1

Тема: Pagal ka renkates savo draugus?

pagal isvaizda? pagal padeti visuomeneje? pagal amziu? pagal pinigine?.t.t...

labai noreciau kad kas nors pasidalintu savo nuomone ir pasisakytu as asmeniskai renkuosi draugus pagal save su kuriais man lengva ir smagu bendrauti na tipo geresniu nebera

2

Re: Pagal ka renkates savo draugus?

Man tai patinka negrazus draugai ;D ne, jei rimtai tai aisku, kad ieskau tokiu zmoniu su kuriais malonu leisti laika, imanoma susisneketi.

3

kaip ir pats sakei, draugus renkiesi pagal save, pagal savo poreikius ir interesus, galu gale, kaip kitaip galima butu bendrauti..

4

nu brac as zinau kurie draugauja del i takos ir pinigu ivardinkim juos nardunai. jie visada sutinka nepriestartauja ir kartais net tenkina kad juos musa

5

tikriausiai pagal save ...pagal bendravima ir t.t.t

6

net nezinau man lengva susipazinti su kitais yra... gal todel kad bendrauju atvirai...o kaip renkuosi draugus mmm...kad as ju nesirenku jie mane pasirenka:D

7

Vaiva, 17 пишет:

net nezinau man lengva susipazinti su kitais yra... gal todel kad bendrauju atvirai...o kaip renkuosi draugus mmm...kad as ju nesirenku jie mane pasirenka:D

Vaiva, nejaugi neatsiranda zmoniu, kurie Tave, kaip drauge, lengvai priima ir "nori draugauti" o Tau jie kaip zmones visiskai nepatinka, kas tokiu atveju nutinka?

As asmeniskai draugu nesirenku, tiesiog bendrauji su zmonemis ir pastebi, kokie jie ir ar tinka tau jie atviriasniam bendravimui ar ne... Ir apskritai, mano nuomone, tai tik pazystami, juk daug draugu tureti praktiskai neymanoma...

8

Renkuosi pagal lieshas(pinigine) smile))

9

Sigitas, 23 пишет:
Vaiva, 17 пишет:

Vaiva, nejaugi neatsiranda zmoniu, kurie Tave, kaip drauge, lengvai priima ir "nori draugauti" o Tau jie kaip zmones visiskai nepatinka, kas tokiu atveju nutinka?

As asmeniskai draugu nesirenku, tiesiog bendrauji su zmonemis ir pastebi, kokie jie ir ar tinka tau jie atviriasniam bendravimui ar ne... Ir apskritai, mano nuomone, tai tik pazystami, juk daug draugu tureti praktiskai neymanoma...

BIG respeckt uz gera ir teisinga nuomone!!

10

pritariu tautwydui.... draugajs tampama palaipsnjuj o ne is kart wos tik pabandrawus ir supratus kad su tuo zmogum susikalbi.

11

Giedre, 14 пишет:

pritariu tautwydui.... draugajs tampama palaipsnjuj o ne is kart wos tik pabandrawus ir supratus kad su tuo zmogum susikalbi.

Giedre, iskart, nevisada suprasi...

12

Giedre, 14 пишет:

cia siaip buvo sigito nuomone wink

13

Draugu samoningai nesirenku ir nemanau, kad kas renkas juos... Pvz pas mane draugai yra zhmones, kuriuos pazhystu jau daugiau nei 10m. O su vienu ju net pats nezhinau kada susipazhinau, gal 4, gal 5 metu kai buvome.

14

smile visi labai panasus

15

draugais zmones tampa po ne vieno isbandymo

16

"draugas draugui nenasta - draugas draugui -  istiesta ranka" tai citata is pop dainos bet tiesos tikrai yra.. :::240

17

man irgi atrodo kad draugu niekas nesirenka. tiesiog ilgai bendraujant arba tampama draugais arba ne..

18

na draugus randi turedamas viena drauga kuris supazindina su kitu ar kita.. ir paskui jau bendrauji arba nea,, va toks komentaras wink

19

bendrauji su zmogum ir palengva palengva issibendrauji.... kai pamazu supranti, kiek daug gero patyrei su tuo zmogum, ir supranti, kiek "druskos" prisirijai su juo, tada pradedi vadinti ji DRAUGU is didziosios raides ...

20

pagal bendravima, pagal nuosirduma - tik tada lengva bendrauti, o siaip suprasti galima kiekviena, jeigu to tikrai nori visa sirdimi...