Re: Pagirios
Aleksandrai, mielasis, sitas zodis nuo senu senoves po platuji pasauli klaidzioja
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pagirios
Aleksandrai, mielasis, sitas zodis nuo senu senoves po platuji pasauli klaidzioja
Linas, 19 wrote:Aleksandras, 22 wrote:kas per kandis ?
Aleksandrai tave Nijole viesai alkocholiku pavadino ;D
prisigalvojat nauju zodziu, kuriuos tik patys suprantat.
Aleksandrai mokykis is manes
>> as pykstu ant alkocholio jau visa savaite ;D todel nebegeriu jau ir tu pamegink
na as irgi nuo senu senoves gyvenu, bet pirma karta gyvenime girdziu toki alkoholiko pavadinima. gal as kai ne alkoholiku apsupty gyvenu tai ir nezinau, Nijole
as prisigeriu karta per puse metu, tada puse metu pertrauka, man tiesiog daugiau nereikia. o alus tai cia tik atsigaivinimui ;]
na as irgi nuo senu senoves gyvenu, bet pirma karta gyvenime girdziu toki alkoholiko pavadinima. gal as kai ne alkoholiku apsupty gyvenu tai ir nezinau, Nijole
![]()
as prisigeriu karta per puse metu, tada puse metu pertrauka, man tiesiog daugiau nereikia. o alus tai cia tik atsigaivinimui ;]
aa tai irgi priklausomybe
>> as tai pykstu ant alkocholio kokia kelis menesius po to vel pageriu ir vel pertrtauka o man alus neskanu ir as ji retai geriu
siaip visada tekila vartojam su chebra
patariu mest i siuksliu deze ta patarle kuri sako "kuo susirgai tuo ir gydikis" zmones geria visa gyvenima bet netampa alkoholikais nes kita diena negeria jokio svaigalo is naujo taigi gidikites viskuom tik ne alkoholiu
as atsipagerioju rugpieniu pusbrolis rugpieniu:) puske rugpieniu zodziu mano seima ir keli darugai stipriai ant rugele pasinese
nes kaskaip pilva nuramina ir uzgargaliuoja sveikata
Niu niu jeigu jau pagirios dideles buna po dideliu isgertuviu,tai kita karta mazink alkocholio kieki...arba jeigu nenori,kad popa butu galvytei,tai naudok "ALKOSTOP"-geresnei savijautai
zinokit super padeda...jokiu pagiriu,jokio galvos skausmo...
Niu as kaip mazai isgeriu ir labai retai,tai man jokiu problemyciu ir nebuna,ir nereikia niekuo gydytis...nebent kaip alaus daugiau isgeriu arba vyno...tai tada vaikyti kaip visa diena galvyte popa is lovos nepakylu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pagirios