Re: Sekso noras
kai waikšto tik su plafkiais po kambarį, jo kūnas lb sexualus:DDDDD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sekso noras
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kai waikšto tik su plafkiais po kambarį, jo kūnas lb sexualus:DDDDD
nu paneles sakykyt kaip yra... gi paneles ne visada nori o mes baxurai tai kaip yra tai ir duodam i klyna ;D ;D ;D
nu ci apie tave panos iskart blogai pagalvojo ir net nesako jei nori pasakyk tai ka cia pasakiai mums su tuo klynu nu :V kokiai panelelei pries milintis
PAMATYSI KAIP IS LOVOS ISPIRAS
Pritariu
kas per ? kokia visuomene
vien apie tai kalba
kas per
? kokia visuomene
vien apie tai kalba
Cia tokia tema tai ir apie tai ir tekalbam O tu gali grizti i kulinarija ir pasakyti kelis receptukus
oi Noreciau suzinot, kaip karciofus paruosti :?O as, kaip mano bratka sako "pasilieku prie klyno reikalu"
tai daba isbadejes
tik sekso ir tesinori
o tu saskai kaip tie karciofai :?...as jau laukiu kulinarijoi
ple skaitau ir man juokas ima.... ishpradziu galvojau kad ieshkok,lt forumas turetu but normalus dalykas.... bet kai pasiziuri kaip VAIKAI paie sexa kazka protingo pasakyt bando arba tipo PATYRIMU pasidalinti man graudu daros.... juokas per asaras.... arba kaip 25 metu bichas "deda" y vieta 14 metu piemeny savo pasisakymu skambedamas dar bukiau nei vaikutis ple ple nu rimtai visuomene BUBNKA nesuvokiamu greiciu...
nu istvirkeliai:)
man visada norisi
na matai kiekvienai skirtyngai o cia man tinkancio nei vieno nera
tai ko gero tisiog blogai ieskai:)
gal per daug isdidi?
O man visai kiokia padetis...noriu visada,bet negaunu..o pasiimt- sazine neleidzia... db paaiskinsiu: draugauju su vaikinu jau metai,bet jis turi problema-lb greitai baigia.. mus skiria nemazas atstumas,taciau palikt jo neistengiu... o ir sekso gaut kitur galeciau,taciau as per daug zmogiska,ir sazine neleidzia isduot..be to,jausciausi pigia.. ziauriai sudina situacija,bet per save perlipti neina..nors vis dazniau kyla tokios mintys..
Na,pareikskite savo nuomone
Hmm....matai mes galim visada bet ne visada norim o jus norit visada tik ne visada galit...taip kad gaunas kiekvienam skitingai ir ant tiek tai yra asmeniska ,kad nusakyti kada, kur ar su kuo yra gana sunkoka...
Sveikos mergaites Lietuvaitės.:D
Norėčiau paklausti jusu kada jus užsinorite sekso duosiu 10 situaciju ir parašykite 3 eilės tvarka.
Čia tarsi savotiska apklausa nes norėčiau išsiaiskinti kuri situacija labiausia privercia užsinoreti sekso su savo mylimu ir besirupinanciu tavimi žmogiuku.
Taigi 10 situaciju:
1.Po ginčo.
2.Laimingas atsitiktinumas.
3.Stresas.
4.Pavydas
5.,,14-ta diena" ar kažkas panašaus.
6.Vakarėlis tesiasi.
7.XXX filmai.
8.Meilė per atstuma.
9.Susilaikymas.
10.Kurybinė sėkmė.Ačiu is anksto brangutes.oro :@ visoms.
P.S.Jei kas neaišku parašykite man i privata aš viska paaiškinsiu.
nr 1, nr6 ir nr 7
sweiki ieskau sexso partneres kaip man ja rasti..?????jai yra norinciu rasykit
6...7
Nr.1 Nr.6 ir Nr.7
cia jau fiziologiskai sutvarkyta,kad vienos nori daugiau to sexo,kitos maziau..nelabai nuo situaciju priklauso..reikia tik gero vyruko salia,kurio visada noretusi..:)
6 punkta kurv...renkasi:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sekso noras