221

Re: atrodau Jauniau/Seniau

nu i toki klausima man nuolat buna sunku atsakyti...bet mano nuomone tai tau nedociau daugiau neigu 19

222

Evelina, 17 parašė:

nu i toki klausima man nuolat buna sunku atsakyti...bet mano nuomone tai tau nedociau daugiau neigu 19

Evelina laimejai saldaini wink tik kaip as ji tau iteksiu :?
gi man itek ir yra big_smile

223

aciu uz saldaini:D bet turejau galvoja galeciau tau 19 duoti arba maziau;)

224

Praejusia vasara dirbau Anglijoje picerijoje, tai viena karta bendradarbis veze mane namo ir klausia ar rukau? sakau ne. Sako ar geri? sakau kartais, kai proga buna smile Jis sako negerai, tokiai jaunai gerti..pamate kad as nustebau, tai klausia kiek metu? sakau 20, tai jis labai sokiruotas buvo nes galvojo kad man koki 16 big_smile dar taip stipriai niekada niekas manes nebuvo pajaunines big_smile

225

man tai  dazniausiai ir duoda 16 , net nesitikiu , kad pasakis tiek , kiek man is tikruju big_smile

226

kazkada 30 dave.. nors anksciau paprastai pajaunindavo.
sendina dazniausiai kai barzdos neskuti:)

227

vargselis Sauliau jeigu man 30duotu tai verkciau tavo vietoja:)

228

Evelina, 17 parašė:

vargselis Sauliau jeigu man 30duotu tai verkciau tavo vietoja:)

siuo atveju svarbu ne kiek duoda, o kas duoda;)

229

sveiki jaunuoliai ;D man jau šimts, gal ką patart reik? ;D

230

Gediminas, 29 parašė:

sveiki jaunuoliai ;D man jau šimts, gal ką patart reik? ;D

jei ka kreipsimes;D

o siaip manau jauniau atrodyti visai faina...nors metai ir bega, bet uztad gerai atrodai;)

231

Ale ir aš gi sens, bet gi nemirs dar ;D va tik viena problema, kai einu in dupcią grabs daužos ;D

232

Gediminas, 29 parašė:

Ale ir aš gi sens, bet gi nemirs dar ;D va tik viena problema, kai einu in dupcią grabs daužos ;D

aisku kad neesi senas;) ...bet kad man tai jau pragaras nes man greit 18:( big_smile

233

Evelina, 17 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

aisku kad neesi senas;) ...bet kad man tai jau pragaras nes man greit 18:( big_smile

tai gali traukt dainikęęęęęęęęęęęęęę;) o mama man jau 18 niolikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............;D

234

Gediminas, 29 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

tai gali traukt dainikęęęęęęęęęęęęęę;) o mama man jau 18 niolikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............;D

teks nieko jau nepadarysi:D...

235

Nemanau,kad tai kažkas blogo;)
Aišku,yra žmonių,kurie to nemėgsta,ir kai apie juos kažką pan. pasako labai susinervina...
Šiaip tai visai gerai,kad pvz.60metų moteris atrodo kaip ~40...:)(be operacijų)

236

O aš ir atrodau jauniau.ir žinot visa laiką taip buvo.anksčiau nepatiko,bet dabar širdį glosto.

237

Niu as tai prie to jau pripratau jau man 20 bus,bet visda girdziu tik,kad 15-16m,visur praso paso ir kol itikinu,kad man tiek! Nors man smagiau kad jaunesne laiko!

238

Mano manimu jauniau atroditi visai...faina...tik reikia prie to priprasti...nes ant kiek girdejau daugelis zmoniu to nemegsta kai jiem pasako kad jie jaunai atrodo

239

As jau pripratau..Visada kelionese i mane taip ziuri kas pasus tikrina,nes vienas pasake osle,grazi mergaite esi ir labai jaunai atrodai,vyras tavo ateityje turetu dziaugtis turint jauna mergyte!

240

as jau ipratus kad man visa laik maziua duoda metu smile ir as del to nepergyvenu...geras jausmas buti ilgiau jaunai negu kiti...du katus turet 18 metu visai linksma...pas mane pasa parduotuvese perkant alkoholi iki siolej praso wink bet manes tai nevarzo wink