81

Re: Pagirios

Aleksandrai, mielasis, sitas zodis nuo senu senoves po platuji pasauli klaidzioja :::818

82

Aleksandras, 22 пишет:
Linas, 19 пишет:
Aleksandras, 22 пишет:

kas per kandis ?

Aleksandrai tave Nijole viesai alkocholiku pavadino ;D

prisigalvojat nauju zodziu, kuriuos tik patys suprantat.

Aleksandrai mokykis is manes big_smile
>> as pykstu ant alkocholio jau visa savaite ;D todel nebegeriu jau big_smile ir tu pamegink wink

83

na as irgi nuo senu senoves gyvenu, bet pirma karta gyvenime girdziu toki alkoholiko pavadinima. gal as kai ne alkoholiku apsupty gyvenu tai ir nezinau, Nijole tongue
as prisigeriu karta per puse metu, tada puse metu pertrauka, man tiesiog daugiau nereikia. o alus tai cia tik atsigaivinimui ;]

84

Aleksandras, 22 пишет:

na as irgi nuo senu senoves gyvenu, bet pirma karta gyvenime girdziu toki alkoholiko pavadinima. gal as kai ne alkoholiku apsupty gyvenu tai ir nezinau, Nijole tongue
as prisigeriu karta per puse metu, tada puse metu pertrauka, man tiesiog daugiau nereikia. o alus tai cia tik atsigaivinimui ;]

aa tai irgi priklausomybe wink
>> as tai pykstu ant alkocholio kokia kelis menesius smile po to vel pageriu ir vel pertrtauka o man alus neskanu ir as ji retai geriu smile siaip visada tekila vartojam su chebra :::b18

85

patariu mest i siuksliu deze ta patarle kuri sako "kuo susirgai tuo ir gydikis" zmones geria visa gyvenima bet netampa alkoholikais nes kita diena negeria jokio svaigalo is naujo smile taigi gidikites viskuom tik ne alkoholiu :::a55
as atsipagerioju rugpieniu:::818 pusbrolis rugpieniu:) puske rugpieniu zodziu mano seima ir keli darugai stipriai ant rugele pasinese:::036 nes kaskaip pilva nuramina ir uzgargaliuoja sveikata :::111

86

Niu niu jeigu jau pagirios dideles buna po dideliu isgertuviu,tai kita karta mazink alkocholio kieki...arba jeigu nenori,kad popa butu galvytei,tai naudok "ALKOSTOP"-geresnei savijautai wink
zinokit super padeda...jokiu pagiriu,jokio galvos skausmo...
Niu as kaip mazai isgeriu ir labai retai,tai man jokiu problemyciu ir nebuna,ir nereikia niekuo gydytis...nebent kaip alaus daugiau isgeriu arba vyno...tai tada vaikyti kaip visa diena galvyte popa is lovos nepakylu big_smile