21

Re: Naturalumas ar kosmetikos kalnas?

o tu kodel toks laimingas?

22

nes ji patvirtino mano nuomone;) ir dziaugiuos kad kazkas panasiai masto kaip ir as wink

23

pudros per savo gyvenima buvau gal du kartus tik uzsitepus:D daugiau sakiau jos net i rankas neimsiu:D ir taip veidukas mano grazus:D

24

niu jop kaskaip pastebejau tarp merginu populiaru pasidare tik pasidazyti antakius niu ir kartais tas lubu blizgesys big_smile tai gerai nes mergina kokia vakare turi tokia ir ryte randi big_smile o ne kaip sake mutavusia niu ka zinau man tai asmeniskai per dauk to viso spaklaus negrazu kai kurios merginos atrodo kai leles tai tiesa pasakius nieko grazaus big_smile

25

Auris, 19 wrote:
Agnė, 18 wrote:

as butent siuo metu ant savo veiduko jokios kosmetikos neturiu:D o seip naudoju tik akiu tusa ir lupu blizgesi:) na, per isleistuves vakarui reiks gal dar seselius kokius prisitaikyt:D
Tenkina atsakymas?

visiskai wink o pudros siaip nelabai ir reikia, kam jos isviso reik... is tolo gal kiek nors ir turi esmes ji, tona uzmesdama. Bet kas ten is tolo ziures i tavo odos tonus big_smile o is arti matosi bjauri pudra ;D kuri vimdo big_smile

tad isvados - vaikai nepirkit pudros ;D

Jeigu bus brangi, kokybiska pudra, tu jos net nepastebesi, bet paneles veidas atrodys skaisciau, gaiviau:) Zinoma, vasara geriau jokiu pudru nenaudoti, karsta. Tuomet veidas atrodo tik nesvaresnis, labiau prakaituoja, blizga. Na, o ziema pudra netgi suteikia naudos. Ji truputi apsaugo oda nuo salcio, serpetojimo. Be to, veidukas neatrodo toks israudes:)

26

tai turbut arba as maciau labai prastos kokybes pudra ;D arba kazkas blogai su tavo pudros apibrezimu big_smile

27

nekurkim tu paciu temu