menas,ir jo negalima smerkt,kiekvienas menas yra fainas tik ne visiem suprantamas;)
Joa tatoo yra kuno menas,ir jo negalima smerkt,kiekvienas menas yra fainas tik ne visiem suprantamas;)
butent taip ir yra...
Visia grazu jeigu ji nebuna lb didele O siaip man gaila kuno tokiems dalyakms.Mieliau pasidaryti laikiina taturuote
Visia grazu jeigu ji nebuna lb didele
O siaip man gaila kuno tokiems dalyakms.Mieliau pasidaryti laikiina taturuote
pinigai suniui ant uodegos
ir ka tu veiksi su ta laikina????prades nykineti ir dar slyksciau atrodys,ir vistiek iki galo normalei nepasinaikins!!!
ir ka tu veiksi su laikina kai ji prades trintis?dar slyksciau atrodys ir vistiek iki galo neisnyks!!!
Tinkamoje vietoje ir grazi tatoo tai yra menas ...man asmeniskai yra grazu...ir teisybe kad viena pasidarius uzsimanai dar ir daugiau...kai dariausi pirma sakiau kad daugiau nedarysiu bet jau dabar galvoju apie antra [fl]142[/fl]
Be galo noriu tatoo, bet labai bijau adatu:-[
Labai megstu tatuiruotes ir zinoma tai yra menas, isliekantis visa gyvenima:)
blin man tai baisu butu...
as bijau darytis tatoo, nes man lb greitai norai keiciasi nors noriu jau seniai
o as neturiu ne vienos bet svarstau ir niekaip neapsisprendziu reikia man jos ar ne
Na manau tikrai tai yra grazu jei graziai padaryta tatoo ..as irgi noreciau mazos bet bijau kad skaudeti gali as jautri skausmui...bet jega kai zmones moka pasipuosti ....
:)grozis reikalauja auku:)
aisku bet...as tai nesiryztu...
gi viskas istveriama,nera taip ir skauda.
Va turiu 2 tatooskes:)Kai vasara eini su marskinukais mieste vieniem tai grazu ir idomu ir daznai klause ka reiskia tie uzrasai ir pan.o kiti tai buna senyvo amziaus zmones tai ziuri kreivai ir kartais tenka isgirst tokiu repliku kaip is zonos gryzes nors tikrai nesu i toki pan.:) Bet bent man tai tikrai yra menas. Stilinga ,grazi ir profisionaliai padaryta tinkamoi vietoi tatooske yra super,graziai ir tikrai gan meniskai atrodo:)
menas menas menas :-) ir grazu.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?